تکمیل فازهای زیرساختی دانشگاه آزاد اسلامی اوز
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اوز، عبدالقادر فقیهی در حضور جمعی از فعالان ساخت دانشگاه در دبی با اعلام تکمیل فازهای عمرانی زیرساختی بر لزوم تقویت دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز به عنوان یکی از شعبات بزرگترین دانشگاه حضوری تأکید کرد.
بیشتر بخوانید:
حذف خودسانسوری از ادبیات اصحاب رسانه با پالایش اصولی مطالب
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز دفتر دبی از پیشرفت این مرکز آموزشی با وجود شرایط سخت سخن گفت و بر لزوم ادامه پشتیبانی نیکوکاران تأکید کرد.
بانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز عنوان کرد: خوشبختانه کمک خیراندیشان و اعضای هیئت امنا در ایجاد پردیس دانشگاه با کاربریهای مختلف به پایان رسیده و کار روی بخش بیرونی محوطه که به دلیل ناهمواریها پرهزینه بود با کمک مسئولان دولتی و نیکوکاران سرانجام یافت.
وی بیان کرد: شرایط کرونایی باعث نشد دانشگاه آزاد مرکز اوز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، اجتماعی و فرهنگی خود باز بماند و خوشبختانه دانشگاه آزاد تبدیل به کانون برنامههای تحقیقاتی و اجتماعی شده است.
رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اوز دفتر دبی با بیان نیازمندیهای جاری و زیرساختی مطرح کرد: کرونا همه مراکز اداری، خدماتی و خصوصی از جمله دانشگاهها حتی دانشگاههای دولتی را با چالش بزرگ مالی روبهرو کرد.
فقیهی با اشاره به سخنان عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه آزاد مرکز اوز که مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تلاش خود را برای افزایش رشتههای تحصیلی در مرکز اوز به کار گرفتهاند، گفت: مطمئنا اگر دانشگاه آزاد اوز از رشتههای تحصیلات تکمیلی برخوردار شود، میتواند حرکت با سرعت منطقی به سمت خودکفایی داشته باشد، همان گونه که قبلا داشته است و سهم قابل توجهی از درآمد خود دانشگاه صرف هزینههای سرمایهای شده است.
وی در این جمع از مقامات سازمان مرکزی و استان تقاضا کرد در اختصاص رشتههای تحصیلی متنوع بهویژه تحصیلات تکمیلی سرعت عمل داشته باشند.
این نیکوکار افزود: دانشگاه آزاد اوز میتواند علاوه بر رشتههای علومانسانی، رشتههای پیراپزشکی و هنری را داشته باشد.
لزوم ادامه پشتیبانی نیکوکاران از دانشگاه
خالده اسماعیلی عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز دفتر دبی هم که به منظور استماع گزارش اقدامات صورت گرفته در مرکز اوز در نشست حضور یافته بود از پیشرفت این مرکز آموزشی با وجود شرایط سخت سخن گفت و بر لزوم ادامه پشتیبانی نیکوکاران تأکید کرد.
وی بیان کرد: روزی که هیئت امنای دانشگاه آزاد دفتر دبی به ریاست نیکوکار فعال و خیّر شیخ عبدالقادر فقیهی تشکیل شد، شاید کمتر کسی امیدوار بود ساختمان زیبا و مجهز مرکز اوز در مدت زمانی کم و در زمین سنگلاخ و کوهستانی ساخته شود.
اسماعیلی یادآور شد: استمرار جلسات و اطلاعرسانی شفاف بر جلب نظر فرهنگ دوستان و پشتیبانی مالی آنان تأثیر گذاشت. شیوع عالمگیر ویروس کرونا و محدودیتهای اعمال شده و وقفه در همه معادلات انسانی و تجاری شرایط را سخت کرده است؛ اما با ارادهای که در دستاندرکاران وجود دارد بر ما نیکاندیشان است که به کمکهای خود ادامه داده تا این دانشگاه مسیر تکمیلی خود را طی کند و بر کارآمدیهای خود بیفزاید.
در این نشست فاطمه کریما، عایشه فقیهیپور، فریده کاریانی، آذر آرمین، فاطمه فقیهیپور، آتینا آرمین، بشرا انگاشته، عبدالوهاب کرامتی، عبدالکریم اسماعیلزاده و محمدرضا میراحمدی حضور داشتند.
عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز نیز سخنانی درمورد اقدامات صورت گرفته ابراز کرد و به پرسشهای حاضران پاسخ داد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/