دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جوانپور اعلام کرد؛

تحصیل ۵۱ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: ۵۱ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و یک هزار و ۶۰۰ عضو هیئت‌ علمی نیز در واحدهای استان مشغول تدریس و فعالیت علمی هستند.
کد خبر : 621346
نشست خبری



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، عزیز جوانپور در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نهاد علمی برتر در حوزه‌های مختلف پژوهشی و فناوری فعالیت‌های چشمگیری انجام داده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از پایان پروژه‌های ناقص اعم از بیمارستان امام‌سجاد(ع) و دامپزشکی خبر داد و افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دو دانشکده غیرپزشکی و واحد پزشکی تبریز وجود دارد.




بیشتر بخوانید:


چشم‌بسته وارد صنعت چرم و کفش نشده‌ایم




عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۲۱ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مشغول تحصیل هستند و از سویی، تعداد دانش‌آموزان مدارس سما نیز در طول این چهار سال، افزایش یافته است.


جوانپور ابراز کرد: ۵۱ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تحصیل می‌کنند و یک هزار و ۶۰۰ عضو هیئت‌ علمی نیز در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان مشغول تدریس و فعالیت علمی هستند.

جوانپور ایجاد مراکز رشد و فناوری و برنامه‌های علمی دیگر را یادآور شد و افزود: از دیگر برنامه‌های علمی می‌توان به دو برنامه علمی حوضه آبریز دریاچه ارومیه و کیف و کفش چرم که در حال جریان است، اشاره کرد؛ البته شاهد دیگر برنامه‌های علمی نیز خواهیم بود و تلاش بر این است تا دانشگاه آزاد اسلامی را به تأثیرگذارترین دانشگاه تبدیل کنیم.


دانشگاه آزاد مهارت دانشجویان را اولویت خود قرار داده است


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به مسائل مهارتی بر اساس قطب‌بندی و آمایش سرزمینی استان‌های مختلف توجه دارد.


سیدمحمد بطحایی افزود: تلاش داریم تا بر اساس ظرفیت‌ها، مزیت‌ها و تولیدات خاص استان‌های مختلف در بخش‌های کشاورزی، صنعتی، نساجی و تجاری نسبت به راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی اقدام کنیم.

وی گفت: اگر طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی با همراهی صاحبان صنایع و حرفه به‌درستی اجرایی شود، بخش مهمی از معضل بیکاری کشور و نبود بازار کار برای دانش‌آموختگان دانشگاهی برطرف می‌شود.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی مدرسه عالی مهارت اقتصاد دیجیتال را که با توجه به زمینه‌های کاربردی این حوزه در دانشگاه آزاد تبریز ایجاد شده، قابل الگوبرداری در سایر استان‌های کشور عنوان کرد.

بطحایی بیان کرد: طرح پویش از طرح‌هایی است که ۱۰ استان در کشور مجری آن هستند و آذربایجان‌شرقی نیز از استان‌های پیشرو در این بخش است و در این استان سامانه‌ای طراحی و تدوین شده که قابل استفاده در سایر مراکز و استان‌هاست تا ارتباط دانشجو با صنعت بسیار ساده و کوتاه و البته کاربردی‌تر شود.


تحصیل ۵۱ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی




به گزارش آنا، همزمان با سی و نهمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز چند طرح علمی و فناورانه در این دانشگاه با حضور مسئولان به‌ویژه معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به بهره‌برداری رسید. رونمایی از طرح پویش آذربایجان‌ شرقی، افتتاح مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم، مدرسه عالی مهارتی اقتصاد دیجیتال، مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی تبریز و ساختمان جدید دانشکده مهارت و کارآفرینی ازجمله این طرح‌ها بود.



انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب