۲۹/ بهمن /۱۴۰۳
11:28 11 / 10 /1400
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

بیش از ۲۰ درصد دانش‌آموزان دچار اضافه وزن و چاقی هستند

زهرا عبداللهی گفت: بیش از ۲۰ درصد دانش‌آموزان دچار اضافه وزن و چاقی شکمی هستند و البته شیوع بیماری کرونا و پرهیز از حضور در تجمعات باعث شد مردم بیشتر دچار اضافه وزن شوند.
چاقی

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، زهرا عبداللهی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت اجرای برنامه ملی تغذیه سالم ( ۱۵ تا ۳۰ دی) گفت: بیش از ۲۰ درصد دانش‌آموزان دچار اضافه وزن به‌ویژه چاقی شکمی هستند و مصرف بی‌رویه فست‌فودها، مواد قندی و استفاده کمتر از میوه‌ها و سبزیجات و عدم تحرک بدنی کافی باعث افزایش چاقی در کشور شده است.


۵۰ درصد مردم تحرک بدنی کافی ندارند


وی ادامه داد: حدود ۵۰ درصد مردم تحرک بدنی کافی ندارند در حالی که باید روزی نیم‌ساعت پیاده‌روی تند داشته باشند و البته شیوع بیماری کرونا و پرهیز از حضور در تجمعات باعث شد مردم بیشتر دچار اضافه وزن شوند.


مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: افرادی که تغذیه بد و ناسالم دارند سیستم ایمنی بدن آنها تضعیف شده و مقاومت کمتری در برابر بیماری کرونا دارند و شدت این بیماری در آنها بیشتر است.


باید نبایدهای تغذیه ای برای تزریق واکسن


وی تصریح کرد: واکسیناسیون در کنار تغذیه سالم باعث پاسخ مناسب بدن در مقابل عملکرد سیستم ایمنی می شود و افراد باید موقع تزریق واکسن ناشتا نباشند زیرا باعث افت فشار خون شده و لازم است آب و مایعات کافی بنوشند.


عبداللهی تصریح کرد: مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب و مایعات لازم است زیرا سیستم ایمنی بدن بویژه در موقع تزریق واکسن بهتر عمل می‌کند و کم‌آبی منجر به عملکرد نامطلوب این سیستم می شود.


عبداللهی گفت: افراد باید آب آشامیدنی، چای کمرنگ، غذاهای آبکی، آبمیوه‌های خانگی و شیر را قبل و بعد از انجام واکسیناسیون مصرف کنند زیرا پاسخ بدن به تزریق واکسن بهتر خواهد بود.


وی تاکید کرد: باید الگوی غذایی مناسب داشته باشیم، مصرف کمتر قند و شیرینی، شکلات و نمک باعث افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب