دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آذر 1400 - 11:09
توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛

اختراع دستگاه تقویت‌کننده مچ و ساق پا/ ویژگی‌ها و کارایی‌های

دانشجوی کارشناسی رشته تربیت‌ بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دستگاه تقویت‌کننده مچ و ساق اختراع کرد.
کد خبر : 625942
دستگاه تقویت‌کننده مچ و ساق پا

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ الهام رمضان‌قربانی دانشجوی کارشناسی رشته تربیت‌ بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با شکل‌گیری چالش ذهنی در یکی از دروس رشته خود دستگاه تقویت‌کننده مچ و ساق پا را اختراع کرد.


رمضان‌قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در دامغان درباره چگونگی شکل‌گیری این اختراع و ویژگی‌های آن اظهار کرد: در حال گذراندن درس تهیه و کاربرد مواد آموزشی در تربیت‌بدنی تصمیم گرفتم که با طراحی و ساخت ابزاری برای تقویت و گرم کردن مچ و ساق پا بتوانم به گرم کردن این ناحیه از پا برای ورزشکاران کمک کنم. ایده ساخت این دستگاه از حرکت صندلی راک گرفته و به ساخت Leg bosser منجر شد و با توجه به اینکه این دستگاه اکنون از ابزار ساده ساخته شده امیدوارم در آینده بتوانم با استفاده از متریال سبک‌تر و مدرن‌تر تکمیل شود که به لحاظ کارایی و زیبایی شکل بهتری داشته باشد.


وی عنوان کرد: مفاصل و عضلات مچ پا هر روز دچار فرسایش و پارگی‌های زیادی می‌شوند که می‌توانند به مرور زمان آسیب ببینند. ضعف مچ پا می‌تواند تعادل شما را تحت تأثیر قرار داده و خطر پیچ‌خوردگی را افزایش دهد که منجر به بی‌ثباتی مزمن خواهد شد. برنامه بازتوانی عمومی و کلی، دامنه وسیعی از تمرین‌ها را در برمی‌گیرد و معمولاً در برنامه‌های بازتوانی اهداف مشخصی را دنبال می‌کنیم به‌عنوان نمونه در تقویت عضلاتی که ساق و مچ پا را حمایت می‌کنند و به شما کمک کرده تا مچ پای پایداری داشته باشید پس قوی نگه‌داشتن این عضلات درد مچ پا و پا را کاهش داده و از آسیب بیشتر پیشگیری می‌کند.(بیشتر بخوانید)


دانشجوی کارشناسی رشته تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: گروه‌های عضلانی ساق پا، تاندون‌ها و رباط‌هایی که حرکات پای را کنترل می‌کنند، هدف این برنامه بازتوانی هستند، عضلاتی مانند کمپلکس گاستروکنمیوس-سولئوس(پشت ساق)، تیبیالیس آنتریور(جلوی ساق)، تیبیالیس پوستریور(عمق پشت ساق)، پرونئوس لونگوس(قسمت خارجی و تحتانی پشت ساق)، پرونئوس برویس(قسمت خارجی و تحتانی پشت ساق)، سولئوس(پشت ساق)، عضلات خم‌کننده مچ پا به بالا، عضلات خم‌کننده مچ پا به پایین، عضلات چرخاننده مچ پا به داخل، عضلات چرخاننده مچ پا به خارج که تقویت آنها موجب بهبود عملکرد و کاهش آسیب در افراد ورزشکار خواهد شد.



رمضان‌قربانی کشش مچ پا و انعطاف‌پذیری را از دیگر کارایی‌های استفاده از این دستگاه برای پاها دانست و بیان کرد: کشش عضلاتی ایجادشده موجب تقویت، بازیابی دامنه حرکتی و در پیشگیری از آسیب اهمیت دارد. کشش ملایم عضلات پس از تمرینات تقویتی به کاهش درد عضلات کمک کرده و عضلات را بلند و انعطاف‌پذیر نگه می‌دارد.


به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از مقطع هنرستان تا دکتری تخصصی در گرایش‌های مختلف رشته تربیت‌ بدنی دانش‌آموخته تربیت می‌کند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب