گردهمایی دبیران انجمنهای علمی دانشجویی استان تهران در واحد تهران مرکزی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه دبیران انجمنهای علمی دانشجویی استان تهران با حضور روسای باشگاههای استان تهران، فربد رزازی، معاون دانشجویی و محمدمهدی جوکار، مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، طاهره فهیمی، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان تهران، ۷۴ تن از دبیران و اعضای هیئت مدیره انجمنهای علمی دانشجویی، روسای باشگاه واحدهای استان تهران بهصورت حضوری و به میزبانی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران مرکزی برگزار شد.
رزازی معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، ضمن اشاره به فراهم شدن بسترهای لازم برای بازگشایی دانشگاهها، خواستار تطبیق برنامههای انجمنهای علمی دانشجویی با شرایط جدید شد.
وی یکی از برنامههای اصلی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان را شبکهسازی پژوهشی و شناسایی حامیان پژوهش معرفی نمود و گفت در این راستا باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دو سال اخیر، باشگاه پایش را آغاز کرد. در این طرح مجریان پایاننامهها و رسالههای در حال انجام دانشگاه آزاد اسلامی در تیمهای تخصصی مجازی سازماندهی میشوند و اعضای هر تیم امکان ارتباط متنی و تله کنفرانس، همفکری، کتابخانه تخصصی مشترک و آگاهی از نتایج پژوهش یکدیگر را خواهند داشت و در ضمن، از فرصتهای پژوهشی و طرحهای پیشنهادی برون دانشگاهی استفاده خواهند کرد.
وی تأکید کرد از برنامههای پیشروی باشگاه، شبکهسازی بین اعضای باشگاه، انجمنهای علمی و دانشآموختگان دانشگاه است که این شبکهسازی موجب برقراری هرچه بیشتر ارتباط علمی دانشجویان و تبادل دانش و اطلاعات بین آنها میشود.
جوکار، مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه در این جلسه، درخصوص ابلاغ اساسنامه و آییننامه انجمنهای علمی دانشجویی به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری و همچنین در خصوص برگزاری منظم جلسات کمیسیونهای مرکزی انجمنهای علمی دانشجویی بهصورت هردو ماه یکبار در طول دو سال گذشته و تعلیق انجمنهای دانشجویی غیرفعال مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دبیران انجمنهای علمی دانشجویی واحدهای دانشگاهی یادگار امام خمینی (ره) شهرری، شهر قدس، تهران شمال، ملارد، تهران غرب و اسلامشهر در خصوص مباحثی نظیر طولانی بودن پروسه اداری جهت انجام فعالیت انجمنهای علمی که دانشجویان را با چالش مواجه کرده و همچنین محدود بودن بودجه اختصاصیافته به انجمنها، تشریح فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی، درخواست دسترسی بهتر به اطلاعات علمی و امکانات پژوهشی و آزمایشگاهی و تعامل بهتر اساتید با اعضای انجمن برای فعالیتهای پژوهشی، اهمیت قائل شدن نسبت به ایدههای دانشجویی، برقراری ارتباط بین اعضای انجمنهای علمی دانشجویی واحدها، حمایت واحدهای دانشگاهی از اختراعات و فعالیتهای حرفهای انجمن، همکاری مسئولان سازمان مرکزی و سایر حوزههای واحدهای دانشگاهی با اعضای انجمنها، برگزاری هرچه بیشتر جلسات و گردهمایی دبیران انجمنهای علمی دانشجویی، صدور معرفینامه برای اعضا و دبیران انجمنها جهت فعالیتهای خارج از دانشگاه و تأکید و تأمل بر هویت دانشجویی مطالبی را بیان کردند.
جوکار در انتها خواستار مطالعه دقیق آییننامه انجمنهای علمی دانشجویی و انتخابات انجمنها و اهتمام دبیران انجمن به این مسئله و تأکید بر تعامل با استاد مشاور و خدمات متقابل بین دانشجو و اساتید مشاور شد.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/