ایران در حال پشت سر گذاشتن سختترین و ظالمانهترین تحریمها است
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، امیر دریادار حبیبالله سیاری معاون هماهنگکننده ارتش در دیدار با وابستگان نظامی خارجی مقیم کشورمان که صبح امروز (سهشنبه) در تالار سعدی برگزار شد، با اشاره به چرایی تقابل نظام سلطه با انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در حال پشت سر گذاشتن سختترین و ظالمانهترین تحریمهای تاریخ روابط بینالملل است و ما اگرچه به خاطر تحریمها مشکلاتی در برقراری روابط با همسایگان داریم، اما معتقدیم این مشکلات با تعامل و گفتوگو قابل حل خواهد بود و نیازی به کمک از طرف بیگانگان نیست.
وی با بیان اینکه گسترش روابط همهجانبه با همسایگان با همکاری تکتک وابستگان نظامی خارجی مقیم در کشور میسر میشود، تصریح کرد: اگر تعامل با همسایگان عمیقتر شود، منافع اقتصادی کلانتر نصیب منطقه غرب آسیا خواهد شد.
معاون هماهنگکننده ارتش گفت: همه کشورهای مهم و حساس لازم است به دنبال پیشرفت کشورشان از طریق رفع اختلافات مشترک و رفع مشکلاتی منجمله خشکسالی، مخاطرات انسانی در قالب پناهجویی و قاچاق انسان، مشکلات زیستمحیطی، بیماریهای واگیردار، افراطگرایی و تروریسم باشند.
امیر سیاری گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور ملتهای منطقه بوده و به حقوق آنها تجاوز نکرده و استقلال همه کشورها را به رسمیت شناخته است.
وی گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال همسایگان دوستی و برادری است؛ این کشور چشم طمع به هیچ سرزمینی نداشته و بر اساس آموزههای اسلام، منافع مشترک و امنیت جمعی و منطقهای را بدون حضور کشورهای فرامنطقهای در غرب آسیا میداند. جمهوری اسلامی ایران با اکثر کشورهای منطقهای ارتباط مناسبی دارد و آنها نیز از ظرفیت اسلامی و حسن همجواری با ایران بهره زیادی میبرند.
معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با دستیابی به توان خودکفایی و ملی از توان علمی به ویژه در زمینه قدرت نظامی و ساخت تسلیحات مدرن و جدید برخوردار است، تصریح کرد: ایران ضمن ارتباط روزافزون با کشورهای مختلف با برخی از آنها همکاری نظامی نیز دارد و تمایل دارد که فناوریهای علمی و پیشرفته نظامی را در اختیار سایر کشورهای دوست و همسایه قرار دهد، کشورهای همسایه نیز بایستی به ماهیت اقتدار ایران پی ببرند؛ زیرا ثبات و امنیت منطقه براساس اقتدار و تعاملات دو طرفه شکل میگیرد.
امیر سیاری گفت: راه خروج از هرج و مرج داخلی و منازعات بیحاصل گام برداشتن در مسیر توسعه و پیشرفت و در نهایت رسیدن به ثبات و امنیت تنها از طریق تعریف منافع مشترک و امنیت منطقهای و دستهجمعی میباشد.
وی در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران گفت: در این نشست حدود ۳۵ وابسته نظامی از کشورهای مختلف جهان حضور داشتند و موضوعات امنیت منطقه و نگاهی به وضعیت حال و آینده کشور افغانستان که بسیار هم مورد توجه قرار گرفت، مطرح شد.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: نظر جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با وضعیت فعلی و آینده کشور افغانستان مطرح شد و از نقش همه در ارتباط با کمکها، مذاکرات و تعاملاتی که تاکنون برای کشور افغانستان انجام گرفته، صحبت شد و انتظارات جمهوری اسلامی ایران از بحث تشکیل دولت فراگیر و همهجانبه در افغانستان مورد توجه قرار گرفت.
وی همچنین با اشاره به تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر تعامل و همکاری جمهوری اسلامی ایران با همه کشورهای جهان به جز رژیم غاصب صهیونیستی و نظام سلطه جهانی، تصریح کرد: اینگونه جلسات باعث میشود ارتباط نزدیکتری با جهان داشته باشیم و تبادل نظر، تجربه، اطلاعات و آشنایی بیشتری بین عزیزان در ارتش جمهوری اسلامی ایران و وابستگان نظامی کشورهای جهان به وجود آید.
انتهای پیام/ ۴۱۶۴
انتهای پیام/