گامهای دانشگاه آزاد اسلامی برای اشتغال دانشجویان شاهد و ایثارگر
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرمانشاه، احمد صالحیآرا در نشست و گفتوگو با دانشجویان بسیجی و اعضای کانون ایثار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با قدردانی از ۶ برگزیده برتر پنجمین جشنواره ملی ایثار این واحد دانشگاهی اظهار کرد: دانشگاه آزاداسلامی تسهیلات آموزشی و دسترسیهای خوبی را در سامانه آموزشیار برای بنیاد شهید در نظر گرفته که دسترسی به کارنامهها و امتیازات دانشجویان و گزارشگیری بسیار راحت توسط کارشناسان بنیاد بدون نیاز به مراجعه به رؤسای واحدها و مراکز انجام شود و این در گرو تنظیم قرارداد است.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد اسلامی میزبان ۳۰۶ شهید گمنام در ۱۲۷ واحد دانشگاهی
تجدید میثاق مسئولان با شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه
رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه اظهار کرد: موفقیتهایی که دانشجویان شاهد و ایثارگر کسب میکنند شاید به نوعی خود ثابت کردن است و با استفاده از راهکارهای مختلف تلاش میکنیم توانمندیهای فرزندان شاهد و ایثارگر را بیشتر معرفی کنیم.
صالحیآرا بیان کرد: درست معرفی کردن توانمندیهای فرزندان شاهد و ایثارگر یکی از کارهای مهم ماست که ازجمله آن برگزاری جشنواره ملی ایثار است و کار بعدی که درصدد انجام آن هستیم، برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای نخبگان شاهد و ایثارگر در امر اختراعات، آموزشی و پژوهشی است تا خلاقیتها و استعدادهای آنان را معرفی کنیم و به جامعه بشناسانیم.
وی ادامه داد: اشتغالزایی یکی از اهداف و دغدغهها در مرکز شاهد و ایثارگران است و با مراکز مختلف داخل و خارج از دانشگاه آزاد اسلامی از جمله «دکتر دهقانی فیروزآبادی» معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری رایزنی کردهایم که از این اقدامات، تولید اشتغال برای فرزندان شاهد و ایثارگر است، مثلاً در بازارچههایی که ایجاد کرده بچههایی که تولیدات خاصی دارند در این بازارچه آغاز به کار کرده و با حمایت مالی دانشگاه به مرور جای خود را در جامعه پیدا میکنند.
رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در جلسهای که با معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه داشتیم، نخبگان جشنواره ملی ایثار امسال و سالهای گذشته به معاونت معرفی شدند که از این برگزیدگان دعوت و عضویابی خواهد شد. هدف این است که اشتغالزایی فرزندان شاهد و ایثارگر در استانها پیگیری و شکل بگیرد و تا آخر امسال در زمینه اشتغالزایی یا زمینههای بهوجود آمدن اشتغال اخبار خوبی را بشنویم.
این مسئول افزود: اقدامات خوبی از طریق معاونت فرهنگی دانشگاه شکل گرفته است که یکی از این اقدامات برگزاری کرسیهای آزاداندیشی بود- مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است در مورد کرسی آزاداندیشی تأکید داشتند-که دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه شجاعانه وارد عمل شد و اقدام کرد و منتخبان بسیار خوبی داشت و جالب است استان کرمانشاه هم در این زمینه اول شد.
صالحیآرا گفت: حضرت آقا در پینوشت خود تأکید کردند که دانشگاه خطشکنی کرد و کرسیهای آزاداندیشی را به ظهور رساند و از دیگر فعالیتها، خارج شدن محیط دانشگاهی از انزوا و ورود دانشگاه به جامعه است و دکتر طهرانچی هم تأکید دارد دانشگاه آزاد باید دانشگاه حلمسئله جامعه باشد و در جایگاه علمی خود باید برای مشکلات راهکار پیدا کند.
وی افزود: مقام معظم رهبری میفرمایند که دانشجو باید مطالبهگر باشد؛ اما در کنار این مسئله باید ببینیم خودمان چه چیزی داریم و چه چیزی به دانشگاه اضافه میکنیم، بدونشک غیرحضوری بودن تحصیل بار علمی را کاهش داده که این موضوع در تمام سطوح تحصیل از دبستان تا دانشگاه چند سال بعد خود را نشان میدهد و باید تلاش کنیم به سمت حضوری شدن دانشگاه حرکت کنیم تا با نقصان علمی مواجه نشویم.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/