دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آذر 1400 - 00:05
کوثری در گفت‌وگو با آنا:

هدف مذاکرات وین بازپس‌گیری حق ملت ایران است/ غربگراها به جیره‌خوار بودن عادت دارند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مذاکرات وین فقط مذاکره نیست بلکه با هدف بازپس‌گیری حق ملت ایران انجام می‌شود.
کد خبر : 625850
اسماعیل کوثری



اسماعیل کوثری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا در خصوص رویکرد جریان سیاسی غرب‌گرا در داخل به مذاکرات وین و تلقین ناامیدی به جامعه توسط چهره‌های این جریان اظهار کرد: جریان سیاسی غربگرا در کشور به جیره‌خوار بودن عادت دارد و سرش به آخور غرب گرم است.


وی ادامه داد: جریان غربگرا سیاسی به دنبال عزتمندی مردم نیست و البته توانایی خدمت به مردم را هم ندارد.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: ایران در سخت‌ترین شرایط و علی‌الخصوص دوران دفاع مقدس نشان داد که می‌تواند جلوی ظلم بایستد و از عزت خودش دفاع کند، ایران امروز مقتدر است و این موضوع را هم آمریکایی‌ها می‌دانند.


کوثری با بیان اینکه مذاکرات وین فقط مذاکره نیست، بلکه با هدف باز پس‌گیری حق ملت ایران انجام می‌شود، افزود: کشورمان به تعهدات خود در برجام پایبند بود، اما طرف غربی عهدشکنی کرد.


این نماینده مجلس تصریح کرد: در دور قبلی مذاکرات شاهد بودیم که به کشور چه خسارت‌هایی وارد شد و بعد از چند دوره مذاکره و معطلی، برای مردم دستاوردی حاصل نشد.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این جریان سیاسی برای فرار از پاسخگویی و وارونه نشان دادن حقیقت، متوسل به جنگ روانی شده است و سعی دارند که نا امیدی به جامعه تزریق کنند.


به گزارش آنا، دور هفتم مذاکرات تهران با گروه ۱+ ۴ جمعه ۱۲ آذرماه پس از ۵ روز به پایان رسید و مذاکره‌کنندگان غربی برای مشورت به کشورشان برگشتند.


امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران با اشاره به برخی مباحث مطروحه در مذاکرات اخیر گفته است: به‌رغم عهدشکنی آمریکا و بی‌عملی سه کشور اروپایی، ما با حُسن‌نیت در مذاکرات وین حضور داریم. تیم ما در هر مرحله، دارای برنامه و ابتکارات روشن، ملموس و عملی است.


رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان تأکید کرد که غرب هم باید ابتکار عمل واقعی خود را در خاتمه دادن به تحریم‌ها ارائه و به تکرار شعارهای قبلی و ناقض حقوق و منافع ملت ایران پایان دهد. ما معتقدیم دستیابی به توافق خوب در دسترس است، اما لازمه آن تغییر رویکرد برخی طرف‌ها از ادبیات تهدید به ادبیات همکاری، احترام متقابل و نتیجه‌محور است.


انتهای پیام/۴۱۶۳



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب