ظرفیتهای دانشگاه باید براساس درآمدها و هزینهها باشد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوکان، فرامرز فتحنژاد در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان، اتکا به درآمدهای شهریهای در دانشگاه آزاد اسلامی را منطقی ندانست و اظهار کرد: ظرفیتهای دانشگاه باید براساس درآمدها و هزینهها باشد و باید برحسب نیازهای منطقهای دانشجو پرورش دهد و آموزش باید در دانشگاهها هدفمند باشد.(بیشتر بخوانید)
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از نعمتهای بزرگ انقلاب اسلامی است و از لحاظ استادان و نیروی انسانی در مقایسه با دانشگاههای دولتی در رتبه بالایی قرار دارد و امسال هم در رنکینگ رتبهبندی دانشگاها بین دانشگاههای کل دنیا که در ایران است، دانشگاه آزاد اسلامی در مجموع رتبه دوم را کسب کرده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی ادامه داد: دانشگاهها باید به علم، آموزش و پرورش و شکوفایی استعدادها توجه کنند و مسئولان دانشگاه باید تعامل خوبی با مسئولان شهرستان داشته باشند؛ چراکه این تعامل میتواند نقش مؤثری در پیشرفت دانشگاه ایجاد کند.
فتحنژاد بیان کرد: دانشگاه در برگزاری برنامههای فرهنگی و آموزشی باید تلاش بیشتری انجام بدهد؛ چراکه کشورهای بیگانه از طریق برنامههای فرهنگی خود میتوانند آسیب بزرگی به جوانان وارد کنند. خوشبختانه قابلیت و توانمندی زیادی در کشور وجود دارد و امروز توانسته در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد.
وی تأکید کرد: از تمام مدیران میخواهم تلاش کنند فعالیتهای خود را بهروز نگاه دارند تا بتوانیم در کنار افزایش کیفیت، تلاش کنیم واحدهای دانشگاه در استان رتبه خوبی بین سایر استانهای دیگر داشته باشند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با قدردانی از مسئولان واحد بوکان عنوان کرد: واحد بوکان یکی از واحدهایی است که میتواند با برنامههای جدید در حوزه اقتصاد دانشبنیان و فعالیتهای دانشمحور به سمت کسب درآمد غیرشهریهای حرکت کند.
فتحنژاد ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی از توانمندیهای بسیار بالایی برخوردار است که با همکاری مسئولان شهرستانی و استانی میتوان بستر مناسبی برای رشد و پیشرفت واحدهای دانشگاهی استان به وجود آورد.
دانشگاه آزاد بوکان نیاز به جذب و راهاندازی رشتههای تحصیلات تکمیلی دارد
سرپرست دانشگاه آزاد بوکان نیز گزارشی از وضعیت فعلی واحد بوکان ارائه کرد و توضیح داد: دانشگاه اگر بخواهد در مسیر پیشرفت قرار بگیرد، باید مسئولان شهرستان، کارکنان دانشگاه، اعضای هیئت علمی و مسئولان استان با همدیگر اتحاد و همدلی داشته باشند تا چرخه این اتحاد موجب پیشرفت و رونق دانشگاه شود.
علی محمودزاده یادآور شد: دانشگاه آزاد بوکان بهدلیل مشکلات مالی و ظرفیت استادان هیئت علمی، نیاز به جذب و راهاندازی رشتههای تحصیلات تکمیلی دارد؛ بنابراین از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و نماینده مردم شهرستان بوکان و حومه در مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم در جذب رشتههای تحصیلات تکمیلی با واحد بوکان مساعدتهای لازم را انجام دهند.
لزوم همکاری بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با واحد بوکان
نماینده مردم بوکان و حومه در مجلس شورای اسلامی هم متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای اول انقلاب راهاندازی شد و اکنون به یک درخت تنومند و بزرگی تبدیل شده و نقش بسزایی در ارتقای فرهنگ و علم دانش در کشور داشته است.
انور حبیبزاده گزارش مختصری از وضعیت فعلی شهرستان بوکان از لحاظ موقعیت جغرافیایی، فرهنگی، اقتصادی و ... ارائه کرد و خواستار همکاری بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با واحد بوکان شد.
در پایان فرماندار شهرستان بوکان و اعضای شورای اسلام شهر بوکان آمادگی خود را برای همکاری با مجوعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان اعلام کردند.
در پایان سرپرست واحد بوکان از اعضای شورای شهر بوکان بهدلیل همکاری در پاکسازی و گسترش فضای سبز و هرسکردن درختان این واحد تشکر کرد.
به گزارش آنا، فرامرز فتحنژاد دبیر هیئت امنا و سرپرست و احمد جعفریان رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی از بخشهای مختلف واحد بوکان بازدید کردند. در این بازدید انور حبیبزاده نماینده مردم بوکان و حومه در مجلس شورای اسلامی، محمد امینزاده فرماندار شهرستان بوکان و اعضای شورای اسلامی شهرستان بوکان حضور داشتند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/