آموزش حضوری از ابتدای آذرماه آغاز میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی، گردهمایی مجازی دانشجویان جدیدالورود دانشکدۀ تربیتبدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی بهصورت مجازی برگزار شد.
علی آدمی، سرپرست معاونت آموزشی در این نشست ضمن خیرمقدم به دانشجویان نو ورود این دانشکده با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری دربارۀ «گام دوم انقلاب» و تاکید ایشان بر حضور جوانان در عرصههای علمی و اجرایی کشور، اظهار کرد: آینده برای جوانان که سرمایههای مادی، معنوی و گروههای مرجع آینده کشور هستند، است. امروز شاهد تغییر نسلهای مدیریتی بهسمت جوانان هستیم.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه با اشاره به «مسئولیتهای اجتماعی دانشگاه و دانشجویان» خاطرنشان کرد: دانشجویان بهعنوان بخشی از نخبگان کشور، مسئولیتهای مهمی در برابر جامعه و مسائل آن دارند و در این زمینه باید پیشرو و پیشقدم باشند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: تمام ساختارها و زیرساختهای دانشگاه در خدمت دانشجویان باید باشد چراکه نبض دانشگاه و آیندۀ کشور در گرو دانشجویان است.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه با بیان اینکه بهزودی شاهد آموزشهای حضوری دانشجویان در دانشگاه خواهیم بود، افزود: در تلاش هستیم از آذر ماه بخشی از دانشجویان بهصورت حضوری در دانشگاه حضور پیدا کنند.
آدمی با اشاره به اینکه اگر برای نهاد دانشگاه چند کارویژه در نظر بگیریم، نخستین آن «دانایی» است، گفت: دانایی اعم از آموزش محوری و پژوهش محوری است. این ۲ محور بهخوبی در دانشگاه علامه طباطبائی پیگیری میشود.
وی کارویژۀ دوم را «توانایی» عنوان کرد و تاکید کرد: در دانشگاههای نسل سوم و چهارم در سراسر دنیا، بحث توانایی مطرح است. توانمند ساختن دانشجویان نیاز اصلی برای ورود به بازار کار است. نقش دانشگاه با مسئولیت اجتماعی آن میطلبد که این توانایی برای دانشجویان کسب شود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه دانشگاه دورههای «کارآفرینی و مهارت افزایی» را برای افزایش توانایی دانشجویان در نظر گرفته است، اظهار کرد: در این دانشگاه ظرفیتهای فراوانی برای شکوفا کردن استعدادهای دانشجویان و افزایش تواناییهای عملی آنها در کنار آموزشهای رسمی وجود دارد. هدف اصلی این است که دانشآموختگان این دانشگاه در کنار مباحث علمی یاد گرفته شده بتوانند تجربههای عملی و مهارتهای کارآفرینی و شغلی را هم آموزش ببینند.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه با اشاره به اینکه کارویژۀ هویت ایرانی و اسلامی از یک دانشجو و دانشآموختۀ دانشگاه علامه طباطبائی مورد انتظار است، بیان کرد: در کنار تخصص و توانمندی، داشتن قدرت تحلیل فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره بسیار مهم است. چیزی را «دانش آموختۀ دانشگاه علامه طباطبائی با هویت ایرانی و اسلامی» مینامم که بتواند ضمن پاسداشت مضامین هویتی ایرانی و اسلامی، آنها را یک گام هم به جلو پیش ببرد.
به گفتۀ آدمی، این ۳ کار ویژه، دانشجوی در «تراز گام دوم انقلاب» که مدنظر مقام معظم رهبری است، میسازد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم آشنایی، ملاحظه و رعایت قوانین آموزشی توسط دانشجویان تصریح کرد: لازم است دانشجویان با این قوانین آشنایی کامل داشته و چنانچه ابهامی دارند این معاونت آمادۀ پاسخگویی و رفع ابهامات برای دانشجویان است.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه در ارتباط با زمان آغاز آموزشهای حضوری دانشجویان، گفت: در این زمینه محدودیتها و موانعی وجود دارد که در حال رفع آنها هستیم. همچنین منتظر اعلام مقررات و دستورالعملهای اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز هستیم.
آدمی در پایان با اشاره به اینکه هدف بازگشایی دانشگاه بهتدریج و گام به گام پیش برود، تاکید کرد: روند واکسیناسیون استادان، کارکنان و دانشجویان بسیار مهم است. نکتۀ دیگر در ارتباط با روند جهشهای ویروس کرونا است که به قطعیت دربارۀ آن نمیتوان صحبت کرد اما سعی داریم که آموزشها از ابتدای آذرماه بهصورت حضوری برگزار شوند.
گفتنی است، در ابتدای این نشست، حبیب هنری، رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم به دانشجویان نو ورود به معرفی بخشهای مختلف دانشکده و رشتههای آموزشی آن پرداخت.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/