تحقیق و پژوهش؛ کلید تحول در تربیت نسل جدید
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در جمع پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با گرامیداشت هفته پژوهش گفت: پژوهش، محور توسعه و راه برونرفت از بن بست ناکارآمدی و رسیدن به بالندگی و تعالی است و هرچه در این میدان بیشتر تلاش و کوشش شود، قلههای افتخار بیشتری را فتح میکنیم.
بیشتر بخوانید:
تجلیل از دانشآموز و پژوهشگر برتر سمای بندرعباس
وی، توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی را در استان هرمزگان ستود و اضافه کرد: این دانشگاه فرصتهای خوبی را در اختیار دانشجویان، محققان و پژوهشگران قرار داده است و توانسته گستره فعالیت خود را برای برقراری عدالت آموزشی در سراسر استان بگستراند و زمینه رشد و تحصیل را در دانشگاه فراهم کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس از همه پژوهشگران خواست تا فرصتهای پیشرو را از دست ندهند و با تکیه بر پژوهش و فناوری، زمینه رشد جامعه را فراهم کنند و به مقوله تحقیق و پژوهش به عنوان یک ثروت و سرمایه جاودان و کلید تحول در تربیت نسل جدید نگاه کنند.
رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز گزارشی از روند رو به رشد این دانشگاه در استان بیان کرد و گفت: این دانشگاه با بومیسازی تکنولوژی با اتکا بر نیروهای کارآمد داخلی، اکنون به دانشگاههای نسل سوم و چهارم نزدیک شده و در این مسیر گامهایی مؤثر نیز برداشته و با نگاهی مسئلهمحور به دنبال کارآفرینی و تولید ثروت از فناوریهای نوین و شرکتهای دانشبنیان است.
رونمایی از صابون سرکه چوب
علیرضا سایبانی، چهار مرکز رشد، ۳۳ هسته و واحد فناور با ۲۸ محصول را حاصل تلاش پژوهشگران این مرکز خواند و افزود: امروز بیست و نهمین محصول این مرکز، صابون سرکه چوب است که از مشتقات جلبک اسپیرولینا و سرکه چوب اکالیپتوس تولید و برای تولید انبوه و تجاریسازی مجوز آن از سازمان غذا و دارو دریافت و از آن رونمایی شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه، راهاندازی نخستین مرکز تحقیقات نخیلات با کشت ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار خرمای پیارم به عنوان مرغوبترین رقم خرما در کشور در کنار راهاندازی سرای نوآوری در عرصه گیاهان دارویی در حاجیآباد، تولید بذر هیبریدی و توسعه کشت گلخانهای صیفیجات در رودان، راهاندازی مرکز تحقیقات و فناوری دریایی و شیلاتی، راهاندازی مرکز تحقیقات علوم محیطزیست دریایی در بندرعباس و قشم، توسعه بومگردی و صنعت توریسم در کنار موزه زمینشناسی در هرمز و راهاندازی پژوهشکده تالابی با حفظ و حراست از ذخیرهگاه جنگلهای مانگرو از مهمترین فعالیتهای پژوهشی سالهای اخیر است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد بندرعباس، انتشار ۲ هزار و ۵۸۰ مقاله را از دیگر دستاوردهای این دانشگاه برشمرد و افزود: از مقالههای منتشر شده سه عنوان با درجه Q۱، تعداد ۶۱۴ مقاله ISI و۳۹۰ مقاله علمی و پژوهشی و مابقی در سایر رتبهها به چاپ رسیده که لازم است تعداد کل کتب چاپ شده در دانشگاه آزاد بندرعباس؛ یعنی ۱۰۲ عنوان کتاب شامل یک تصنیف ۱۱ ترجمه و ۹۰ تألیف نیز به آن اضافه شود.
سایبانی با بیان اینکه ۸۷ عنوان از کتب منتشره از طریق انتشارات این واحد دانشگاهی چاپ و منتشر شده است، بیان کرد: سال جاری تعداد هفت کتاب در دانشگاه آزاد واحد بندرعباس تألیف شده و دو کتاب ترجمهای دیگر نیز در حال انتشار است که بهزودی به مرحله عملیاتی میرسد.
به گزارش آنا، تجلیل از پژوهشگران برتر واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و مدارس سما از مهمترین قسمتهای این برنامه بود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/