دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فصل دانشجو(۲۱)/ حجت‌الاسلام خسروپناه:

دانشجویان از اختاپوس‌های اقتصادی جواب بخواهند/ چرا باید عده‌ای در فقر به سر ببرند؟

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دانشجویان در تمام حوزه‌ها باید روحیه مطالبه‌گری را به کار بگیرند به‌خصوص در مسائل اقتصادی، اختاپوس‌هایی که در حوزه تغذیه، دارو و ... شکل گرفته را مورد پرسش قرار دهند.
کد خبر : 626188
خسروپناه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ارومیه، مراسم بزرگداشت حماسه ۱۶ آذر (روز دانشجو) با حضور حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، فرامرز فتح‌نژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی و جمع زیادی از دانشجویان همزمان در دو سالن آمفی تئاتر مجتمع شماره سه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


برخی فقط شعار تمدن نوین اسلامی سرمی‌دهند | نگران وضعیت فرهنگی هستیم




معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: دانشجویان باید تاریخ معاصر را بدانند و جنایات آمریکا در ایران و عراق را مطالعه کنند، همان آمریکا که ۲۶ سال به شاه ایران اجازه تاج‌گذاری نداد و پس از حمله به عراق و کشتار و جنایت ۱۰ ساله در این کشور چه بلایی که بر سر صدام حسین که دست‌نشانده خودشان بود نیاورد و عراق را ویرانه تحویل داد و چنین بلایی را سر افغانستان هم آوردند؛ چراکه روحیه استکبار همین است.


خسروپناه، دلیل شهادت سه دانشجو در ۱۶ آذر را ایستادگی مقابل استکبار دانست و افزود: مطالبه‌گری دانشجو دو هدف دارد؛ نخست ضد استبداد و دوم ضد استکبار و استبداد هم اندازه استکبار خطرناک و تاریخ نشان داده که استبداد زمینه‌ساز استکبار بوده است.


دانشجویان از اختاپوس‌های اقتصادی جواب بخواهند/ چرا باید عده‌ای در فقر به سر ببرند؟


وی متذکر شد: باید با رعایت دو شرط از سوی دانشجویان و دانشگاه مطالبه‌گری و آزادی بیان شکل گرفته و پرسشگری مطرح شود که شرط نخست آن افزایش بردباری و ظرفیت دانشگاه است و هیچ مسئولی در دانشگاه حق ندارد مانع مطالبه‌گری دانشجو شود؛ چراکه مطالبه‌گری دانشجو خواسته شخص مقام معظم رهبری است.


فضای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها مهیا شود


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر حق پرسشگری و مطالبه‌گری دانشجویان از مسئولان تبیین کرد: دانشجویان در تمام حوزه‌ها باید روحیه مطالبه‌گری را به کار بگیرند، به‌خصوص در مسائل اقتصادی، اختاپوس‌هایی که در حوزه تغذیه، دارو و ... شکل گرفته، مورد پرسش قرار دهند.


خسروپناه، بزرگ‌ترین بیماری کشور را محافظه‌کاری مسئولان دانست و افزود: بهترین دارو برای بیماری محافظه‌کاری مسئولان مطالبه‌گری است و هرچه دانشجویان با صدای بلندتر و جدی‌تر نقد و پرسش کنند، مسئولان روحیه محافظه‌گری‌شان کمتر خواهد شد.


استادتمام فلسفه و علوم انسانی تشریح کرد: اینکه عده‌ای از رانت استفاده کنند و قدرت‌های اختاپوسی و مافیای اقتصادی را به دست بگیرند و عده‌ای دیگر از شدت فقر بنالند و در مقابل عده‌ای از فرط ثروت ندانند، چطور خرج کنند، روحیه مطالبه‌گری را می‌طلبد و این کار دانشجو است.


دانشجویان از اختاپوس‌های اقتصادی جواب بخواهند/ چرا باید عده‌ای در فقر به سر ببرند؟


وی توضیح داد: دانشجوی جوان پرسشگر است و باید فضای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها مهیا شود، همانطور که سال گذشته حرکت بزرگی در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفت که تحسین مقام معظم رهبری را در پی داشت و رؤسا و مسئولان دانشگاه باید این پیام مقام معظم رهبری را بفهمند و از تشکل‌های دانشجویی حمایت کنند تا آزادانه کرسی‌های آزاداندیشی را برگزار کنند.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، رعایت اخلاق و منطق را شرط لازم از سوی دانشجویان دانست و اظهار کرد: مطالبه‌گری به معنای توهین و بی‌ادبی به افراد نیست و کرسی آزاداندیشی همراه منطق، ادب و استدلال است که البته با تجربه‌ای که در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه داشته‌ام، دانشجویان این شرایط را دارند و از رعایت این روحیه نزد دانشجویان لذت بردم، امیدوارم روحیه مطالبه‌گری را با شادی، نشاط، رعایت اخلاق و منطق ادامه دهند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب