دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محبعلی‌پور تأکید کرد؛

لزوم کاهش فاصله مراکز علمی و صنایع با تعامل بیشتر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: باید با تعامل بیشتر، فاصله موجود بین مراکز علمی و دانشگاهی با صنایع پر شود.
کد خبر : 625801
ناصر محبعلی پور



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از میانه، ناصر محبعلی‌پور در حاشیه دیدار اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با هادی عبدی مدیر و مسئولان مجتمع فولاد میانه اظهار کرد: تکنولوژی چهار رکن اساسی انسان، ماشین، سازمان و اطلاعات دارد که تعامل اینها با یکدیگر موجب رشد و توسعه اقتصادی می‌شوند. امروزه فاصله قابل توجهی بین ظرفیت‌های علمی کشور با نیازهای بخش صنعت وجود دارد که باید شکاف موجود با تعامل بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی پر شود.


وی افزود: در دنیای امروز، رابطه‌ای مستقیم بین توسعه تکنولوژی و پیشرفت در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هر کشور برقرار است به‌طوری‌که می‌توان گفت تکنولوژی عامل اساسی برای ایجاد ثروت، دانایی و توانایی کشورها بوده و ابزاری قدرتمند در توسعه ملی به شمار می‌آید. هدف از این بازدید و دیدار با مسئولان مجتمع فولاد میانه، همکاری و ارتباط تنگاتنگ بزرگ‌ترین مجموعه آموزش عالی شهرستان با کارخانه بزرگ صنعتی در راستای هم‌فکری، هم‌افزایی و استفاده بهینه و بهتر از ظرفیت‌های علمی این واحد دانشگاهی و مجتمع فولاد است.(بیشتر بخوانید)


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه عنوان کرد: ضروری است که همه نهادها، ادارات، سازمان‌ها و شرکت‌های صنعتی از ظرفیت‌ها و توانایی همدیگر در زمینه‌های علمی، صنعتی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی و ... استفاده کرده و موجبات پیشرفت روزافزون شهرستان در همه زمینه‌ها فراهم شود.


محبعلی‌پور آمادگی کامل حوزه‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و استفاده از همه امکانات و فضاهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در راستای تبدیل علم به ثروت و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی با همه ادارات و نهادهای دولتی، خصوصی و صنعتی را اعلام کرد و ادامه داد: اکنون دانشگاه‌ها تأکید زیادی بر انتقال علم و دانش دارند و هر زمانی در زمینه علمی کاری کردیم که آن علم به‌صورت کاربردی در خدمت جامعه قرار گرفت و گرهی از مشکلی باز کرد آن وقت می‌توانیم بگوییم که مؤثر بوده‌ایم.


وی ارتباط مستمر و پویای صنعت و دانشگاه را موجب به وجود آمدن سیکل مثبت و کمک به رشد و توسعه این دو نهاد برشمرد و بیان کرد: در شهرهایی که ارتباط بین دانشگاه و صنعت بیشتر برقرار می‌شود در همه زمینه‌ها جایگاه ویژه‌ای پیدا می‌کنند و در مسیر اعتلا و بالندگی گام برمی‌دارند.


ایجاد کمربند سبز و استفاده از شرایط زیست‌محیطی


لزوم کاهش فاصله مراکز علمی و صنایع با تعامل بیشتر


مدیر مجتمع فولاد میانه نیز گفت: هدف اصلی این مجتمع، ایجاد کمربند سبز و استفاده از شرایط زیست‌محیطی منطقی در شهرستان میانه بوده و برای رسیدن به توسعه متوازن و مطلوب هر نهاد و سازمانی باید از حداکثر پویایی و کارآمدی برخوردار باشد. ارتباط مستمر و پویا بین نهادهای مختلف یکی از الزامات رسیدن به توسعه مطلوب است.


هادی عبدی مطرح کرد: این مجتمع آماده همکاری با بزرگ‌ترین مجموعه عالی شهرستان بوده و تقویت و گسترش تعامل میان صنعت و دانشگاه، یکی از رویکردهای اصلی کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است.


وی توضیح داد: امروز ارتباط صنعت با دانشگاه از سطح بازدیدهای دوطرفه فراتر رفته و به سمت انجام فرصت تحقیقاتی با حضور استادان دانشگاهی برای صنایع رفته است. صنعت می‌تواند دانشگاهیان را با مهارت‌های نوین آشنا و فرصت تجربه‌های عملی را برای آنها فراهم کند. دانشگاه می‌تواند دانش روز را در اختیار صنایع گذاشته و در جذب نخبگان دانشگاهی در صنعت کمک کند.


به گزارش آنا، در ادامه این جلسه، تنی چند از مسئولان دانشگاه و مجتمع فولاد به بیان دیدگاه‌ها و مسائل مختلف درباره همکاری مشترک و بیشتر بین این دو نهاد پرداختند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب