دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جهان‌بخش تشریح کرد:

اختصاص بالاترین اعتبار وام صندوق رفاه به دانشجویان دانشگاه پیام‌نور

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور گفت: بالاترین اعتبار وام شهریه دانشجویی به دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اختصاص یافته‌است.
کد خبر : 621625
دانشگاه پیام نور



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا حیدر جهان‌بخش با اشاره به انواع تسهیلات وام شهریه در دانشگاه پیام‌نور اظهار کرد: نخستین وام که تمام دانشگاه‌ها نیز از آن برخوردار هستند، وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم است که با پیگیری دانشگاه، سقف اعتبار وام صندوق رفاه دانشجویی برای دانشجویان این مرکز افزایش چشمگیری داشته و هم اکنون بالاترین اعتبار وام شهریه دانشجویی به دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اختصاص یافته‌است.


وی با اشاره به جزئیات اعتبار شهریه نیم‌سال اول دانشگاه پیام‌نور در سال تحصیلی جاری عنوان کرد: در حال حاضر مبلغ ۲۰ میلیارد تومان در سیستم جامع اتوماسیون صندوق رفاه برای دانشجویان دانشگاه پیام‌نور در نظر گرفته شده‌است.


معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور خاطر نشان کرد: مبلغ وام شهریه دوره کارشناسی از ۱۰ میلیون به ۱۳ میلیون ریال، در مقطع کارشناسی ارشد از ۲۰ میلیون به ۲۶ میلیون ریال و در مقطع دکتری از ۵۰ میلیون به ۶۵ میلیون ریال افزایش یافته‌است.


وی با بیان اینکه میزان اعتبار وام شهریه نیم‌سال اول سال تحصیلی جاری به استان‌ها برای ثبت درسامانه فاز ۲ صندوق رفاه دانشجویان و سامانه گلستان ابلاغ شده‌است، اظهار کرد: با دریافت اعتبار مذکور، تمام دانشجویان واجد شرایط که متقاضی درخواست وام از صندوق رفاه دانشجویان هستند، می‌توانند از وام مذکور بهره‌مند شوند.


تسهیلات وام قرض الحسنه بانک های عامل


جهان‌بخش با اشاره به دیگر تسهیلات وام شهریه بیان کرد: دانشگاه پیام‌نور با انعقاد تفاهم‌نامه با بانک‌های قرض‌الحسنه برای تامین وام شهریه تمامی دانشجویان اعم از ورودی جدید و قدیم، شرایطی را فراهم کرده که دانشجویان دیگر دغدغه تامین شهریه نخواهندداشت.


وی افزود: طبق تفاهم‌نامه‌های منعقد شده دانشگاه با بانک‌های عامل، فقط کافی است دانشجو یکبار به بانک طرف تعهد دانشگاه مراجعه کرده و معرفی شود و از این طریق می‌تواند کل شهریه تحصیلی خود را مطابق با کارنامه مالی که از سیستم گلستان (reg.pnu.ac.ir) به‌صورت خودکار به بانک ارسال می‌شود، با کارمزد یک و ۴ دهم درصد پرداخت کند و مهلت بازپرداخت نیز ۱۲ و ۴۸ ماهه به صورت اقساط خواهدبود.


معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی اظهار کرد: آن دسته از دانشجویانی که نمی‌توانند در مهلت معین شده از سوی بانک، مبلغ وام شهریه خود را تسویه نمایند، می‌توانند شهریه ثابت را از وام بانک‌های عامل و شهریه متغیر را از طریق وام صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم که بازپرداخت آن بعد از فراغت از تحصیل است، پرداخت کنند. میزان وام قرض‌الحسنه تا سقف ۲۰ میلیون تومان خواهد بود.


تسهیلات ویژه برای دانشجویان خاص


معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی عنوان کرد: آن دسته از دانشجویانی که عدم توانایی مالی برای پرداخت شهریه آن‌ها توسط دانشگاه محل تحصیل محرز شده‌است، با همکاری دانشگاه و همچنین بنیاد علوی شرایط تحصیل برای آن‌ها فراهم می‌شود.


وی درخصوص تسهیلات ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر ادامه داد: دانشجویان شاهد و ایثارگر بدون پرداخت شهریه منعی برای ثبت‌نام در دانشگاه ندارند و طبق قوانین و مقررات بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌توانند از تسهیلات رایگان دانشگاه پیام‌نور بهره‌مند شوند.


تسهیلات ویژه حافظان قرآن کریم


جهان‌بخش تسهیلات ویژه حافظان قرآن کریم را یکی دیگر از انواع تسهیلات شهریه دانشگاه پیام‌نور عنوان کرد و افزود: توسعه فرهنگ قرآنی طبق منویات مقام معظم رهبری همواره به عنوان یک رسالت فرهنگی مطرح شده و دانشگاه پیام‌نور به عنوان دانشگاهی که به دلیل گستردگی در سراسر کشور بار عظیمی از این رسالت را بر دوش دارد، در این راستا برنامه‌های مختلفی را در نظر دارد و بر این اساس طبق تفاهم‌نامه با بانک مهر، تسهیلات وام تشویقی، به دانشجویان حافظ کل قرآن و دانشجویانی که حداقل ۱۰ جزء قرآن را حفظ باشند، اعطا می‌شود.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب