رویکرد دانشگاه تربیت مدرس بازگشایی تدریجی است/ شرط تزریق دو دز واکسن برای شرکت در امتحانات حضوری پایان ترم
اسدالله کردناییج، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با تأکید بر اینکه ستاد ملی مبارزه با کرونا شرط حداقلی تزریق دو دز واکسن را مصوب کرده است، گفت: دانشجویان برای شرکت در امتحانات پایان ترم حضوری باید دو دز واکسن را تزریق کرده باشند.
وی با تأکید بر اینکه امتحانات پایان ترم این دانشگاه با توجه به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار میشود، گفت: در برگزاری امتحانات پایان ترم خود را ملزم به رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، تهویه کلاسها، ظرفیت حداقلی کلاسها و سایر مسائل ایمنی سلامت میدانیم.
کردناییج با اشاره به اینکه رویکرد دانشگاه تربیت مدرس بازگشایی تدریجی است، عنوان کرد: بر اساس مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت علوم در حال فراهم کردن بسترهای حضوری شدن دانشگاه هستیم و این روند در ترم آینده تحصیلی هم ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: فرآیند بازگشایی دانشگاه بهصورت تدریجی امکانپذیر است زیرا فراهم کردن این شرایط نیازمند تجهیز خوابگاهها و تأمین منابع مالی زیادی است که بتواند پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد.
معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه کلاسهای درس در ترم تحصیلی آینده هم به دو صورت حضوری و مجازی برگزار میشوند، بیان کرد: با یک شیب ملایم به سمت حضوری شدن حرکت میکنیم تا بتوانیم در مهرماه ۱۴۰۱ بهطور کامل فرآیند بازگشایی را به انجام برسانیم و اگر کرونا ریشهکن شود بازگشاییها صددرصدی خواهد بود.
کردناییج در پاسخ به سؤالی مبنی بر میزان پذیرش دانشجویان خارجی، گفت: فرآیند جذب دانشجویان خارجی دانشگاه تربیت مدرس در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰ روند افزایشی داشته و بیشتر از کشورهای عراق، سوریه و افغانستان دانشجوی متقاضی داشتهایم.
وی در پایان با اشاره به حجم بیش از ۵۰ درصدی دانشجویان غیربومی این دانشگاه، اظهار کرد: برای استفاده از خوابگاهها نیازمند تأمین زیرساختهای لازم و افزایش ظرفیت اتاقها بر اساس مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم که این موضوع در معاونت دانشجویی دانشگاه به جد در حال پیگیری است.
انتهای پیام/۴۱۰۶/پ
انتهای پیام/