دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1400 - 08:42
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۶۸)/ کامرانی مطرح کرد؛

تحقیق و پژوهش؛ کلید تحول در تربیت نسل جدید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان اظهار کرد: پژوهشگران به مقوله تحقیق و پژوهش به عنوان یک ثروت و سرمایه جاودان و کلید تحول در تربیت نسل جدید نگاه کنند.
کد خبر : 628904
تجلیل از پژوهشگران



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در جمع پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با گرامیداشت هفته پژوهش گفت: پژوهش، محور توسعه و راه برون‌رفت از بن بست ناکارآمدی و رسیدن به بالندگی و تعالی است و هرچه در این میدان بیشتر تلاش و کوشش شود، قله‌های افتخار بیشتری را فتح می‌کنیم.




بیشتر بخوانید:


تجلیل از دانش‌آموز و پژوهشگر برتر سمای بندرعباس




وی، توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی را در استان هرمزگان ستود و اضافه کرد: این دانشگاه فرصت‌های خوبی را در اختیار دانشجویان، محققان و پژوهشگران قرار داده است و توانسته گستره فعالیت خود را برای برقراری عدالت آموزشی در سراسر استان بگستراند و زمینه رشد و تحصیل را در دانشگاه فراهم کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس از همه پژوهشگران خواست تا فرصت‌های پیش‌رو را از دست ندهند و با تکیه بر پژوهش و فناوری، زمینه رشد جامعه را فراهم کنند و به مقوله تحقیق و پژوهش به عنوان یک ثروت و سرمایه جاودان و کلید تحول در تربیت نسل جدید نگاه کنند.


رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز گزارشی از روند رو به رشد این دانشگاه در استان بیان کرد و گفت: این دانشگاه با بومی‌سازی تکنولوژی با اتکا بر نیروهای کارآمد داخلی، اکنون به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم نزدیک شده و در این مسیر گام‌هایی مؤثر نیز برداشته و با نگاهی مسئله‌محور به دنبال کارآفرینی و تولید ثروت از فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش‌بنیان است.


رونمایی از صابون سرکه چوب


علیرضا سایبانی، چهار مرکز رشد، ۳۳ هسته و واحد فناور با ۲۸ محصول را حاصل تلاش پژوهشگران این مرکز خواند و افزود: امروز بیست و نهمین محصول این مرکز، صابون سرکه چوب است که از مشتقات جلبک اسپیرولینا و سرکه چوب اکالیپتوس تولید و برای تولید انبوه و تجاری‌سازی مجوز آن از سازمان غذا و دارو دریافت و از آن رونمایی شده است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه، راه‌اندازی نخستین مرکز تحقیقات نخیلات با کشت ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار خرمای پیارم به عنوان مرغوب‌ترین رقم خرما در کشور در کنار راه‌اندازی سرای نوآوری در عرصه گیاهان دارویی در حاجی‌آباد، تولید بذر هیبریدی و توسعه کشت گلخانه‌ای صیفی‌جات در رودان، راه‌اندازی مرکز تحقیقات و فناوری دریایی و شیلاتی، راه‌اندازی مرکز تحقیقات علوم محیط‌زیست دریایی در بندرعباس و قشم، توسعه بوم‌گردی و صنعت توریسم در کنار موزه زمین‌شناسی در هرمز و راه‌اندازی پژوهشکده تالابی با حفظ و حراست از ذخیره‌گاه جنگل‌های مانگرو از مهم‌ترین فعالیت‌های پژوهشی سال‌های اخیر است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد بندرعباس، انتشار ۲ هزار و ۵۸۰ مقاله را از دیگر دستاوردهای این دانشگاه برشمرد و افزود: از مقاله‌های منتشر شده سه عنوان با درجه Q۱، تعداد ۶۱۴ مقاله ISI و۳۹۰ مقاله علمی و پژوهشی و مابقی در سایر رتبه‌ها به چاپ رسیده که لازم است تعداد کل کتب چاپ شده در دانشگاه آزاد بندرعباس؛ یعنی ۱۰۲ عنوان کتاب شامل یک تصنیف ۱۱ ترجمه و ۹۰ تألیف نیز به آن اضافه شود.


سایبانی با بیان اینکه ۸۷ عنوان از کتب منتشره از طریق انتشارات این واحد دانشگاهی چاپ و منتشر شده است، بیان کرد: سال جاری تعداد هفت کتاب در دانشگاه آزاد واحد بندرعباس تألیف شده و دو کتاب ترجمه‌ای دیگر نیز در حال انتشار است که به‌زودی به مرحله عملیاتی می‌رسد.


به گزارش آنا، تجلیل از پژوهشگران برتر واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و مدارس سما از مهم‌ترین قسمت‌های این برنامه بود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب