رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی نقش این دانشگاه در مطالبهگری را نشان میدهد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روحالله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری اعلام برگزاری همایش گام دوم انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی با شعار۱۰۰ فناور، ۱۰۰ شرکت و ۱۰۰ استارتآپ که ظهر امروز در سالن ۹ دی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد با اشاره به لزوم تحول در دانشگاهها و تغییر ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در این راستا رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با الهام از بیانیه گام دوم انقلاب به دنبال نشان دادن نقش دانشگاه در مطالبهگری است.
وی افزود: این رویداد با حضور هزار گروه پژوهشی، هزار ایده، هزار شرکت فناورانه و ۶ هزار نفر از خانوادههای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود.
معاون تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بر اساس سند تحول ۵ ساله همه واحدهایی استانی سهمی دارند و به طور مستقل ماموریتهای خودشان را انجام میدهند.
وی افزود: بالغ بر ۱۰۰ تفاهم و سند همکاری برای بهمرسانی با استارآپها منعقد شده است و در نظر داریم شرکتهای بیشتری را برای به هم رسانی هزار نیروی فناوری جدید را جذب کنیم.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه شهریه دانشگاه آزاد اسلامی بسیار پایینتر از میزان شهریه بسیاری از مدارس غیرانتفاعی است، عنوان کرد: تغییر سیاست دانشگاه تمرکز بر ارائه خدمات آموزشی برای ایجاد فرصتهای شغلی است.
وی افزود: با توجه به کاهش دانشجو در نظام آموز عالی و استقبال پایین داوطلبان مجاز کنکور سراسری در سالهای اخیر این دانشگاه با تدوین سند تحول ۵ ساله مانع از بروز عواقب جدی و بحران اقبال دانشجویان میشود.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دگیری از سخنان با اشاره به دستورالعمل اجرایی آییننامه حمایت از فعالیت های فناورانه اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: این آییننامه با هدف ایجاد یک مکانیزم مدون، یکسان و کاربردی برای بهره مندی اعضای هیأت علمی از حمایت های ترفیع و تسهیلات در دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شده است.
دهقانی فیروزآبادی اظهار کرد: دستورالعمل اجرایی آییننامه حمایت از فعالیت های فناورانه و نوآورانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز به منظور پشتیبانی و حمایت از دانشجویان خلاق، کارآفرین، نوآور تدوین و ابلاغ شده است.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای غنی ترین، پربارترین و ارزشمندترین تجهیزات و ابزارهای آزمایشگاهی و کارگاهی است، گفت: در راستای بهره مندی از امکانات و زیرساخت های فراوان واحدهای دانشگاهی، آیین نامه استفاده و بهره برداری از آزمایشگاه ها و کارگاه ها را تصویب و به واحدها ابلاغ کردیم.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی از غنی ترین ارگان های خصوصی کشور در بهره برداری از زیرساخت هاست. بخش اعظمی از فضای دانشگاه آزاد اسلامی که بلا استفاده است به زودی در اختیار شتاب دهنده ها قرار می گیرد.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف جذب و هدایت سرمایهگذاران بخش خصوصی تأسیس شده است، گفت: این صندوق با سرمایه ۲۰ میلیارد تومان فعالیت خود را آغاز کرد و امروز ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/