دانشگاه آزاد اسلامی «طرح پویش» را در کشور گسترش دهد/ تضمین آینده کاری دانشجویان
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ همایش ملی پویش اشتغال با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری، سرپرست مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، برخی از معاونان سازمان مرکزی، رؤسای استانهای دانشگاه آزاد اسلامی، برخی مقامات عالی کشور، فعلان اقتصادی و استادان دانشگاهی بهصورت حضوری و مجازی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد.
در پایان این مراسم، دانشجویان برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای استان اصفهان ازجمله زهرا افتاده، محسن میرزایی و محمد خدادادی (واحد اصفهان (خوراسگان))، مائدهسادات هاشمی (واحد نایین)، محمد قاسمی (واحد لنجان)، حمید یاوری (واحد شاهین شهر)، سحر کرمانپور (واحد دهاقان)، زهرا کیماسی (واحد شهرضا)، رضا مرادی (واحد گلپایگان)، سیدعلیرضا لاجوردی (واحد کاشان)، پیمان مهرانپور (واحد مهردشت) و علی یقینی (واحد نجفآباد) تجلیل شدند.
بیشتر بخوانید:
«طرح پویش»؛ تبدیل دانشجوی تئوریک محض به متخصص کارآزموده
صنعتگران میدان را برای نیروهای جوان دانشجو بازکنند
سید علیرضا لاجوردی، دانشجوی رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان از دانشجویان برگزیده و برتر همایش ملی پویش اشتغال است. وی طرح پویش را برای دانشجو و جامعه طرحی بسیار کاربردی و مفید ارزیابی کرد و گفت: از این طرح استقبال خوبی صورت گرفته است و در مورد اشتغال باید بگویم که از آینده کاری خود نگرانی ندارم؛ زیرا کارم تضمین شده و میتوانم با خیالی آسوده به تحصیل ادامه دهم.
دانشجوی رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد که طرح پویش از نظر اینجانب هیچگونه ایرادی ندارد و باید در تمام کشور حتماً اجرا شود؛ چراکه تضمین آینده کاری، کمک هزینه تحصیل دانشجو و آموزش عملی خوب در کنار آموزش تئوری از محاسن این طرح است که امیدوارم مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی این طرح را ادامه داده و در کشور گسترش بدهند.
تضمین آینده کاری، کمک هزینه تحصیل دانشجو و آموزش عملی مناسب در کنار آموزش تئوری از محاسن طرح پویش است و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی باید این طرح را ادامه داده و در کشور گسترش بدهند.لاجوردی درباره دلیل انتخابش به عنوان دانشجوی نمونه در همایش ملی پویش اشتغال اظهار کرد: فعالیت خوب در کارخانه صنعتی و تلاش بسیار در زمینه آموزش عملی به کمک طرح پویش میتواند دلیل انتخاب اینجانب به عنوان دانشجوی برتر در طرح باشد. در شهرهای مختلف و دور دوستانی دارم که در زمینه کار و هزینههای سنگین تحصیل بهسختی در حال ادامه تحصیل و بسیار مشتاق هستند که طرح پویش در دانشگاه آنها نیز راهاندازی شود.
موفقیت جوان نیازمند راهنمایی ماهر و کارکشته است
وی با بیان اینکه موفقیت یک جوان در جامعه نیازمند راهنمایی ماهر و کارکشته است تا بتواند مسیر موفقیت را پیدا و طی کند، اضافه کرد: از محسن رمضانزاده مدیریت شرکت فرش که راهنمای بسیار خوبی برای من و فردی بسیار کارکشته و به فکر آینده جوانان و جامعه است، تشکر میکنم، جا دارد از «دکتر دیاری» و «دکتر خوشدل» و رئیس دانشگاه آزاد کاشان «دکتر عربزاده» که اینجانب را راهنمایی کردند و طرح پویش را به من پیشنهاد کردند، قدردانی کنم.
سحر کرمانپور دیگر برگزیده همایش ملی پویش اشتغال و دانشجوی رشته کارشناسی ایمنی صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان هم طرح پویش را عالی توصیف کرد و با بیان اینکه راهنمایی لازم را از استادم دریافت کردم به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: ابتدا استقبال زیادی از طرح نشد؛ چراکه بیشتر دانشجویان با آن آشنا نبودند. طرح پویش از نظر مهارتی و اشتغال طرح بسیار خوبی است؛ زیرا باعث میشود که دانشجویان در کنار درس و تئوری بهصورت عملی و تجربی در رشته تحصیلی خود پیشرفت کنند و مهارت و تواناییشان را ارتقا و افزایش بدهند.
پیشرفت در آینده شغلی با پیوستن به طرح پویش
کرمانپور با بیان اینکه برخی کارفرمایان آنچنان به حق و حقوق دانشجو اهمیت نمیدهند و بیشتر تمرکز را روی کار کردن شخص(دانشجو) دارند، آشنایی با محیط کار و طریقه برخورد با کارگران، شناخت حوادث کار و کارکردن با دستگاهها را از محاسن طرح پویش دانست و توصیه کرد که دانشجویان به این طرح بپیوندند؛ زیرا برای پیشرفت در آینده شغلی بسیار مؤثر است و در کنار تحصیل میتوانند مهارت بیاموزند و گوشهای از هزینههای تحصیلی را جبران کنند.
وی یادآور شد: به دلیل اینکه مدت زمان بیشتری مشغول به کار هستم و در کارم موفقتر بوده و حتی پیشنهاد کار و استخدام دائم گرفتهام و با طرح پویش آشنایی بیشتری داشتم، عنوان دانشجوی برتر همایش ملی پویش اشتغال را کسب کردم.
بیشتر بخوانید:
اعلام نیاز صنعتگران به سرای نوآوری اتاق بازرگانی در طرح پویش
«طرح پویش» راهکاری برای تأمین نیروی متخصص مسلط به کار
دانشجوی رشته کارشناسی ایمنی صنعتی واحد دهاقان با تأکید بر اطلاعرسانی درباره طرح پویش عنوان کرد که باید همایشهایی در رابطه با این طرح برگزار شود تا دانشجویان اطلاعات بیشتری کسب کنند. این طرح خوب باید در بقیه استانها و بین دانشجویان بیشتری گسترش پیدا کند.
دانشجویان با افزایش مهارت برای حضور در صنایع آماده میشوند
مائدهالسادات هاشمی، دانشجوی کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین و دیگر برگزیده همایش ملی پویش اشتغال نیز به دانشجویان توصیه کرد که در کنار تحصیل با پیوستن به طرح پویش هم کار کنند و هم درآمد داشته باشند.
وی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه طرح پویش با استقبال دانشجویان همراه بوده است، اظهار کرد که تعامل دانشگاه با صنعت در این طرح باعث شده دانشجویان با گذراندن دورههای لازم علاوه بر تحصیل با افزایش مهارت در رشته مورد علاقه خود برای حضور در صنایع مختلف آماده شوند.
هاشمی انگیزه کاری و توانمندی خود را از دلایل انتخاب به عنوان دانشجوی برتر طرح پویش برشمرد و بورس رایگان، درآمدزایی، ایجاد انگیزه، آشنایی با محیط کار و افزایش مهارت را از محاسن این طرح دانست.
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین نبود بیمه را نقص طرح پویش عنوان کرد و گفت: پیشنهاد استفاده از این طرح با توجه به افزایش توانمندی و کارورزی دانشجویان مطرح شود. از دید صنعت، تربیت نیروی ماهر، متخصص و تضمین آینده شغلی برای دانشجویان است.
به گزارش آنا، حدود ۲۰ ماه پیش بود که نخستین زمزمههای اجرای طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی و بهطور اختصاصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) شنیده و از همان ایام، تشکیل کمیتهها و کارگروههای اختصاصی اجرای این طرح در این واحد دانشگاهی آغاز شد.
اکنون پس از گذشت زمانی کمتر از دو سال و پس از رایزنیها و هماهنگیهای لازم با بخش صنعت، بنگاهها و مؤسسات تولیدی و اقتصادی، شاهد اجرای مطلوب طرح پویش اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی و در مقیاسی بسیار وسیع و برای طیف عظیمی از دانشجویان در رشتههای مختلف در تخصصها و رشتههای مورد نیاز این صنایع و بنگاههای اقتصادی هستیم.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/