دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آذر 1400 - 15:38
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۸۹)/ در همایشی عنوان شد؛

انتقاد از ارتباط نداشتن مراکز رشد با صنعت و تولیدکنندگان/ مراکز رشد به ایده‌پردازان اطمینان کنند

مسئولان در همایش بین‌المللی مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری با انتقاد از ارتباط نداشتن مراکز رشد با صنعت و تولیدکنندگان از مدیران این مراکز خواستند به ایده‌پردازان اطمینان کنند.
کد خبر : 629431
همایش «منزوی‌ها و پشتیبانی‌ها از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری»



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از آمل به مناسبت هفته پژوهش نخستین همایش بین‌المللی «مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


از تجاری‌سازی محصولات فناور تا نگارش ۵۰ مقاله با موضوع فناوری




پروفسور جان جزیرسکی (Jan.jezierski) استاد دانشگاه sut گرجستان و مدیر مرکز رشد و معاون بین‌الملل این دانشگاه در این همایش با تشریح موقعیت و شرایط دانشگاه sut، دستاوردهای به دست آمده در این دانشگاه از طریق تقویت مراکز رشد دانشگاه sut پرداخت و با اشاره به چالش‌های پیش روی این مراکز تجارب خود را در این همایش برای رفع موانع مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری ایران ارائه کرد.


حامد افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و مدیرکل سابق اداره کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی هم به چالش‌های پیش‌ روی مراکز رشد در واحدهای دانشگاه آزاد پرداخت و تجربیات واحدها را در رفع این موانع مطرح و راهکارهای لازم را پیشنهاد کرد.


انتقاد از ارتباط نداشتن مراکز رشد با صنعت و تولیدکنندگان/ مراکز رشد به ایده‌پردازان اطمینان کنند


مدیرعامل شرکت صنعت سبزی هم به چالش‌های میان ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخت و یکی از موانع رشد مراکز رشد را ارتباط نداشتن آنها با صنعت و تولیدکنندگان بزرگ در سطح شهر دانست.


علی صالحی، ساختار اداری دست و پاگیر اداری در دانشگاه‌ها و بلاتکلیفی مراکز تحقیقاتی به‌دلیل شفاف نبودن قوانین را از معایب بزرگ برقراری ارتباط در دانشگاه و صنعت عنوان و اضافه کرد: این نواقص مراکز تحقیقاتی در دانشگاه‌ها را دلسرد و صنایع را نااطمینان می‌کند.


مدیرعامل شرکت فولاد مخزن رافع دابو صنعت هم به بیان دستاوردهای نوآورانه این شرکت و مجوز دانش‌بنیان بودن این شرکت اشاره و اظهار کرد: شرکت فولاد مخزن قراردادهای متعدد همکاری با دانشگاه‌های مختلف ایران دارد که حاصل این قراردادها در راستای تولید محصولات دانش‌بنیان بوده و این محصولات به بازار جهانی راه پیدا کرده است.


رافع رحمانی، یکی از دلایل موفق نبودن مراکز رشد در ارتباط با صنعت را نداشتن شناخت و ناآشنایی ایده‌پردازان و متخصصان دانشگاهی از روند تولید محصول و نحوه فروش آن محصول در بازار عنوان کرد.


وی، قوانین دست و پاگیر، شفاف نبودن و اطمینان نداشتن مراکز رشد به ایده‌پردازان و صاحبان فناوری درباره برقراری ارتباط مستقیم با مراکز صنعتی را از دیگر عوامل موفق نبودن مراکز رشد دانست.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب