خصیصه اصلی کارآفرین نوآوری و ابتکار است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سمنان، عبدالله خالصیدوست در سومین همایش مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسبوکار که بهصورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در حال برگزاری است با تأکید بر اینکه ایران ازنظر بروندادهای علمی در جایگاه ۱۶، تعداد مهندسان تربیتشده در کشور در جایگاه دوم و حوزه نانو جایگاه چهارم جهان را دارد، اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور ما طوری است که نیاز به ایجاد و توسعه کسبوکارها روزبهروز بیشتر احساس میشود.
بیشتر بخوانید:
شمارش معکوس برگزاری همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسبوکار
وی افزود: در این شرایط دولت باید در کارآفرینی سرمایهگذاری کند و با تربیت کارآفرینان روند ایجاد درآمد و اشتغالزایی را بهبود بخشد.
رئیس همایش مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسبوکار با بیان اینکه رابطه میان صنعت، جامعه و دانشگاه نیازمند تحولآفرینی در نظام آموزش عالی است و علاوه بر کیفیتافزایی، کارآمدی نیز باید مدنظر قرارگیرد، افزود: کارآفرینی فرآیندی است که منجر به ایجاد رضایتمندی و یا تقاضای جدید میشود و خصیصه اصلی کارآفرین نوآوری و ابتکار است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان این مطلب که اگر کالای داخلی کیفیت واقعی نداشته باشد و مصرفکننده را اقناع نکند، عملاً حمایت واقعی از تولید هم صورت نمیگیرد، گفت: دانشگاهیان در حال استفاده از سرمایههای ملی این کشور هستند و باید محصول کارشان هم برای حل مشکلات باشد.
خالصیدوست با یادآوری این نکته که دانشگاه آزاد اسلامی مصداق بارز تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی است، حمایت از دانشجویان و فعالیتهای دانشبنیان را از دغدغههای اصلی دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود: راهاندازی مدارس مهارت و کارآفرینی و ایجاد مراکز تحقیقاتی تخصصی از جمله اقداماتی است که در راستای اهداف کلان این همایش در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
اهمیت پرداختن به کارآفرینی
دبیر کمیته علمی و شورای سیاستگذاری همایش مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسبوکار نیز با عنوان این مطلب که آنچه در شرایط کنونی بیشازپیش احساس میشود، پرداختن به مقوله کارآفرینی است، بیان کرد: برگزاری این سلسله از همایشها با هدف گردهمایی محققان حوزه کارآفرینی و کسبوکارهای نوین برای ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و کاربردی در این زمینه است.
یونس وکیلالرعایا، توانمندسازی و ارتقای مهارتها و قابلیتهای کارآفرینانه، نحوه استفاده و تعامل با بخش خصوصی برای توسعه کسبوکارهای نوین و دانشبنیان را از دیگر اهداف این همایش برشمرد و اظهار کرد: یادگیری الگوها و مدلهای بینالمللی در ارتباط با توسعه نوآوری و کارآفرینی ازجمله رویکردهایی است که در این همایش به آن پرداخته میشود.
رئیس مرکز تحقیقات کارآفرینی و ایدهپردازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان افزود: بر اساس این محورها بالغ بر ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد ۱۰ مقاله به زبان انگلیسی و ۲۲۰ مقاله به زبان فارسی بوده و از مجموع ۲۲۰ مقاله پذیرفتهشده تعداد ۱۸۳ مقاله بهصورت ارائه شفاهی و ۳۷ مقاله بهصورت پوستر ارزیابی شده است.
سخنرانی مدیرکل توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران سمنان، مدیرکل آموزشوپرورش و ارائه گزارش توسط دبیر اجرایی همایش از دیگر بخشهای نشست اول در نخستین روز از این همایش بود.
در نشست دوم همایش شرکتکنندگان منتخب در پنج سالن مجازی مجزا به ارائه مقالاتی با موضوعات کارآفرینی، کسبوکار و تعاونی، کارآفرینی و گردشگری، کارآفرینی و اقتصاد دانشبنیان، کارآفرینی و تأمین مالی و کارآفرینی و اطلاعات پرداختند.
روز دوم این همایش با برگزاری چهار کارگاه تخصصی با موضوع تأمین مالی استارتآپها، استقرار و راهاندازی کسبوکار، ردیابی چشم و طرح کسبوکار(نرمافزار کامفار) دنبال میشود.
به گزارش آنا، سومین همایش مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسبوکار به همت مرکز تحقیقات کارآفرینی و ایدهپردازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و با مشارکت اداره کل کار و امور اجتماعی استان سمنان و حمایت دانشگاهها، سازمانها، دوایر و بخشهای دولتی و خصوصی به میزبانی این واحد دانشگاهی در حال برگزاری است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/