رشد ۱۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ساوه
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ساوه، حمیدرضا ثمریخلج در نشست خبری بیان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ارتقای کمی و کیفی آموزش و پرورش در راستای اداره علمی امور کشور و اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران گشایش یافته و با همت مسئولان نظام اسلامی و کمکهای خالصانه مردمی به جمع مجامع علمی و فرهنگی کشور پیوسته است.
وی با بیان اینکه دانشگاهها علاوه بر آموزش و پرورش باید به کارآفرینی نیز توجه کنند، متذکر شد: امروز دانشگاهها علاوه بر نقش محوری در توسعه و آبادانی کشور، وظیفه تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد را نیز برعهده دارند و باید تلاش کنیم تا به یک مدل بومیسازی شده مبتنی بر فرهنگ اسلامی به توسعه پایدار دست یابیم.
بیشتر بخوانید:
لزوم بهرهگیری از اموال و سرمایهگذاری در دانشگاه آزاد اسلامی ساوه
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گفت: اکنون ۴ هزار و ۴۴۶ دانشجو در ۱۵۶ رشته در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه مشغول به تحصیل بوده و ۱۵۸ عضو هیئت علمی و ۱۹۳ کارمند این دانشگاه مشغول ارائه خدمات به جامعه علمی کشور هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار کرد: در این راستا دانشکده فنی و مهارتی به دانشکدههای واحد ساوه اضافه شده است و رشتههای مرتبط با این دانشکده متقاضیان بسیاری دارد.
ثمریخلج با بیان اینکه این دانشگاه مانند سایر دانشگاهها در سالهای اخیر با کاهش دانشجو مواجه بود، تأکید کرد: با این وجود در سال تحصیلی ۱۴۰۰ رشد بیش از ۱۵ درصدی جذب دانشجو را در مقایسه با سال گذشته داشتهایم.
وی ادامه داد: واحد دانشگاهی ساوه در فعالیتهای تحقیقاتی، توسعه مرزهای دانش و طراحی فعالیتهای خلاقانه فعال بوده و شرایط حاکم بر فضای دانشگاه مبتنی بر هدایت دانشجویان و مشارکت و تعامل مستمر آنان با کارکنان و استادان با تکیه بر ارزشهایی مانند خدامحوری، وجدانکاری و ارج نهادن به حقوق و کرامت انسانی، خلاقیت و نوآوری، قانونمداری، عدالت گستری و شایستهسالاری است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه افزود: این واحد دانشگاهی با در اختیار داشتن امکانات سختافزاری و نرمافزاری مناسب و با استفاده از فناوریهای نوین، امکان توسعه و تکامل توانمندیهای بالقوه کارکنان، دانشجویان و اعضای هیئتعلمی را به عنوان ارزشمندترین سرمایه انسانی فراهم و از این طریق به ارتقای سطح رفاه عمومی جامعه و توسعه پایدار کمک فراوانی کرده است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/