ضرورت شکلگیری و توسعه میان رشتهایها در آموزش عالی
شهرزاد عبدالمحمدی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه برای پیدایش رشتههای جدید که بینرشتهای تلقی میشوند باید مطالعات زیادی صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: باید در تدوین این رشتهها همخوانی وجود داشته باشد. اگر علم نوظهوری شکلگرفته و بهعنوان رشته دانشگاهی مطرح شود و جذب دانشجو داشته باشد، نیازمند صرف زمان و کارشناسی صحیح بر این موضوع است.
وی افزود: بینرشتهای تسهیل روند رشد هر رشته با کمک رشتههای دیگر را در بردارد لذا شکلگیری و توسعه میانرشتهایها در آموزش عالی ضرورت دارد. باید تیمی تخصصی و متبحر کار کنند و علیرغم اینکه امتیازاتی را هم دربردارد، مشکلاتی نیز در این مسیر وجود خواهد داشت و تمامی موارد و مسائل در این راستا باید بررسی و در نظر گرفته شود.
عضو هیئتعلمی واحد تهران شرق بابیان اینکه لازم است علم دیگری با شیمی درگیر شود و رشته دیگری از آن متولد شود، اظهار کرد: اساتید داروسازی سنتز ترکیب آلی را نمیدانند اما تستهای بیولوژیک روی آن ترکیب را بهتر از کارشناس شیمی میتوانند، بشناسند و نیز با انتقال اطلاعات مناسب، باعث افزایش دانش متخصص رشته شیمی میشوند، البته این کمک و همراهی متقابلاً نیز از سوی کارشناس شیمی به داروسازان منتقل میشود.
وی افزود: برای رشته شیمی در حوزه مهندسی مواد نیز به همین صورت میتواند بهخوبی این کار را انجام دهد؛ مهندسی نفت یا پتروشیمی، نیز رشتههایی در ارتباط نزدیک با یکدیگرند.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/