آغاز کار سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی در مراغه
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مراغه، عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه اظهار کرد: زمانی نظام آموزشی کشور نیازمند آموزش جوانان و مشتاقان تحصیلات عالی بود؛ بنابراین با راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی با حمایت معنوی امام راحل، سیل عظیم فارغالتحصیلان روانه جامعه و بازار کار شدند.
وی افزود: اکنون به آن توانمندی رسیدهایم که اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد دانشجویان و دستاندرکاران این مجموعه بسیار بزرگ با رسالت مأموریتگرایی و با هدف مشکلگشایی و حل مسئلههای موجود در کشور گامهای مؤثری در تولید علم و تبدیل علم به ثروت و کارآفرینی با هدف اشتغالزایی برمیدارد.
بیشتر بخوانید:
گشایش سرای نوآوری فولاد، ذوب و نورد در دانشگاه آزاد اسلامی بناب
بررسی طرحهای اقتصادی در شورای سرمایهگذاری دانشگاه آزاد آذربایجانشرقی
جوانپور گفت: شهرستان مراغه بهعنوان قطب کشاورزی منطقه با ظرفیتهای مؤثر در حوزه کشاورزی و دامپروری ما را بر آن داشت تا با درخواست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و فراهم کردن زیرساختهای آن، مجوز راهاندازی سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی را صادر کنیم.
وی مطرح کرد: امید است با حمایت مسئولان و دست اندرکاران بهویژه مهمترین نهاد اجرایی، فرمانداری با برقراری ارتباط مؤثر با نهاد ریاست جمهوری حمایتها و پشتیبانیهای مالی، مادی و معنوی، این فرصت مغتنم را با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی مراغه برای محققان و پژوهشگران فناوران و علاقهمندان درزمینهٔهای اقتصاد دانشبنیان فراهم کنند.
وی افزود: همانگونه که از اسم سرا برمیآید سرای نوآوری یک محل صرفاً علمی و تحقیقاتی نیست با توجه به پیشینه سراهای تجاری و معاملاتی قدیم در کشور، سرای نوآوری با هدف تولید علم، تحقیق، نوآوری و تبدیل فناوریهای مورد نیاز کشور به ثروت و حل مسئلههای روزمره زندگی مردم در نهایت موجبات اشتغالزایی و کارسازی باکیفیت مطلوب با پشتوانه علمی را فراهم میکند.
دانایی، توانایی میآورد
سیدعلی موسوی فرماندار مراغه نیز در این مراسم گفت: دانایی، توانایی میآورد و پژوهشگران هادیان اصلی جامعه هستند که علم و عمل را به هم وصل میکنند.
وی افزود: بیشتر بیکاران جامعه امروز از تحصیلکردگان هستند؛ بنابراین ایجاد سراهای نوآوری و راهاندازی محیطهایی برای تبدیل علم به ثروت و کاربردی کردن فناوریهای تولیدشده میتواند راهکارهای مؤثری برای اشتغالزایی بهویژه جوانان تحصیلکرده فراهم کند.
فرماندار مراغه گفت: ۳۰ یا ۴۰ سال پیش کشور چین دارای کمترین توان علمی و پژوهشی و تولید در دنیا بود؛ اما اکنون یکی از ابرقدرتهای اقتصادی جهان بوده و این در سایه اهتمام در حوزههای پژوهش و فناوری و تبدیل علم به ثروت بوده است؛ بنابراین کشور چین را بهعنوان دومین کشور دارای اقتصاد برتر دنیا رسانده است.
موسوی افزود: با توجه به رویکرد جهان امروز در حوزه مجازی و هوش مصنوعی، احتمال این خطر هست که در آینده نزدیک دنیا با بیکاری و کاهش نیاز به فعالیت انسانی روبهرو شود؛ بنابراین اهتمام در حوزه هوش مصنوعی، فعالیتهای فضاهای مجازی، راهاندازی کسبوکارهای مرتبط با حوزه اینترنت و نرمافزار، نسبت به رفع این معضل و مشکل اقدام کند، همچنان که مخترعان و فناوران در یکخانه محقر با یک سیستم کامپیوتر و نرمافزار، میتوانند برنامه مدیریت شرکتهای بزرگ و کمپانیهای بینالمللی دنیا را بنویسند.
فرماندار مراغه از راهاندازی شهرک فناورانه و شهرک صنعتی شهرستان مراغه در روزهای آتی خبر داد و افزود: با راهاندازی این شهرک، فرصت مناسبی برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان و محققان و فناوران فراهم می شود که زیرساختهای آن میتواند با حمایت سراهای نوآوری ازجمله دانشگاه آزاد اسلامی از امروز فراهم شود.
سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی مراغه دارای ساختمانی با سه هزار مترمربع زیربنا برای فعالیت زیرگروههای این سرا اعم از مرکز رشد کشاورزی و دامی، مجموعه استارتآپی، پردیسهای آموزشی و مهارتی و فنبازار ازجمله زیرگروههای این سرا فراهمشده است.
هوشمندسازی مدیریت گلخانهها از سطوح کوچک و آپارتمانی تا چندهکتاری و تولید نهالهای زینتی با مشارکت بخش خصوصی از دیگر فعالیتهای واحدهای فناور سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی مراغه است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/