دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 دی 1400 - 10:29
همایش علمی - پژوهشی مکتب حاج قاسم، دانشگاه و رسانه؛

منادی: دیپلماسی سیاسی شهید سلیمانی در ارتقای جایگاه علمی و نظامی تأثیرگذار بود/ لزوم تدریس مکتب حاج قاسم در دانشگاه‌ها

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: دیپلماسی حاج قاسم سلیمانی تأثیر ویژه‌ای در توسعه توانایی‌های علمی و نظامی کشور در منطقه و جهان داشت.
کد خبر : 631358
همایش علمی و پژوهشی مکتب حاج قاسم؛ دانشگاه و رسانه

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا منادی در همایش علمی - پژوهشی مکتب حاج قاسم سلیمانی؛ دانشگاه و رسانه که پیش از ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز برگزار شد، اظهار کرد: در سالروز حماسه بزرگ ۹ دی یاد می‌کنیم از شهدای آن روز که واقعاً در آن روز امام حسین (ع) به داد ملت ایران رسید و فتنه‌ای بزرگ خاموش شد.


وی افزود: انقلاب اسلامی همه خطوط سیاسی جدید را برهم زد و خط فکری و مکتب جدیدی را در عصر حاضر ایجاد کرد. یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای این مکتب تحول علمی بود. انقلاب اسلامی کار خود را با آموزش به مردم آغاز کرد و یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی است. امام (ره) چیزی از دنیا با خود نبرد و در تمام عمر ساده‌زیست بودند و پس از وفات پیشوای ملت ایران، شاهد بزرگ‌ترین تشیع پیکر رهبری مذهبی و سیاسی بودیم.


نقش دیپلماسی سیاسی حاج قاسم در ارتقای توان موشکی


رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس بیان کرد: خوشحال هستیم که در شورای انقلاب فرهنگی شاهد افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان رشته پزشکی هستیم و دانشگاه آزاد اسلامی نقش ویژه‌ای در این مسیر دارد.


منادی عنوان کرد: قانون جهش شرکت‌های دانش‌بنیان که در مجلس تصویب شد تحولی بزرگ برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد می‌کند و به‌واسطه تسهیلاتی که به دانش‌بنیان‌ها می‌دهیم زمینه توسعه بیش‌ازپیش علمی و فناوری فراهم می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: دانشی که مصرف می‌کنیم یکی از هنرهای نهادهای حاکمیتی است. اگر امروز ایران جزو سه کشوری است که دانش موشک‌های نقطه‌زن را در اختیار دارد به‌واسطه دیپلماسی سیاسی شهید حاج قاسم سلیمانی است. ایشان دنیا و به‌ویژه روس‌ها را متقاعد به حضور در نبرد سوریه کرد.


رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ادامه داد: وقتی کشور دوست و همسایه ایران یعنی سوریه موردحمله تعداد زیادی از کشور قرار گرفت، شهید سلیمانی با ایمان به اینکه ما «ملت امام حسین (ع)» هستیم به نبرد کفار رفت و همواره در نزدیک‌ترین نقاط به دشمن حضور داشت. زمانی که از نبرد بازمی‌گشت نیز به دیدار خانواده‌های شهدای مدافع حرف می‌رفت و جویای احوال آن‌ها بود.


دانشگاه‌ها مکتب حاج قاسم را تدریس کنند


منادی ادامه داد: به استناد مقالات بین‌المللی ایران در سی سال گذشته، به‌اندازه ۳۰۰ سال رشد علمی داشته است و امروز ما دیگر کشور جهان سوم نیستیم. شهید سلیمانی دو بار به بلوغ رسید یکبار در جبهه‌های جنگ تحمیلی و در گام دوم در جنگ بین‌المللی و در حمایت از حرم ائمه اطهار در بالغ شد. این مرد بزرگ از همه مدافعان حرم دعوت کرد که به مبارزه با کفار بروند. این شهید بزرگوار گروهی را شکست داد که میلیاردها دلار سرمایه از کشورهای غربی سرمایه دریافت کرده بودند.


وی تصریح کرد: داعش با اعمال وحشیانه مردم در سراسر جهان را ترسانده بود و زمانی که شهید سلمانی رسید همه دشمنان عقب‌نشینی کردند. الگوی این مرد بزرگ امام علی (ع) بود و به هیچ دسته سیاسی تعلق نداشت و خود را متعلق به مردم می‌دانست و از همین رو دانشگاه‌های کشور امروز باید مکتب حاج قاسم سلیمانی را تدریس کنند. روز تشیع پیکر حاج قاسم سلیمانی تکرار مراسم وداع با پیکر مطهر امام خمینی (ره) بود.


انتهای پیام/۴۱۴۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب