دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام موسوی در گفت‌وگو با آنا:

امام خمینی‌(ره) تا پایان عمر دغدغه وحدت حوزه و دانشگاه داشت

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو گفت: امام خمینی‌(ره) تا پایان عمر دغدغه وحدت حوزه و دانشگاه را داشت تا جایی که در وصیت‌نامه‌ سیاسی عبادی خود این موضوع را مطرح کرد.
کد خبر : 628748
حجت‌الاسلام سید ابوالقاسم موسوی



حجت‌الاسلام سیدابوالقاسم موسوی به مناسبت سالروز شهادت شهید مفتح و وحدت حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ماکو اظهار کرد: آیت‌الله مفتح ۲۷ آذر ۵۸ در دانشکده الهیات تهران به دست گروه فرقان به شهادت رسید؛ بنابراین وحدت حوزه و دانشگاه و ثبت یک روز در تقویم شمسی به برکت خون این عالم بزرگوار است.




بیشتر بخوانید:


طرح اندیشه تمدن‌ساز؛ جلوه‌های وحدت حوزه و دانشگاه


وحدت حوزه و دانشگاه نیازمند آسیب‌شناسی در بخش اجرا




وی با اشاره به اینکه شهید آیت‌الله مفتح هم حوزه را درک کرده بود و هم سنگر دانشگاه را به‌خوبی شناخته بود، افزود: شهید مفتح اوایل انقلاب اسلامی عده‌ای از دانشجویان را از تهران به قم آورد و در مراکز علمیه و حوزه‌ها مستقر کرد و این اقدام موجب شد تا دانشجویان از نزدیک مسائل حوزه را لمس کنند و با آن آشنا شوند و زمینه همکاری بیشتر حوزه و دانشگاه مهیا شد.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو اضافه کرد: شهید مفتح تلاش کرد تا حوزه و دانشگاه بیشتر به هم نزدیک شوند و به تعامل و وحدت بیشتری برسند که این موضوع موجب شد تا دشمن آیت‌الله مفتح را به شهادت برساند.


موسوی با اشاره به همراهی حوزه و دانشگاه مطرح کرد: این همراهی به‌ این معناست که باید دو قشر مهم علمی، فرهنگی و تأثیرگذار جامعه هم‌اندیشی و هم‌فکری داشته و نسخه‌ واحدی برای اقتدار کشور و مردم باشند و نقشه راه را به جامعه ارائه کنند.


وحدت حوزه و دانشگاه دغدغه‌ امام خمینی‌(ره) بود


وی متذکر شد: وحدت حوزه و دانشگاه یادگار ارزشمند و دغدغه‌ امام خمینی‌(ره) بود و با توجه به سخنرانی‌هایی که امام راحل آن روزها به دانشگاهیان و حوزویان داشتند؛ کاملاً احساس می‌شد.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو تبیین کرد: امام راحل حتی قبل از انقلاب به‌عنوان یک امر مهم و قابل توجه به وحدت حوزه و دانشگاه می‌اندیشیدند و این در کتاب صحیفه‌ی نور به راحتی قابل استنباط است.


موسوی در ادامه توضیح داد: دانشمندان و عالمان برای مردم الگو هستند، چراکه مردم در تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و فعالیتهای‌ خود به قشر فرهیخته نگاه می‌کنند و اگر این دو قشر با هم وحدت و تعامل داشته باشند جامعه مسیر خود را پیدا می‌کند.


وی تشریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) موضوع وحدت را رسماً اعلام و به فراهم کردن زمینه‌ها و بسترهای لازم برای وحدت حوزه و دانشگاه تأکید کرد و تا پایان عمر این دغدغه را داشت، تا جایی که در وصیت‌نامه‌ سیاسی عبادی خود این موضوع را مطرح کرد.


این استاد حوزه و دانشگاه متذکر شد: دغدغه وحدت حوزه و دانشگاه در بیانات مقام معظم رهبری به خوبی مشهود بوده و ایشان در یکی از بیاناتشان درباره وحدت حوزه و دانشگاه می‌فرمایند: «وحدت حوزه و دانشگاه یکی از اساسی‌ترین و پیچیده‌ترین و عمیق‌ترین مسائل انقلاب است.»


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو یادآور شد: با توجه به تأکیدی که مقام معظم رهبری بر موضوع وحدت حوزه و دانشگاه دارند وظیفه داریم تا تحقق این مهم تلاش کنیم.


موسوی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که باید به سمت ایجاد یک جامعه‌ اسلامی پیشرفته مستقل حرکت کنیم و با ایجاد الگویی جهانی شاهد آن باشیم که مردم دنیا با نگاه به ما جرئت پیدا کنند و فکر تحول را در ذهن خود بگذرانند و در عملشان پیاده کنند و به حرکت بیفتند.


وحدت حوزه و دانشگاه باید جامعه‌ را به قله‌های علم برساند


وی تأکید کرد: وحدت حوزه و دانشگاه باید جامعه‌ ما را به قله‌های علم و دانش برساند و به‌عنوان یک جامعه‌ نمونه از نظر علمی و فرهنگی در سایه‌ تلاش‌های انجام گرفته به باور جهانیان تبدیل کند.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری و برگزاری کرسی آزاداندیشی در دانشگاه‌ آزاد اسلامی افزود: برگزاری نشست‌ها و کرسی‌های آزاداندیشی توسط دانشجویان و طلاب علاوه بر اجرای مطالبات مقام معظم رهبری در راستای مقابله با توطئه‌های دشمن و پیشرفت علمی، فرهنگی و توسعه کشور مؤثر خواهد بود.


موسوی بیان کرد: اوایل انقلاب اسلامی و بعد از آن تلاش‌هایی از جمله تدوین منشور حوزه و دانشگاه انجام شده و کارهای صورت گرفته است.


وی بیان کرد: البته هنوز به هدف مدنظر امام خمینی(ره) و خواست مقام معظم رهبری در این باره نرسیده‌ایم و تا ایجاد آن هدف نهایی و جایگاه مطلوب فاصله داریم، امیدواریم در سایه‌ تلاش‌ها به اهداف مورد نظر نزدیک شویم.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو گفت: لازمه حفظ عزت، اقتدار و صلابت حرکت علمی، وحدت و همگامی حوزه و دانشگاهیان و از همه مهم‌تر دشمن‌شناسی، بصیرت، آگاهی و توجه به عوامل وحدت است.


موسوی عنوان کرد: آنچه که توسط حوزه و دانشگاه زمینه‌های وحدت را فراهم می‌آورد از میان برداشتن موانع پیش روی این مهم است تا در نهایت به یک جامعه پیشرفته، منسجم و نمونه در آینده مبدل شویم.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب