تضمین آینده اقتصادی با ترکیب دانش و مهارت در «طرح پویش»
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کاشان، میثم عربزاده در نشست با مدیر مجتمع فولاد کویر و مسئولان این شرکت اظهار کرد: ترکیب دانش، تجربه و مهارت که بهخوبی در طرح پویش با حضور پژوهشگران و دانشجویان دیده شده است، میتوانند آینده اقتصادی منطقه را تضمین کنند. معتقدیم ارتباط دانشجویان با صنعت زمینهساز تعاملات اجتماعی آنها میشود و قطعاً آثار درخشانی به همراه دارد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با توان علمی خود بهعنوان یک دانشگاه کارآفرین و مهارتمحور برای طرحهای توسعهای و اقتصادی شرایط خوبی دارد. مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با هیئت علمی کارآمد، قدمتی ۳۸ ساله و رشتههای فنی مهندسی میتواند در بخشهای مختلف صنعت کشور نقشآفرینی کند.(بیشتر بخوانید)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با انتقاد از پیشداوری و قضاوتهای نادرست از فعالیت شرکت فولاد در کویر عنوان کرد: تصورات غلط موجب بدبینی مردم به مقوله صنعت فولاد میشود و بیتردید دانشگاه میتواند درباره آگاهسازی و فرهنگسازی در این زمینه گامهای خوبی بردارد.
نقش دانشگاه در آیندهپژوهی ۱۴۰۴ و پروژه ذوب فولاد
مدیر مجتمع فولاد کویر نیز گفت: دانشگاه میتواند در بسیاری از موارد ازجمله آیندهپژوهی ۱۴۰۴ و پروژه ذوب فولاد نقش مهم و اساسی ایفا کند. ذخیره دانایی منطقه باید توأمان با توسعه صنایع و ازجمله این شرکت بزرگ همراه باشد و از این جهت نقش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیبدیل است. این مجتمع در سختترین شرایط تحریم اقتصادی کشور، بالغبر ۷۵۰۰ قطعه استراتژیک صنعتی را بومیسازی کرده و در سال ۱۴۱۰ شرکت فولاد کویر پایتخت صنایع پاییندستی فولاد ایران خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
علی حسینزاده ادامه داد: به همت متخصصان بومی این مجتمع، فرآیند تولید، تکنولوژی، توسعه و قطعات مورد نیاز صنعت فولاد، بومیسازی شده و حمایت از استقرار و توسعه صنایع پاییندستی فولاد در منطقه از راهبردهای اساسی مجتمع فولاد کویر در راستای اهداف بلند توسعه پایدار، توسعه اقتصادی منطقه و استقلال کشور است.
وی با تأکید بر لزوم رعایت همه پروتکلهای و استانداردهای زیستمحیطی در فعالیتهای صنعتی مجتمع فولاد کویر بیان کرد: این مجتمع همواره درصدد ارتقای شاخصهای زیستمحیطی خود در راستای رسیدن به توسعه پایدار و کسبوکار مسئولانه بوده و میکوشد که توسعه اقتصادی را با چشماندازی همراستا با توسعه اجتماعی و زیستمحیطی دنبال کند. این مجتمع در طرحهای توسعه خود به دنبال تولید فولادهای خاص مورد نیاز در صنایع پاییندستی کشور است که از یکسو موجب قطع وابستگی این صنایع به خارج از کشور و از سوی دیگر، ایجاد اشتغال و حصول ارزشافزوده بالا برای اقتصاد کشور میشود.
مدیر مجتمع فولاد کویر با تأکید بر اینکه، توسعه پایدار ایجاب میکند که اقتصاد منطقه باید از حالت تکمحصولی خارج شود، بیان کرد: صنعت فولاد بهعنوان صنعت مادر در همه دنیا، هیچ جایگزینی ندارد و ضروری است با تغییر نگاه صنایع وابسته به این صنعت از خام فروشی فولاد به سمت توسعه صنایع پاییندستی گام برداریم. این مجتمع فولاد کویر با خام فروشی در این صنعت مخالف بوده و راهبرد این شرکت، استفاده از توان تخصصی داخلی کشور برای توسعه صنعت و نیل به توسعه پایدار و اشتغال مولد در منطقه و کشور است.
به گزارش آنا، در پایان این نشست معاونان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نظر خود را بیان کردند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/