دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام بیگی:

روش‌های مبارزاتی امام خمینی مقابل استکبار عنصر فرهنگی تمدن اسلامی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی گفت: روش‌های مبارزاتی امام خمینی(ره) در مقابل رژیم شاهنشاهی و استکبار، یکی از عناصر فرهنگی تمدن نوین اسلامی است.
کد خبر : 623767
سجاد بیگی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بوکان، حجت‌الاسلام سجاد بیگی در نشست با نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان با اشاره به هفته بسیج تبیین کرد: هفته بسیج یادآور روزهای دشوار ملت ایران بوده که با حرکت‌های انقلابی توانستند در برابر دشمن ایستادگی کنند.


وی در ادامه به آیه ۳۹ سوره حج (أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلی‌ نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ) اشاره کرد و افزود: این آیه تمام‌کننده هدف تشکیل بسیج در کشور است و این آیه نخستین دستور خداوند به تشکیل بسیج قبل از جنگ بدر بود.


ملت ایران مقابل استکبار جهانی ایستاده است


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی تبیین کرد: زمانی کشور آمریکا در خلیج‌فارس کشتی‌های ما را توقیف می‌کرد و شاه این مملکت جرأت حرف زدن نداشت، اما امروز ملت ما با اقتدار جلوی استکبار ایستادگی کرده و کسی جرأت نزدیک شدن به خاک ما را ندارد.


بیگی تشریح کرد: اگر بسیج مردمی نباشد دشمن به راحتی می‌تواند به ما نفوذ کند و اکنون کشورهای مختلفی مانند لبنان و سوریه از ما الگو گرفته‌اند و کشور ما به یک الگو در دنیا تبدیل شده است.


وی در ادامه توضیح داد: بسیج به معنای یک قشر، چهره و عقیده خاص نیست، بلکه یک عقده عمومی است که دربرگیرنده وطن‌خواهی، ولایتمداری، دفاع از حریم کشور و نظام است و در هرقشری بسیج حضور دارد و بسیج امروزه توانسته در تمام عرصه‌ها در کشور نقش به‌سزایی داشته باشد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی به مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری که امروز باید در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار بگیرد درباره تمدن‌سازی است که باید به طرف اسلامی شدن حرکت کند.


بیگی افزود: تمدن امروز گذشته ماست که در تاریخ تشکیل حکومت پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم وجود داشته و تا امروز تداوم یافته است و باید در حفظ این تمدن تلاش کنیم و سبک زندگی ایرانی اسلامی را به آیندگان انتقال دهیم.


وی تشریح کرد: علم، پژوهش، اخلاق، معنویت، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، عزت ملی در روابط خارجی و سبک زندگی اسلامی از مهم‌ترین شاخصه‌های بیان شده از سوی مقام معظم رهبری در زمینه ایجاد تمدن‌سازی اسلامی است.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی عنوان کرد: ریشه تمدن‌سازی در نهضت امام خمینی(ره) آغاز شده و این پیشینه تاکنون با این حرکت ادامه داشته است. امام خامنه‌ای در بیانات خود فرموده‌اند که دشمن تلاش می‌کند گذشته شما فراموش شود و اسم آن را گذاشته‌اند روشنفکری.


7 مولفه رهبری برای ایجاد تمدن نوین اسلامی


بیگی بیان کرد: روش‌های مبارزاتی امام خمینی(ره) در مقابل رژیم شاهنشاهی و استکبار، یکی از عناصر فرهنگی تمدن نوین اسلامی است. تغییر ارزش‌های شاهنشاهی و فرهنگ غربی به ارزش‌های اسلامی و ظهور ارزش‌های والای انسانی و الهی در هشت سال دفاع مقدس از بزرگ‌ترین عناصر فرهنگی تمدن‌سازی اسلامی است.


وی افزود: تمدن اسلامی شامل دو بخش حوزه سخت‌افزار و نرم‌افزار است که در حوزه نرم‌افزاری شاهد علم، اختراع، پیشرفت و صنعت هستیم و حوزه نرم‌افزاری هم به مباحث شیوه و سبک زندگی اختصاص داده می‌شود.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در ادامه به دیدگاه‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری برای ایجاد تمدن نوین اسلامی به هفت مؤلفه اشاره دارند: ۱. علم و پژوهش؛ ۲. اخلاق و معنویت؛ ۳. اقتصاد؛ ۴. عدالت و مبارزه با فساد؛ ۵. استقلال و آزادی؛ ۶. عزت ملی در حوزه روابط خارجی و مرزبندی با دشمن؛ ۷. سبک زندگی.


بیگی متذکر شد: اگر بتوانیم این هفت مؤلفه را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم توانسته‌ایم تمدن نوین اسلامی را ایجاد کنیم و در برابر دشمنان ایستادگی کنیم.


وی در ادامه به تشریح نقش نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: این نهاد در تمام شوراها و جلسات دانشگاه عضویت دارد و می‌تواند از تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌ها حمایت کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان هم در این نشست اظهار کرد: بسیج واژه‌ای کوتاه اما دارای مفاهیم عمیق است و حضور و اهمیت بسیج در تمام دوران به‌خصوص دوران جنگ تحمیلی غیر قابل انکار است.


علی محمودزاده افزود: بسیج فقط در صحنه نبرد و دفاعی حضور ندارد، بلکه امروز بسیج توانسته در همه سطوح که نیاز به خدمت باشد آماده ارائه خدمت به مردم باشد، به‌طوری‌که امروز بسیجیان یکی از بازوان اصلی ستاد مقابله با کرونای در کشور هستند و در موضوع سازندگی و محرومیت‌زدایی مناطق روستایی و کم‌برخوردار نیز خدمات زیادی را به مردم ارائه کرده است.


در پایان این نشست حکم محمدمهدی مجلسی‌آذر از استادان هیئت علمی و مدیرگروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان به‌عنوان دبیر شورای هم‌اندیشی اساتید و نخبگان این دانشگاه از سوی حجت‌الاسلام بیگی به وی ابلاغ شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب