افزایش انگیزه دانشآموزان با راهاندازی دانشکدههای مهارتی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از میانه، رحیم احمدی در دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه امکانات و تجهیزات مدرن و مجهز آموزشی این دانشگاه را بسیار مطلوب و انگیزشی بهمنظور ادامه تحصیل برای علاقهمندان به تحصیلات عالی عنوان کرد و گفت: وجود دانشگاه در هر شهری، عامل توسعه فرهنگی در آن شهر است و تمامی توسعهها، از گلوگاه فرهنگی وارد شده و نشئت میگیرد.
بیشتر بخوانید:
جذب دانشجو در ۱۲ رشته دانشکده مهارت و کارآفرینی از بهمن ۱۴۰۰
وی افزود: وجود دانشگاهها در شهرهای مختلف نه تنها به توسعه فرهنگی کمک میکند؛ بلکه به تبع آن، توسعه اقتصادی و اجتماعی را نیز دربرمیگیرد.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میانه با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به رشتههای مهارتی تأکید شده است، اضافه کرد: هدف توسعه رشتههای تحصیلی در هنرستانها این است که دانشآموزان علاوه بر اخذ مدرک تحصیلی خود به یادگیری رشتههای مهارتی پرداخته و از این طریق به عرصه بازار کار وارد شوند.
احمدی ادامه داد: این امر میتواند در دانشگاهها هم اتفاق بیفتد که جای بسی خوشحالی است، دانشگاه آزاد اسلامی میانه در این مسیر گامهای مؤثری برداشته است.
وی بیان کرد: امروزه رشتههای تحصیلی در اکثر دانشگاهها با نیازهای جامعه همخوانی ندارد؛ اگر همسو با این امر باشد، دانشگاه نیروی انسانی متخصص تولید کرده و روانه بازار کار میکند.
این مقام مسئول بیان کرد: با راهاندازی دانشکدههای مهارتی در دانشگاهها و خروجی آن به عنوان استاد کار ماهر، میتواند انگیزه مضاعفی میان دانشآموزان و دانشجویان برای یادگیری و مهارتآموزی ایجاد کند و دغدغه و نگرانی بیکاری را از میان ببرد.
احمدی گفت: آموزش و پرورش میانه، آماده هرگونه همکاری و همافزایی در راستای جذب دانشجو، برگزاری کلاسها و دورههای مختلف آموزشی، بازدید دانشآموزان مدارس و هنرستانها از ظرفیتها و امکانات واحد دانشگاهی میانه است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/