ایجاد سرای نوآوری ۱۵ هزار متری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران/ واحد یادگار امام (ره) یک دانشگاه کارآفرین مهارتی است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمودرضا آقامیری در مراسم تجلیل از سرآمدان علمی استان تهران و تقدیر از پژوهشگران برتر واحد تهران مرکزی که صبح امروز در سالن غدیر واحد تهران مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: پژوهش اثرگذار به فکر آرام نیاز دارد، در پژوهش کشور با سه ساختار مدیریت، سیاستگذار و نظام تحقیقاتی مواجه هستیم که بر پژوهش اثر میگذارند.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی خود را از این بحث جدا کرد، البته در بخشهایی از سیاست کشور پیروی میکند ولی گاهی خودش را جدا میکند، در برخی مواقع نیز به خاطر سنگینی کفه آموزش از پژوهش غافل میماند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: مدرکگرایی در کشور به آفت بزرگی برای پژوهش تبدیل شده است به همین خاطر پژوهشگران را غیرقابلاعتماد معرفی میکنند.
آقامیری با طرح سؤالی درباره پژوهش بیان کرد: آیا بدون پول نمیشود پژوهش کرد؟ متأسفانه به دلیل کمبود بودجه در زمانی دانشجویان زیادی برای پایاننامه به استادان دادیم البته اکنون این روند را اصلاح کردیم.
وی ادامه داد: سالهاست که پژوهش در دست دولت بوده است که این امر باعث شده که دیوانسالاری نامناسبی در این زمینه شکل گیرد، درصورتیکه پژوهش باید از سوی بخش خصوصی باشد تا علاوه بر پاسخگویی به نیازها، درآمدزایی نیز داشته باشد.
آقامیری اضافه کرد: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی در حال پوستاندازی است، استادان این دانشگاه شهروند درجه دوم نیستند که باید بگویم این نگاه در حال اصلاح شدن است.
وی گفت: آمایش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در حال تدوین است که در این رابطه دانشگاه واحد یادگار امام (ره) بهعنوان دانشگاه مهارت و کارآفرینی نامگذاری شد، از طرفی یکی از برنامههای مهم دیگر که موضوع طرح سرای نوآوری است را با جدیت دنبال میکنیم که باید بگویم بزرگترین سرای نوآوری را بهزودی با ۱۵ هزار متر افتتاح میکنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بیان کرد: یکی دیگر از برنامههای این دانشگاه راهاندازی پارک علم و فناوری است همچنین برای ایجاد درآمد غیر شهریهای دو معاون فناوری و نوآوری و معاون برنامهریزی و آمایش در استان تهران ایجاد خواهیم کرد که این اتفاقات و تغییرات در راستای تغییر مسیر دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری است.
علی نیازی، رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در این مراسم گفت: برای پژوهش اثرگذار نیازمند زیرساخت هستیم سامانهها آموزشیار و پژوهشیار کمک بزرگی به ساختار پژوهش در دانشگاه کردهاند.
وی ادامه داد: در این میان بهینهسازی آزمایشگاهها از اهمیت ویژهای برخوردار است، هماکنون در استان تهران ۴ آزمایشگاه مرجع داریم که پژوهشگران میتوانند از آنها استفاده کنند.
انتهای پیام/۴۰۴۰/پ
انتهای پیام/