دانشگاه آزاد اسلامی میزبان ۳۰۶ شهید گمنام در ۱۲۷ واحد دانشگاهی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرمانشاه، احمد صالحیآرا در جلسه با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بیان کرد: این استان جزء نخستین استانهایی بود که در دوران دفاع مقدس حضور قهرمانانه داشت و درگیر جنگ شد و مقاومتهای زیادی در آن صورت گرفت.
بیشتر بخوانید:
تجدید میثاق مسئولان با شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه
وی بیان کرد: دفاع مقدس با همین استان و آخرین حملات دشمن و حمله مرصاد با استقامت مردم کرمانشاه و نابودی دشمن و سربلندی مردم به پایان رسید. مجموعهای از نکات خوب و مثبت در این استان وجود دارد که امیدوارم حفظ و نگهداری شود.
رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: یکی از نکاتی که مقام معظم رهبری در ملاقات با آزادگان فرمودند این بود که شما عزیزان مدتهای زیادی در اسارت بودید و خیلی از شما مدال جانبازی هم علاوه بر رزمندگی و آزادگی دارید؛ اما داشتن این افتخارات به این شکل نیست که آنها را در یک صندوقی بگذارید و قفل کنید و ذخیره دنیای دیگر قرار دهید؛ بلکه باید آنچنان در این دنیا نگهدارید که تا آن دنیا بماند، یعنی بهدست آوردن امتیازات جانبازی و ایثارگری خیلی مهم؛ اما نگهداری این امتیازات بسیار مهمتر است.
صالحیآرا بیان کرد: بعضی مواقع اتفاقاتی در بدنه دانشگاه میافتد که از دید پنهان میماند که موجب آزردگی فرزندان شهدا و ایثارگران میشود و باید این مسائل را خیلی دریابیم و از آن غافل نشویم، شاید امروز دانشگاه آزاد اسلامی از بنیاد شهد طلبکار باشد و مشکلاتی هم بهوجود آمده باشد؛ اما این ارتباطی با فرزندان شاهد و ایثارگر یا جانبازان در حال تحصیل در دانشگاه ندارد و قانون ما را مکلف به خدمتگزاری به آنها کرده و باید در خدمت آنان باشیم.
وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی این افتخار را دارد که تاکنون در مجموعه دفاع مقدس و دفاع حرم ۳۷۴ شهید را تقدیم نظام مقدس اسلامی کرده است و این تعداد در یک مجموعه علمی منحصربهفرد بوده و تعداد شهدای گمنامی که میزبان آنان هستیم ۳۰۶ شهید است که در ۱۲۷ واحد دانشگاهی آرمیدهاند.
این مسئول با قدردانی از «دکتر چهری» رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بیان کرد: با تلاشهایی که وی و مجموعه دانشگاه انجام داده سال گذشته در پنجمین جشنواره ملی ایثار ۶ برگزیده از استان کرمانشاه و از مجموعه ۱۸ نفر کشوری داشتیم، دکتر طهرانچی نیز خیلی از این موضوع خوشحال شد و تأکید کرد که باید برگزیدگان در سطح کشور شناخته شوند؛ زیرا جزء نخبگان شاهد و ایثارگر هستند و این در حالی است که داوران این جشنواره ملی نیز بسیار سختگیر هستند و با این دقت و سختگیری ۶ برگزیده کرمانشاه اهمیت بسیاری دارد.
۲۰درصد از ۱۸ هزار دانشجوی استان کرمانشاه را فرزندان شاهد و ایثارگر تشکیل دادهاند
فرهاد گلمحمدی نیز در این جلسه گفت: در مورد دانشجویان شاهد و ایثارگر اگر کاری انجام دهیم جزء وظیفه قانونی یا شرعی بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با گزارشی عنوان کرد: حدود ۲۰ درصد از ۱۸ هزار دانشجویان استان کرمانشاه را فرزندان شاهد و ایثارگر تشکیل دادهاند و این مایه افتخار ماست و از جمله کارهای بهیاد ماندنی انجام شده در این دانشگاه که سالها ماندگار است، مزین کردن اماکن و ساختمانهای دانشگاه با نام شهیدان است که ما انجام دادهایم و این امر ادامه دارد.
وی بیان کرد: برنامههای دانشگاه نیز برنامههای مصوب سازمان مرکزی ازجمله اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه است که تلاش میکنیم طبق زمانبندی همه برنامهها محقق شود و نخستین جلسه کاری در کرمانشاه و در مورد سند تحول و تعالی امور شاهد و ایثارگران است که در این دو روز کاری طبق سند پیش میرویم، جا دارد از «دکتر چهری» رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه قدردانی کنم که حتی در دو سال سخت کرونایی نیز لحظهای از وظایف خود غفلت نکردهاند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/