از برگزاری وبینار «در مسیر موفقیت» تا مسابقه کسب و کارهای مجازی
مهدی حمیدخانی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در دولتآباد درباره برنامههای هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد اظهار کرد: کارگاهها و وبینارهای تخصصی، کرسیهای آزاداندیشی، نشستهای تخصصی دانشگاه حل مسئله و برگزاری مسابقات علمی از مهمترین برنامههای هفته پژوهش در این واحد دانشگاهی است.
وی افزود: مجموعه وبینارها و کارگاههایی با عنوان «در مسیر موفقیت» با رویکرد و هدف آشنایی با مسیر تحصیلی، آینده شغلی و نیازهای دانشی از اواسط آبان در این واحد دانشگاهی برگزار شد و در ادامه در هفته پژوهش کارگاههایی با هدف «آموزش مهارتهای پایه نرمافزاری» و مجموعه دورههای «کسبوکار اینترنتی» با هدف آموزش یک کسبوکار با محور بازاریابی طراحی و برخی از این دورهها بعد از مراسم هفته پژوهش، دی ۱۴۰۰ نیز ادامه خواهد داشت.(بیشتر بخوانید)
رئیس اداره پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد اضافه کرد: وبینارها و کارگاههای تخصصی در هفته پژوهش این واحد دانشگاهی در قالب طرح «از دانشگاه تا کسبوکار» با رویکرد بهبود طرحهای آموزشی فعلی و ایجاد مدل یکپارچه آموزشی در بستر دانشگاه و در راستای آمادهسازی دانشجویان بهویژه مقاطع کارشناسی برای ورود به بازار کار طراحی شده است.
حمیدخانی گفت: نشستهای تخصصی حل مسئله با محور چالش منطقهای و ملی با حضور کارشناسان و مسئولانی از دانشگاه و صنعت و سازمانهای مرتبط با همکاری سازمان بسیج اساتید استان برگزار میشود. آشنایی با بخشنامه مربوط به ترفیع و ارتقای اعضای هیت علمی، روند ثبت اختراع و هوش تجاری ازجمله کارگاههایی بوده که برای اعضای هیئت علمی در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: مسابقه راهاندازی کسبوکارهای مجازی، درآمد از فضای مجازی در کنار هشت عنوان کارگاه مرتبط، مسابقه اوراق بهادار و سرمایهگذار موفق در کنار دو عنوان کارگاه مرتبط، مسابقه ایدههای برتر در زمینه اینترنت اشیاء(درآمد فردا) در کنار سه عنوان کارگاه مرتبط و مسابقه معماران آینده در قالب ارسال آثار و طرحهای دانشجویی رشته معماری ازجمله مسابقات طراحی شده برای هفته پژوهش این واحد دانشگاهی است. در دو عنوان مسابقه آخر، معیار ارزیابی طرحها، تعداد آرای بیشتر، خلاقیت در فرم و عملکرد و پرداخت مناسب و متفاوت به موضوع بوده که از طریق سامانهای به آدرس ideamand.dakaiauda.ir برگزار میشود.
رئیس اداره پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد مطرح کرد: بیشک آموزش آکادمیک در کنار توانمندسازی دانشجویان در طول زمان یکی از اصلیترین اهداف مراکز دانشگاهی بوده؛ اما در این میان یکی از مشکلات اصلی و حلقههای مفقوده آموزش مؤثر، ایجاد ارتباط بهرهور دانشگاه، دانشجو و حوزههای مختلف کسبوکار و به زبانی سادهتر«آمادهسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار» است؛ البته در این واحد د انشگاهی در سالهای اخیر تلاشهای بسیار خوبی در راستای این موضوع انجام شده که راهاندازی انواع مراکز رشد و توانمندسازی، باشگاهها و تشکلهای دانشجویی و... نمونههایی از این تلاشها است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/