بیش از ۲۰ درصد دانشآموزان دچار اضافه وزن و چاقی هستند
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، زهرا عبداللهی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت اجرای برنامه ملی تغذیه سالم ( ۱۵ تا ۳۰ دی) گفت: بیش از ۲۰ درصد دانشآموزان دچار اضافه وزن بهویژه چاقی شکمی هستند و مصرف بیرویه فستفودها، مواد قندی و استفاده کمتر از میوهها و سبزیجات و عدم تحرک بدنی کافی باعث افزایش چاقی در کشور شده است.
۵۰ درصد مردم تحرک بدنی کافی ندارند
وی ادامه داد: حدود ۵۰ درصد مردم تحرک بدنی کافی ندارند در حالی که باید روزی نیمساعت پیادهروی تند داشته باشند و البته شیوع بیماری کرونا و پرهیز از حضور در تجمعات باعث شد مردم بیشتر دچار اضافه وزن شوند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: افرادی که تغذیه بد و ناسالم دارند سیستم ایمنی بدن آنها تضعیف شده و مقاومت کمتری در برابر بیماری کرونا دارند و شدت این بیماری در آنها بیشتر است.
باید نبایدهای تغذیه ای برای تزریق واکسن
وی تصریح کرد: واکسیناسیون در کنار تغذیه سالم باعث پاسخ مناسب بدن در مقابل عملکرد سیستم ایمنی می شود و افراد باید موقع تزریق واکسن ناشتا نباشند زیرا باعث افت فشار خون شده و لازم است آب و مایعات کافی بنوشند.
عبداللهی تصریح کرد: مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب و مایعات لازم است زیرا سیستم ایمنی بدن بویژه در موقع تزریق واکسن بهتر عمل میکند و کمآبی منجر به عملکرد نامطلوب این سیستم می شود.
عبداللهی گفت: افراد باید آب آشامیدنی، چای کمرنگ، غذاهای آبکی، آبمیوههای خانگی و شیر را قبل و بعد از انجام واکسیناسیون مصرف کنند زیرا پاسخ بدن به تزریق واکسن بهتر خواهد بود.
وی تاکید کرد: باید الگوی غذایی مناسب داشته باشیم، مصرف کمتر قند و شیرینی، شکلات و نمک باعث افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا میشود.
انتهای پیام/۴۱۶۱/پ
انتهای پیام/