دانشگاهیان وصیتنامه حاج قاسم را مطالعه و پیادهسازی کنند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ماکو؛ رضا نوراللهی در مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاجقاسم سلیمانی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل ماکو برگزار شد با استناد به سوره مبارکه «عصر» گفت: خداوند متعال در قرآن کریم قسم یادکرده که انسانها در خسران و زیان هستند، مگر آنان که به خدا ایمان بیاورند و عمل نیک و صالح انجام بدهند.
بیشتر بخوانید:
ولایتمداری و حفظ ارزشها خط قرمز شهید سلیمانی بود
وی بیان کرد: مکاتب از گذشته تا به امروز در یک دستهبندی به مکاتب الهی در مقابل مکاتب مادی و دنیاگرایانه تقسیم میشوند که مکتب حاجقاسم جدا از مکاتب الهی نبود؛ از ویژگیهای مکتب الهی خدامحوری است درحالیکه در مکتب مادی ایمان به آخرت وجود ندارد. در مکتب الهی اصل زندگی اخروی است؛ اما در مکتب مادی اصل زندگی دنیوی و مادی است. در مکتب الهی توجه به اصول عملی اسلام است؛ اما در مکتب مادی بیاعتنایی به مکتب وحی و انبیا الهی وجود دارد.
شناخت ویژگیهای مکاتب الهی
مربی هادیان سیاسی اظهار کرد: نخست باید ویژگیهای مکتب الهی را بشناسیم که متأسفانه تمامقد مقابل مکتب الهی ایستادهاند و از تمام شیوهها استفاده میکنند تا مکتب الهی را به اضمحلال بکشانند که بهیقین موفق نمیشوند.
نوراللهی درباره مکتب حاجقاسم اظهار کرد: به تعبیر رهبری، حاجقاسم سلیمانی تربیتیافته مکتب امامخمینی (ره) است، بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران خود تربیتیافته مکتب انبیای الهی و ائمه اطهار است و رسالت انبیای الهی هدایت انسانها و سرچشمه حاکمیت آنان حاکمیت خداوند بود؛ اگر در جامعه امروز ما مکتبسازی میشود همه آنها در طول مکتب الهی است و هدف رسیدن به این مکتب است و نقطه مقابل ما مکاتب مادی است که علیه مکتب الهی فعالیت میکنند.
وی گفت: امروز تأکید جهان اسلام و مقام معظم رهبری در جامعه اسلامی اسوهسازی است و برای حفظ مکتب الهی باید خون داد و این نهال باید آبیاری شود.
در مکتب الهی نخستین گام دشمنشناسی است
این کارشناس سیاسی اظهار کرد: در مکتب الهی نخستین گام دشمنشناسی است، برای شناخت مکتب حاجقاسم که مقدمهای برای شناخت مکتب الهی است بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید نهضت تبیین و آگاهسازی اتفاق بیفتد، آنهایی که تریبون در اختیار دارند و آنهایی که گام در عرصه علمآموزی گذاشتهاند باید در نهضت تبیین و آگاهسازی پیشگام باشند.
نوراللهی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع نخبگان یادآوری کرد: ایشان در جمع نخبگان فرمودند که امروز باید جایگاه علمی خود را پیدا کنیم باید، بدانیم ازلحاظ رتبهبندی علم در جهان چه جایگاهی داریم، وقتی رتبه علمی خود را فهمیدیم برای فتح قلههای علمی سعی و تلاش بکنیم و آنقدر در تولید علم پیشرفت کنیم تا مرجع علمی باشیم، آنوقت غربیها برای علم و دانش و دستاوردهایمان، ما را مرجع قرار میدهند، درواقع باید آنقدر دستاوردهای علمی خود را متناسب با فرهنگ و ادبیات اسلامی تولید و نامگذاری کنیم تا غربیها در مراجعه به علوم و متون اسلامی دنبال واژهسازی و بومیکردن آن باشند.
وی تأکید کرد: برای اینکه مکتب حاج قاسم سلیمانی را بشناسیم باید به وصیتنامه او اشراف کامل داشته باشیم، اگر فردی بخواهد خودش را بعد از مرگ به دیگران بشناساند، دیدگاه، اندیشه، تفکر و شخصیت او در وصیتنامهاش تجلی پیدا میکند.
این کارشناس سیاسی ادامه داد: نخستین فراز وصیتنامه حاج قاسم شهادت به وحدانیت خداوند بود که همان مکتب الهی است، اگر اینطور نبود باید شک میکردیم؛ چراکه وی سرباز مکتب الهی بود، پرسشی که به ذهن میرسد که مردم ایران چه وقت حاج قاسم را شناختند و رسانهها حاجقاسم را رسانهای کردند؟
نوراللهی مطرح کرد: بعد از فتنه ۸۸ که استکبار و متأسفانه دشمنان داخلی هیزمبیار معرکه شدند و نظام مقدس اسلامی ایران را آماج حملههای دشمنان قرار دادند، دشمن آنقدر جری شد که عکس حاج قاسم را در کنگره آمریکا نصب و با معرفی وی بهعنوان مانع اهداف آمریکا برای ترور او جایزه تعیین کردند.
وظیفه داریم مکتب حاجقاسم را معرفی کنیم
وی گفت: همه وظیفه داریم نهتنها حاج قاسم، بلکه مکتب او را به دنیا معرفی کنیم، او نهتنها از زمان فتنه ۸۸ بلکه بارها مورد سوءقصد قرار گرفت و دشمنان بارها خواستند وی را ترور کنند؛ اما اراده خداوند بر این قرار گرفت حاج قاسمی که در مکتب الهی تربیتیافته است، شهادتی نصیبش بشود که در حد عظمت جهادش باشد.
مربی هادیان سیاسی در مورد وصیتنامه شهید سلیمانی سخن گفت و افزود: سراسر وصیتنامه حاج قاسم درس و پند و هدایت است که چند مورد از وصیتنامه او بیشتر جلوه گری میکند، یکی از توصیههای او دعوت تمام اقشار جامعه به پیروی از ولایت فقیه بود.
نوراللهی ادامه داد: شاید در ذهن جوانان خطور کند که آیا مانند حاج قاسم در کشور داریم؟ که در پاسخ باید گفت که همه ما میتوانیم با پیروی از مقام معظم رهبری و ولیفقیه یک حاج قاسم باشیم، اگر مقام معظم رهبری میفرمایند که مکتب حاجقاسم در دنیا گسترش پیدا میکند، دهها و صدها حاج قاسم داریم؛ اما حاجقاسم بهمثابه یک گل عطر و بوی خودش را داشت و هیچ گلی مثل حاج قاسم نیست؛ اما جوانان نظام ما و انقلاب اسلامی صدها حاجقاسم با عطر و بوی متفاوتی هستند که پروش یافته مکتب الهی و ولایت هستند که پرچم انقلاب و نظام را به صاحب اصلیاش میرسانند.
تفکر بسیجی تهدید را به فرصت تبدیل میکند
وی بیان کرد: حاج قاسم در وصیتنامه خود به جبهه مقاومت(غیرایرانی) میگوید امروز قرارگاه حسین بن علی(ع) ایران است، شاید سؤال شود؛ چرا او این حرف را زده؛ زیرا او در دشمنشناسی بسیار زیرک بود، دشمنان نخواستند شکوه و عظمت تشییع جنازه شهدای مقاومت را در عراق ببینند، فتنهسازی کردند و گفتند چرا مردم عراق برای شهادت حاج قاسم اینهمه عزاداری میکنند؛ اما در ایران یادی از ابومهدی المهندس نمیکنند؟ دشمن میخواهد فرصتهای ما را به تهدید تبدیل کند؛ اما یاد گرفتیم در تفکر انقلابی و تفکر بسیجی باید تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
این کارشناسی سیاسی گفت: شهادت حاجقاسم ضایعه سنگینی بود؛ اما درایت مقام معظم رهبری و استقامت او را همه دیدند، مقام معظم رهبری برای نخستین بار در جلسه شورای امنیت ملی حضور پیدا کردند و فرمودند: انتقام حتمی است و یکی از پیامدهای اصلی شهادت حاج قاسم را اخراج آمریکا از منطقه اعلام کردند.
نوراللهی گفت: حاج قاسم در وصیتنامه خود همه مردم ایران را به پیروی از ولایتفقیه توصیه میکنند و در جای دیگر مدارا با مردم را میخواهد، در این رابطه باید گفت که مردم ایران با اصل انقلاب و نظام مشکلی ندارند؛ بلکه افرادی هستند به نام دین و انقلاب به مردم ظلم میکنند.
این کارشناس سیاسی در ادامه همه دانشگاهیان بهویژه دانشجویان را توصیه کردند که حتماً وصیتنامه حاج قاسم را مطالعه کنند تا با اندیشه و مکتب او آشنا بشوند و با تمام وجود وصیتنامه او را در جامعه پیادهسازی و عمل کنند.
به گزارش آنا، قدردانی از برندگان مسابقه کتابخوانی مکتب سلیمانی از دیگر برنامههای این مراسم بود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
دانلود فایل
انتهای پیام/