حوزه فرهنگی فضای مشترکی برای درک متقابل و دیکتهکردن ضرورتهای مهم است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هادی بهرامیاحسان در اختتامیه سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، گفت: بحث فرهنگ و کار فرهنگی بهدلیل ظرافت و نکتهسنجی جز دشوارترین کارها است. دانشجویان در حوزههای آموزشی برای یادگیری و انتقال معارف بشری از نسل گذشته به آینده فعالیت میکنند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران عنوان کرد: در حوزههای فرهنگ حیات اجتماعی یک ملت فقط به زیست فیزیولوژیک آن وابسته نیست بلکه باید در مواجه با کسانیکه آنها را احاطه کردهاند و دارای مرزهای مشترک زیستی هستند، تغذیه کنند و نماد پویایی، ظهور اندیشه و تولیداتی باشند که منشا آن فکر، عقل، عاطفه و دریافتهای انسان است.
بهرامیاحسان با اشاره به اهمیت فرهنگ در جامعه، بیان کرد: حوزه فرهنگ فضای مشترکی برای فهم، درک متقابل و دیکتهکردن ضرورتهای مهم است. این امر برای تحقق اهداف ملی، انسان را به حرکت در میآورد.
وی افزود: هیچ ملتی نمیتواند بدون پشتوانه اجتماعی حرکت داشته باشد، ملتی که دارای ریشههای فرهنگی است در عمل منسجمتر بوده و هزینه کمتری برای بقا میدهد.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران در خصوص ملتی که فقر فرهنگی دارد، عنوان کرد: جامعهای که تولید معنوی ندارد و برای ایجاد فضای پویا، پرحرکت و بانشاط تلاشی نداشته باشد محکوم به فنا خواهد بود.
بهرامیاحسان در ادامه خاطرنشان کرد: کشور ایران همواره با قوام و استحکام جدی در تولید فرهنگ پیشرو بوده و دستاوردهای عظیمی در زمینه علم، دانش و تولید داشته است.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران با اشاره به انگیزه ویژهای که در جوانان امروز وجود دارد، گفت: دختران و پسران دانشجو با تولید محصولات قابل توجه و فاخر نشان دادهاند که از ظرفیتهای خوبی بهرهمند هستند و با نبوغ خود مرزهای آینده را ترسیم خواهند کرد.
بهرامیاحسان با بیان اینکه ظهور و بروز فعالیتهای عظیم دانشگاه تهران نشانگر منبع بودن آن است، اظهار کرد: با کمکهای بیشتر به این دانشجویان این دانشگاه میتوان فضای رشد و بالندگی آنها را فراهم کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/