دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آذر 1400 - 00:00
در گزارش آنا بخوانید؛

بعد از وقوع تصادف چه کنیم؟ / نحوه مشخص شدن تصادفات ساختگی برای دریافت غرامت

این روزها یکی از مشکلات ترافیکی، تصادفات ساختگی و اقداماتی که رانندگان باید بعد از وقوع حادثه انجام دهند است و در این گزارش درباره آن توضیح خواهیم داد.
کد خبر : 624625
تصادف



به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه جامعه خبرگزاری آنا، بعد از وقوع حادثه یا همان تصادفات رانندگی، بسیاری از رانندگان وسایل نقلیه درباره اقداماتی که باید بعد از وقوع حادثه انجام دهند سوالاتی دارند و شاهد هستیم که همین ناآگاه بودن بسیاری از هموطنان، ترافیک یا تصادفات دیگری را به وجود می‌آورد. در چنین مواقعی، هموطنان باید بعد از وقوع حادثه با کارشناسان پلیس تماس گیرند و افسر راهنمایی و رانندگی با استعلام‌هایی که از سیستم هوشمند خود می‌گیرد، همه اطلاعات مربوط به راننده و خودرو را دریافت می‌کند.


رانندگان وسایل نقلیه نباید نگران میزان خسارت وسایل نقلیه باشند، چراکه پلیس به واسطه استعلام‌ها و آگاهی‌های خود، متوجه این نکته می‌شود که آیا خسارت وارد شده به خودرو مربوط به همان حادثه بوده یا خیر و باتوجه به همین ظرفیت موجود پلیس، از سوء استفاده افراد متفاوت برای دریافت حق بیمه هم جلوگیری خواهد شد.


شناسایی مقصر در تصادفات با چه کسی است؟


شناسایی و تعیین کردن علت حوادث یا همان تصادف ارتباط زیادی با هوشمند شدن سیستم ترسیم کروکی‌ها یا دیگر امکانات هوشمند در اختیار پلیس ندارد و در زمینه شناسایی علت وقوع حادثه، همانطور که گفته شد کارشناس پلیس راهنمایی و رانندگی باید عوامل منجر به حادثه رانندگی را مشخص کند، چراکه در صحنه تصادفات افسر پلیس نقش کاشناس تصادفات را دارد و علت وقوع حادثه رانندگی را بررسی و مشخص می‌کند.


طبق تشخیص افسر راهنمایی و رانندگی و اطلاعاتی که در زمینه تصادفات دارد، مقصر و مقصر نبودن افراد در وقوع آن تصادف مشخص می‌شود و اطلاعات حادثه به همین واسطه وارد سیستم هوشمند پلیس می‌شود. این فرد کارشناس بعد از بررسی و تشخیص علت حادثه رانندگی و وارد کردن اطلاعات به سیستم، کروکی تصادف را ترسیم می‌کند و بعد به بیمه و دیگر مراکز مربوطه منتقل می‌کند.


گرفتن غرامت از شرکت‌های بیمه به واسطه تصادفات ساختگی!


یکی دیگر از موضوعات مطرح در زمینه تصادفات، تصادفات ساختگی برخی افراد و رانندگان وسایل نقلیه به قصد گرفتن غرامت از شرکت‌های بیمه است و موضوع هوشمندسازی سیستم‌های پلیس راهنمایی و رانندگی در زمینه شناسایی تصادفات ساختگی نقش بسیار زیادی دارد و برای تشخیص ساختگی بودن یک حادثه یا تصادف رانندگی، به واسطه استعلامی که توسط افسر پلیس راهنمایی و رانندگی گرفته می‌شود، استفاده‌هایی که فرد از خدمات بیمه داشته مشخص می‌شود.




بیشتر بخوانید:


ایمن‌سازی بزرگراه بسیج توسط پلیس راهور / برنامه‌های پلیس برای ایمن‌سازی معابر شهر تهران


دستگیری ۶۰۱ متهم در طرح رعد/ گشت‌های ۱۱۰ دوبرابر افزایش یافت


مراقب سامانه جعلی ثبت نام واکسیناسیون باشید




بهتر است بدانید فرد کارشناس راهنمایی و رانندگی در زمان بروز حادثه‌ و تصادفات درباره راننده وسیله نقلیه نیز استعلام‌هایی خواهد گرفت و تنها در مورد وسیله نقلیه استعلام گرفته نمی‌شود. این موضوع باعث شده تا در زمینه تشخیص صحنه‌سازی‌ها در تصادفات وضع مطلوبی را شاهد باشیم و هوشمند شدن سیستم تصادفات پلیس نیز باعث می‌شود تا تصادفات ساختگی به شکل بهتری مورد شناسایی قرار گیرند و با کاهش قابل توجهی همراه شوند.


یکی از موضوعات مطرح در بین بسیاری از کاربران، موضوع سازوکار تشخیص تصادفات ساختگی است که بهتر است بدانید کارشناس راهنمایی و رانندگی از طریق همین سیستم‌های هوشمند تصادفات، به این موضوعات ورود می‌کند و زمانی که حادثه‌ای رخ می‌دهد، افسر پلیس با استفاده از استعلام‌هایی که از این سیستم هوشمند خود گرفته، همه اطلاعات مربوط به راننده و خودرو را دریافت کرده و متوجه خسارات وارد شده مربوط به همان حادثه می‌شود و با این اقدام مناسب، از امکان سوء استفاده برخی افراد برای دریافت حق بیمه جلوگیری می‌شود.


بعد از وقوع تصادف چه کنیم؟ / نحوه مشخص شدن تصادفات ساختگی برای دریافت غرامت


اما موضوع مهم و جدی در وقوع تصادفات، همانطور که گفته شد بحث قرار گرفتن وسایل نقلیه در همان نقطه به وقوع پیوسته حادثه است، چراکه با این کار امکان رخ دادن حوادث دیگر و ایجاد ترافیک‌های سنگین ایجاد می‌شود و تغییر ندادن صحنه تصادف مشکلاتی را برای رفت و آمدها و وضع ترافیک ایجاد می‌کند.


در زمان وقوع تصادفات چه اقداماتی باید انجام داد؟


در چنین مواقعی اگر تصادف خسارتی رخ داد، رانندگان وسایل نقلیه طبق آیین نامه مکلف هستند وسیله نقلیه را به محل امنی در منتهی الیه سمت راست مسیر خیابان منتقل کنند و اگر حادثه یا تصادف جرحی رخ داد و منجر به فوت شد، رانندگان نباید صحنه تصادف را تغییر دهند. در صورت چنین اتفاقی، صحنه تصادف باید دست نخورده باقی بماند تا افسر پلیس خود را به محل حادثه برساند و به بررسی علت‌های بروز تصادف بپردازد.


گفتنی است؛ در زمینه انتقال خودرو به منتهی الیه سمت راست، در تصادفات خسارتی مطابق قانون مشکلی وجود ندارد و در این نوع تصادفات رانندگان برای اینکه شبهه‌ای پیش نیاید و حقی پایمال نشود، می‌توانند سریع از خودرو پیاده شده و از صحنه تصادف عکس یا فیلم بگیرند و بعد از گرفتن عکس‌های لازم، خودروها را به سمت راست جاده هدایت کنند و هنگام رسیدن کارشناس راهنمایی و رانندگی عکس و فیلم‌های گرفته شده از صحنه حادثه را به فرد کارشناس نشان دهند تا افسر به بررسی آن‌ها بپردازد.


انتهای پیام/۴۱۷۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب