راهکارهای مناسب برای گسترش فرهنگ قرآنی چیست؟
داود داداشنژاد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در دامغان از برگزاری بیست و ششمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت(ع) مرحله کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با رعایت پروتکلهای بهداشتی در رشتههای قرائت به روش تحقیق، ترتیل و حفظ قرآن، اذان و دعا با شرکت استادان، کارکنان و دانشجویان خبر داد.
بیشتر بخوانید:
برگزاری بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت در آذر ۱۴۰۰
وی با تأکید بر ترویج هرچه بیشتر فرهنگ قرآن در دانشگاه و توجه به سلوک مدیران، استادان، کارکنان و دانشگاهیان افزود: قرآن بارزترین منبع عظیم ذخایر الهی، معجزه آخرین فرستاده خداوند و کتاب زندگی است، کتابی که زمینهساز حیات طیبه برای بشریت است و توجه به مفهوم و معارف قرآن کریم و عمل به آموزههای ارزشمند آن، موجب ترویج فرهنگ قرآن و عترت و تأثیر مثبت آن بر محیط دانشگاه و جامعه میشود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با تأکید بر لزوم گسترش فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه بهخصوص قشر جوان دانشگاهی مطرح کرد: تشویق و توجه به فعالان حوزه قرآن و عترت، ترویج و تبلیغ معارف قرآنی با استفاده از تکنولوژی روز و فضای مجازی با طراح جذاب، ترغیب از طریق انسانهای مؤثر برای جوانان و نوجوانان مانند ورزشکاران و بازیگران و ... از راهکارهای مناسب برای گسترش فرهنگ قرآنی است، چراکه بهترین فرصت برای آشنایی با قرآن و معارف قرآنی، دوره نوجوانی و جوانی است و آنچه در این دوره فراگرفته شود، جاودان خواهد بود.
داداشنژاد مطرح کرد: سعی کردیم در ارتباط با مراجع فرهنگی و مذهبی شهر دامغان با توجه به غنای فرهنگی، تاریخی و دینی این شهرستان که نخستین مسجد ایران به نام مسجد تاریخانه در دامغان است و وجود علمای برجسته دینی و حوزه علمیه از دیرباز در راستای ترویج قرآن و عترت با محور جامعه و دانشگاه حرکت کنیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/