دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۸۲)/

تجلیل از ۲۴ پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

همزمان با هفته پژوهش و فناوری از ۲۴ پژوهشگر برتر در بخش استادان و دانشجویان با حضور مسئولان دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تجلیل شد.
کد خبر : 629354
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرکرد، همزمان با هفته پژوهش و فناوری از ۲۴ پژوهشگر برتر در بخش استادان و دانشجویان با حضور مسئولان دانشگاهی صبح امروز در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تجلیل شد.(بیشتر بخوانید)


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و واحد شهرکرد در این مراسم با تبریک هفته پژوهش اظهار کرد: پژوهش و فناوری کلید رسیدن به اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در گام دوم انقلاب است.


ابراهیم رحیمی توضیح داد: تلاش هدفمند و جهادی دانشمندان، دلسوزان نظام و دانشجویان محقق، این امید را در سال‌های اخیر در دل جوانان و پژوهشگران تقویت کرده که با پژوهش‌های دانش‌بنیان می‌توانیم گام‌های بلندی برداریم.


تجلیل از ۲۴ پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد


وی بیان کرد: سوق‌دادن پژوهش‌ها، طرح‌ها و پایان‌نامه‌ها به سمت پژوهش‌های فناورانه، حل مسئله و مسئله‌محور می‌تواند رشد و بالندگی یک مجموعه را تضمین کند.


رئیس دانشگاه آزاد شهرکرد تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری در بحث پژوهش و فناوری یکی از بهترین دانشگاه‌ها در سطح کشور است به‌طوری‌که در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ براساس آمار سایمگو موفق شده از رتبه ۱۱ به ۹ و از رتبه ۹ به ۷ ارتقا یابد.


رحیمی با بیان اینکه دانشگاه آزاد شهرکرد در بحث مطالعات دانش‌بنیان و مباحث کاربردی پیشتاز است، عنوان کرد: در سطح سرآمدان علمی کشور هم از ۲۰۰ عضو هیئت علمی، پنج عضو هیئت علمی این واحد به‌عنوان سرآمدان علمی معرفی شدند.


وی اضافه کرد: در سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی که به اهتمام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه و تیم مشاور طراحی و تنظیم شده است، بخشی از این سند درباره پژوهش و فناوری است که برای تمام دانشگاه‌ها مسیر راهی را مشخص کرده‌اند که با تلاش و جدیت در مدت پنج سال به اهداف بلندمدت در این حوزه دست یابیم.


تجلیل از ۲۴ پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد


رئیس دانشگاه آزاد شهرکرد متذکر شد: در پایان پنج ساله سند تحول، ۵۰ درصد از این طرح‌ها باید طرح‌هایی باشند که مسئله‌ای را حل کنند و نهایتاً به تجاری‌سازی ختم شوند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب