توسعه نشر کتاب در دانشگاه آزاد اسلامی/ ارائه ۱۲ هزار عنوان کتب علمی و تخصصی در حوزههای مختلف
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ میدان انقلاب در تهران بزرگترین بازار کتابفروشی ایران است و بسیاری از انتشاراتیهای مهم کشور در اطراف این میدان شعبه فروش کتاب دارند. در روز گذشته ۲۴ آبان ماه همزمان با روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، کتابفروشی و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی افتتاح شد. این کتابفروشی با اینکه هنوز کارش را رسماً آغاز نکرده اما بسیاری از دانشجویان خواهان خرید از این کتابفروشی بودند چراکه دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو دارد که برای آموزشهای خود به کتابهای منتشر شده از سوی این دانشگاه نیاز دارند.
دکتر طهرانچی: انتظار می رود مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه جامع علمی، فرهنگی و اقتصادی در این محل که قطب کتاب و کتابفروشی است، فعالیت داشته باشد.
کتابفروشی و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی در خیابان انقلاب اسلامی بین خیابان منیری جاوید و ۱۲ فروردین پلاک ۱۳۳۶ راهاندازی شده است. هماکنون کتابها در این کتابفروشی با تخفیف ۱۵ درصدی به اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاهها ارائه میشود.
تاکنون بیش از ۱۲ هزار عنوان کتاب توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسیده و در روز گذشته بیش از ۳ هزار عنوان کتاب علمی و تخصصی در حوزههای مختلف ارائه شده است.
دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره این کتابفروشی میگوید: «بحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی پس از یک دهه وقفه، حضور خود را در جمع ناشران و کتابفروشان اعلام کرد، انتظار میرود مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه جامع علمی، فرهنگی و اقتصادی در این محل که قطب کتاب و کتابفروشی است، فعالیت داشته باشد.»
بیشتر بخوانید:
آیین افتتاح کتاب فروشی و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
وی با تأکید بر اینکه چاپ و فروش کتاب باید پشتوانه قوی مجازی داشته باشد، اظهار میکند: «امروز کتاب فقط نسخه چاپی نیست و لازم است مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی، نبض بازار در حوزه کتاب را بشناسد و بر اساس ذائقه و سلیقه جامعه هدف خود اعم از اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و دانشآموزان به فعالیت در این حوزه بپردازد. کتاب عنصری بیبدیل و میراث مکتوب است و هیچگاه کتاب جایگاه خود را از دست نخواهد داد، چرا که خداوند در قرآن به آنچه بشر مینگارد، سوگند یاد کرده است. بنابراین انتظار این است که فروشگاه و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی در شأن این دانشگاه ارائه خدمات کند.»
تاکنون بیش از ۱۲ هزار عنوان کتاب توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسیده و در روز گذشته بیش از ۳ هزار عنوان کتاب علمی و تخصصی در حوزههای مختلف ارائه شده است
لزوم استانداردسازی در مرکز نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر طهرانچی بر لزوم استانداردسازی در مرکز نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید میکند و ادامه میدهد: «کتابهای علمی و تخصصی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی چاپ و منتشر میشود، باید در ویراستاری، گرافیک، خط و... استاندارد باشد و سبک دانشگاه آزاد اسلامی در کتب آن رعایت شود. بنابراین مرکز نشر دانشگاه باید مرکز استاندارد چاپ دانشگاه نیز باشد.»
وی با قدردانی از تلاش مرکز نشر علمی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، میگوید: «تلاشهای زیادی برای احیا و بهروزرسانی این مجموعه کشیده شده است. انتظار میرود عملکرد این مجموعه به گونهای باشد که اگر کسی نیاز به کتاب دانشگاهی داشته باشد، به این مجموعه مراجعه کند.»
ارائه منابع درسی در کتاب فروشی دانشگاه آزاد اسلامی
ایمان نوروزی، مدیر نشر دانشگاه آزاد اسلامی نیز به خبرنگار آنا میگوید: «مرکز نشر دانشگاه با برخورداری از تجهیزات و امکانات کمنظیر، در سطح کشور به ارائه خدمات در راستای تحقق سیاستها و اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی میپردازد.»
وی ادامه می دهد: «کتاب فروشی دانشگاه آزاد اسلامی پس از وقفه در فعالیتش آماده ارائه خدمت به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر دانشجویان است.»
به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی تلاش دارد که به سمت درآمدهای غیرشهریهای حرکت کند، انتشارات و درآمد از این طریق نیز میتواند هدف درآمد غیرشهریهای را به ارمغان آورد چراکه کتاب همواره مشتریان خود را دارد، البته همانطور که دکتر طهرانچی عنوان کرده در انتشارات، رویکرد فناورانه نیز مدنظر قرار میگیرد، به نظر میرسد که انتشارات کتب الکترونیک و پادکستها میتواند درآمد غیرشهریهای دانشگاه را در این مسیر تضمین کند.
انتهای پیام/۴۰۴۰/پ
انتهای پیام/