دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آبان 1400 - 13:21
امام‌جمعه موقت اوز تأکید کرد؛

لزوم تراوش اخلاق نیکو در نتیجه کتاب و کتاب‌خوانی

امام‌جمعه موقت اوز با تأکید بر لزوم تراوش اخلاق نیکو در نتیجه کتاب و کتاب‌خوانی گفت: اگر قلم و مطالعه با اخلاق همراه نباشد، نتیجه‌ای جز وقت تلف کردن نخواهد داشت.
کد خبر : 622344
شیخ محمدصالح‌انصاری



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اوز، شیخ محمدصالح‌ انصاری در آیین نکوداشت خیراندیشان فرهنگی شهرستان اوز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم تراوش اخلاق نیکو در نتیجه کتاب و کتاب‌خوانی اظهار کرد: خداوند صرف خواندن و نوشتن را از مخلوق خود انتظار ندارد و بر عمل کامل تأکید می‌فرماید؛ اگر قلم و مطالعه با اخلاق همراه نباشد نتیجه‌ای جز وقت تلف کردن نخواهد داشت.


وی افزود: خداوند نزول قرآن را با آیاتی مربوط به قلم و خواندن آغاز کرد تا سنگ بنای بشریت باشد. خداوند به قلم قسم می‌خورد یعنی به آن چیزی که می‌نویسد تا آموزش را در راستای افزایش آگاهی مخلوق مبنا قرار دهد و قرآن را نازل می‌کند و از امت می‌خواهد که بخوانند.(بیشتر بخوانید)


رئیس مجتمع علوم دینی امام شافعی(رض) اوز گفت: خداوند به قلم قسم می‌خورد یعنی به آن چیزی که می‌نویسد تا آموزش را در راستای افزایش آگاهی مخلوق مبنا قرار دهد و قرآن را نازل می‌کند و از امت می‌خواهد که بخوانند. معنویت برای رسیدن به خداوند است وقتی انسان به خدا رسید به مردم نیز می‌رسد. اگر نتیجه خواندن با اخلاق همراه باشد راه را درست رفته‌ایم و در غیر این صورت به قول حافظ: «حافظا علم و ادب ورز که در مجلس شاه / هر که را نیست ادب لایق صحبت نبود»


اهداف تقویت زیرساخت کتاب و کتاب‌خوانی


مدیر پژوهشی و عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اوز و رئیس هیئت اجرایی دبیرخانه پایتخت کتاب این شهرستان هم با قدردانی از حضور مردم و مسئولان گزارشی از اقدامات صورت گرفته را ارائه داد و گفت: شهرستان اوز در رقابت‌های کشوری پایتخت کتاب حضوری مداوم داشته و بین پنج شهر برتر پایتختی ایران در سال ۱۴۰۰ قرار گرفت که امیدواریم در این دوره از رقابت‌ها اوز به عنوان پایتخت کتاب کشور دست پیدا کند.


محسن مهرآوران اضافه کرد: دبیرخانه پایتخت کتاب از سال ۱۳۹۵ شکل گرفت و فعالیت تشکیلاتی خود را از سال ۱۳۹۷ در فرهنگ‌سرای زرنگار آغاز کرد. شهرستان اوز در پنج بار حضور، موفق به کسب دو عنوان شهر خلاق کتاب‌خوانی شده و دو بار نیز بین ۲۰ شهر برتر کشور قرار گرفته است.


وی ادامه داد: با تقویت زیرساخت کتاب و کتاب‌خوانی سه هدف ارتقای رفتار و کردار اجتماعی افراد با خواندن کتاب‌های خوب و تأثیر آن در جامعه، افزایش سرانه مطالعه در شهر و کشور و دسترسی آسان آحاد جامعه به کتاب توسط متولیان فرهنگی شهرستان اوز دنبال می‌شود. زیرساخت‌های کتاب و کتاب‌خوانی به وجود آمده در حال تکمیل است و با آورده‌های خیران و تشکل‌های مردم‌نهاد برای ترویج فرهنگ مطالعه امیدواریم این شهرستان بتواند به دستاورد بین‌المللی نیز برسد.


شایستگی و بردباری مردم با فرهنگ اوز


مهدی امیدبخش معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز از کسب عنوان پایتخت کتاب برای شهرستان اوز دفاع کرد و توضیح داد: به‌واسطه آشنایی با سابقه دیرینه کتاب و کتاب‌خوانی در این شهرستان به‌نوعی خود را عضوی از تیم دبیرخانه پایتخت کتاب اوز می‌دانم. ماندگاری اوز در رقابت‌های کشوری پایتخت کتاب، نشان از شایستگی، بردباری و مقاوم بودن این مردم با فرهنگ دارد.


لزوم تراوش اخلاق نیکو در نتیجه کتاب و کتاب‌خوانی


فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اوز هم با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان که در همه زمینه‌های فرهنگی، هنری و ادبی با مجموعه فرهنگی، اجتماعی و هنری شهرستان همکاری دارد با نمایش درآوردن اقدامات زیرساختی ازجمله ساخت کانون پرورش فکری، ساخت چند کافه کتاب و توسعه کتاب‌خانه عمومی از اراده مردم شهرستان در ترویج کتاب و کتابخوانی سخن گفت.


پس از سخنان بخشدار مرکزی، فرماندار و فرمانده ناحیه بسیج مقاومت سپاه به خیراندیشان، تشکل‌ها و باشگاه‌های کتابخوانی لوح سپاس اهدا شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب