دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 دی 1400 - 13:35
مخبر در جلسه‌ای با اعضای سندیکای دارو:

هزینه برای سلامت سرمایه‌گذاری است/ حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو مطرح نیست

معاون اول رئیس‌جمهور درباره برخی شایعات مطرح‌شده در زمینه حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به بخش دارو تأکید کرد: آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو به هیچ‌وجه در دولت مطرح نیست.
کد خبر : 630665
محمد مخبر

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، محمد مخبر صبح امروز (یکشنبه) در جلسه‌ای با اعضای سندیکای داروی انسانی افزود: تأمین و تولید ۹۷ درصد از داروی مورد نیاز کشور توسط صنایع داروسازی مایه افتخار برای این بخش صنعت کشور است و انتظار داریم با حل مشکلات و همفکری و همکاری دولت و صنایع داروسازی ۳ درصد مابقی نیازهای کشور در زمینه دارو به ویژه بیماران صعب‌العلاج در کشور تهیه و تولید شود.


وی، توجه به موضوع سلامت و بهداشت مردم را جزو سیاست‌های راهبردی دولت سیزدهم دانست و تأکید کرد: دولت و وزارت بهداشت در کنار صنعت پر افتخار داروسازی است تا دارو با قیمت مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.


معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دنبال آن است که صنعت داروسازی کشور با رفع مشکلات با قوت به کار خود ادامه دهد و با به‌روزرسانی تکنولوژی و تجهیزات در جهت سلامت مردم گام‌های مؤثری بردارد.


وی، هرگونه هزینه برای تأمین سلامت و بهداشت مردم را وظیفه ذاتی دولت و یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای آینده کشور دانست و ادامه داد: سه رأس مثلث صنعت داروسازی، شرکت‌های بیمه و وزارت بهداشت باید با همفکری، همکاری و هماهنگی یکدیگر در جهت کاهش مشکلات مردم و حمایت از آن‌ها در حوزه تأمین دارو و حفظ سلامت جامعه حرکت کنند.


معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به برخی از مشکلات پیش آمده در روزهای گذشته برای تأمین داروی برخی از بیماران در کشور تصریح کرد: قابل قبول نیست که با وجود چنین صنعت داروسازی قوی و قدیمی در کشور مشکلات این چنینی برای برخی از بیماران به‌ وجود آید.


مخبر ادامه داد: تجربه تأمین ۱۵۰ میلیون دُز واکسن ظرف دو ماه نشانگر این مهم است که بخش درمان و سلامت نظام جمهوری اسلامی ایران توانایی دارد تمام احتیاجات و نیازمندی‌های مردم در این بخش را تأمین کند.


وی اظهار کرد: از صنعت داروسازی کشور انتظار داریم تا با مدیریت قیمت‌گذاری و همکاری وزارت بهداشت وضعیت دارو در کشور به‌گونه‌ای اداره شود که مردم برای تأمین دارو در داروخانه‌ها دچار مشکل نشوند.


معاون اول رئیس‌جمهور از داروسازان بزرگ کشور خواست به عنوان بازوی دولت و وزارت بهداشت راهکارها، پیشنهادها و برنامه جامع عملیاتی خود را برای توسعه صنعت دارو هر چه زودتر ارائه دهند.


مخبر همچنین در خصوص برخی شایعات مطرح شده در زمینه حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به بخش دارو تأکید کرد: آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو نه در کوتاه‌مدت و نه در بلندمدت به هیچ‌وجه در دولت مطرح نیست و انتظار می‌رود صنایع داروسازی با قیمت‌گذاری مناسب به رفع نیازمندی‌های دارویی کشور کمک کنند.


همچنین در این جلسه اعضای سندیکای داروی انسانی به طرح مطالبات، نگرانی‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات و انتقادات خود در زمینه‌های مختلف به ویژه لزوم نوسازی و بازسازی صنعت داروی کشور، کمک به کارخانه‌های داروسازی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید در بخش خرید تجهیزات و ماشین‌آلات و ورود تکنولوژی‌های روز دنیا، دقیق شدن فرانشیز بیماران سرپایی و بستری در بیمارستان‌ها، جلوگیری از فساد و توزیع ناعادلانه ارز ترجیحی در بخش دارو، اصلاح قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و همچنین اساسنامه سازمان غذا و دارو پرداختند.


انتهای پیام/۴۱۶۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب