عدم هماهنگی تیم دولت مربوط به وجود کادر دولت قبل است
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر با بیان اینکه پشتکار مهمترین ویژگی دولت سیزدهم در این ۱۰۰ روز است، ادامه داد که دولت از رئیسجمهوری تا بقیه اعضای کابینه شبانهروز کار کردند و همین موضوع مانع از اطلاعرسانی اقدامهای دولت در این مدت شد.
وی، ضعف در اطلاعرسانی و آگاهی بخشی نسبت به عملکرد دولت سیزدهم را از ضعفهای جدی در این ۱۰۰ روز عنوان کرد و توضیح داد که اصلیترین مسئله کشور در ابتدای دولت، کرونا و دسترسی به واکسن بود. با کمبود واکسن و آمار بالای فوتیها روبهرو بودیم بنابراین، این موضوع یکی از موضوعهای اصلی بود که بلافاصله بعد از انتخابات، در دستور کار دولت قرار گرفت.
سخنگوی دولت با بیان اینکه حل مشکل کمبود واکسن را رئیسجمهوری شخصاً پیگیری کرد، گفت: با توجه به اهمیت پشتیبانی رئیسجمهوری برای تأمین واکسن از خارج، آیتالله رئیسی از خود هزینه کرد و شخصاً با سران کشورها تماس گرفت تا بتواند قفلهای کمبود واکسن را بشکند.
بهادری جهرمی افزود: دولت سیزدهم مسیر واردات واکسن را به یک بخش منحصر نکرد و این موضوع با مدیریت شخص رئیسجمهوری در دستور کار همه بخشها قرار گرفت. از طرف دیگر، واکسن داخلی هم برای افزایش قدرت چانهزنی دولت، در اولویت قرار گرفت.
وی، تأمین واکسن داخلی را تهدیدی برای تولیدکنندگان جهانی واکسن دانست و ادامه داد که تأمین واکسن داخلی در ترغیب تأمینکنندگان خارجی واکسن به فروش آن به ایران مؤثر بود. امروز، میانگین فوت شهروندان مبتلا به کرونا به زیر صد نفر رسیده و به حدود یکدهم کاهش پیدا کرده است.
سخنگوی دولت با بیان اینکه در زمینه تزریق واکسن رکورد زدیم، گفت: آماده هستیم تزریق دوز سوم را هم انجام دهیم و با چالش ارزی برای تأمین واکسن روبهرو نیستیم.
بهادری جهرمی درباره چگونگی تأمین ارز برای واردات واکسن نیز تصریح کرد: وقتی شخص رئیسجمهوری ورود میکند، معادلات تغییر میکند. بهموازات تلاش دیپلماتیک در حوزه تأمین ارز، شاهد تلاش مجموعههای نفتی برای فروش نفت و بازگرداندن ارز حاصل از صادرات بودیم و گشایشهای خوبی در این حوزه حاصل شده است.
وی درباره تلاش دولت در حوزه رفع تحریمها همچنین یادآور شد که دولت بهموازات اینکه برداشتن تحریمها را هدف قرار داده و با جدیت پیگیر بیاثر سازی تحریمها است.
سخنگوی دولت افزود: دولت با راهکارهای مختلف دنبال دور زدن تحریمهاست و این رویکرد دو فایده دارد نخست در نتیجه آن، شیوه و راهکارهای دور زدن تحریمها برای تأمین منابع ارزی به دست میآید. از طرف دیگر، بهواسطه حل مشکلات اساسی اقتصاد کشور از طریق دور زدن تحریمها، قدرت چانهزنی تیم مذاکرهکننده ایرانی افزایش مییابد و با دست پر، پشت میز مذاکره حاضر میشوند.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/