دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 بهمن 1400 - 12:31
بهنیافر در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

درباره رشته گرایش‌های گروه معارف اسلامی چه می‌دانید؟

شبهات جامعه باید توسط استادان معارف اسلامی پاسخ داده شوددانشیار و عضو هیئت علمی تمام وقت گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان با تبیین آینده شغلی دانش‌آموختگان رشته‌های معارف اسلامی گفت: فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها در دانشگاه‌ها و بعضاً آموزش و پرورش اشتغال دارند.
کد خبر : 635810
احمدرضا بهنیافر



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ مرتبه علمی احمدرضا بهنیافر استادیار و عضو هیئت علمی تمام وقت گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حکم دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.




بیشتر بخوانید:


ارتقای مرتبه علمی عضو هیات علمی واحد دامغان به دانشیاری




در حکم طهرانچی خطاب به بهنیافر آمده است: با توجه به پیشنهاد کمیته منتخب دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در راستای ارتقای مرتبه جنابعالی به دانشیاری، موضوع در یکصد و هفتاد و هفتمین نشست مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۰۵ هیئت ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت. به موجب این حکم از تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۱ به مرتبه دانشیاری گروه آموزشی مربوطه در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا می‌یابید.


خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت گپ و گفتی را با بهنیافر دانشیار و عضو هیئت علمی تمام‌وقت گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ترتیب داده است.


بهنیافر درباره اینکه گروه رشته‌های معارف اسلامی و گرایش‌های مربوط اکنون چه جایگاهی در دانشگاه‌های کشور دارد؟ گفت: رشته مدرسی معارف اسلامی با پنج گرایش مبانی نظری اسلام، اخلاق اسلامی، انقلاب اسلامی، تفسیر قرآن و نهج‌البلاغه و تاریخ و تمدن اسلامی در راستای اسلامی کردن دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد.


مهم‌ترین چالش رشته گرایش‌های معارف اسلامی شبهات بسیار زیادی است که در این باره در جامعه وجود دارد و انتظار جامعه آن است که این شبهات باید توسط استادان معارف اسلامی پاسخ داده شود.وی اضافه کرد: گروه رشته‌های معارف اسلامی به‌عنوان رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه آزاد اسلامی فعال بوده و به‌عنوان دروس عمومی معارف اسلامی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه‌ای برای دانشجویان ارائه می‌شود.


هدف اصلی از تأسیس گروه رشته‌های معارف اسلامی چه بود؟


دانشیار و عضو هیئت علمی تمام وقت گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان عنوان کرد: در واقع هدف اصلی از تأسیس گروه رشته‌های معارف اسلامی تحکیم مبانی و اصول دین اسلام در ابعاد اعتقادی، دینی، تاریخی، سیاسی و اجتماعی است.


بهنیافر در پاسخ به این سؤال که علاقه‌مندان به تحصیل در گروه رشته‌های معارف اسلامی و گرایش‌های مربوط باید در چه زمینه‌هایی دارای استعداد باشند و چه آموزه‌هایی را فرابگیرند تا موفق باشند؟ بیان کرد: معارف اسلامی یعنی توجه و پرداختن به دین و مقولات دین، تقویت خداباوری، ایمان و آشنایی با معیارهای اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اسلام.


وی یادآور شد: این موارد به صورت ذاتی در همه انسان‌ها وجود دارد و جزء استعدادهای درونی هر فرد محسوب می‌شود و در نتیجه شرط اصلی توفیق در این راه علاقه‌مندی به حوزه‌های مختلف معارف اسلامی است و با توجه به اینکه پنج گرایش در رشته معارف اسلامی وجود دارد هر فردی باید متناسب با استعداد، توانمندی و علاقه یکی از آنها را انتخاب کند.


دانشیار و عضو هیئت علمی تمام وقت گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان درباره آینده شغلی دانش‌آموختگان گروه رشته‌های معارف اسلامی و گرایش‌های مربوط در بازار کار هم اینگونه توضیح داد: با توجه به شرایط کنونی دانش‌آموختگان این رشته به‌طور خاص در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و بعضاً در آموزش و پرورش اشتغال دارند.


درباره رشته گرایش‌های گروه معارف اسلامی چه می‌دانید؟


استقبال مناسب علاقه‌مندان از گروه رشته‌های معارف اسلامی


بهنیافر تأکید کرد: با توجه به اینکه تدریس دروس معارف اسلامی در گرایش‌های مختلف در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نیازمند ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی بوده است؛ بنابراین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در گروه‌های معارف اسلامی و حتی آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی استقبال خوبی از ادامه تحصیل در گرایش‌های پنج‌گانه معارف اسلامی می‌کنند.


وی بیان کرد: ضمن اینکه بسیاری از علاقه‌مندان به حوزه معارف اسلامی می‌توانند در مقاطع تحصیلات تکمیلی معارف اسلامی ادامه تحصیل دهند.


دانشیار و عضو هیئت علمی تمام وقت گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان درباره استقبال علاقه‌مندان از گروه رشته‌های معارف اسلامی و گرایش‌های مربوط تبیین کرد: مهم‌ترین چالش رشته گرایش‌های معارف اسلامی شبهات بسیار زیادی است که در این باره در جامعه وجود دارد و انتظار جامعه آن است که این شبهات باید توسط استادان معارف اسلامی پاسخ داده شود.


بهنیافر تشریح کرد: شبهات ایجادشده هر پنج گرایش معارف اسلامی را شامل می‌شود و راهکار اصلی برای رفع این چالش‌ها به‌روز بودن استادان و توانمندی آنان در پاسخگویی به شبهات و تدوین سرفصل‌های جدید و منابع مناسب برای مطالعه استادان و دانشجویان است.


وی متذکر شد: با توجه به تبلیغات و شبهه‌افکنی‌های دشمنان قسم‌خورده اسلام و ایران و تهدید نرم صورت گرفته در مجموع عملکرد حوزه معارف اسلامی مناسب بوده و در آینده بهتر خواهد شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب