عاقبت فدراسیون دوچرخهسواری ایران؛ بدهی و وعدههای پوچ/ وقتی کسی پاسخگو نیست
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، شرکت توسعه و تجهیز با ارسال نامهای به فدراسیونهای ورزشی اعلام کرده هرگونه ساختو ساز در مجموعه آزادی ممنوع است و فدراسیونهایی که پروژه نیمهتمام دارند در مهلت چندماههای که به آنها داده میشود باید پروژه را تمام کنند؛ در غیر این صورت اگر فدراسیون مربوطه نتواند پروژه را تکمیل کند، شرکت توسعه و تجهیز با توافق فدراسیون، وارد عمل میشود و پروژه را تکمیل و به بهرهبرداری میرساند. فدراسیون دوچرخهسواری که هماکنون با مشکلات زیادی از جمله ساختمان نیمهکاره، بدهیهای فراوان و دوران سرپرستی دست و پنجه نرم میکند، باید در مدت زمان تعیین شده ساختمان نیمهکاره را تکمیل کنند در غیر این صورت شرکت توسعه و تجهیز وارد عمل میشود.
ساختمان فدراسیوندوچرخهسواری در زمان خسرو قمری فروخته شد با این هدف که یک ساختمان رویایی نصیبش میشود اما غافل از اینکه تنها عایدی که نصیب فدراسیون دوچرخهسواری شد یک ساختمان نیمهکاره است که برای تکمیل آن به هزینههای سرسامآوری نیاز است. دوچرخهسواری علاوه بر مشکلاتی همچون بدهی و پروژه ناتمام ساختمان فدراسیون با مشکلات دیگری از جمله نداشتن رئیس روبهرو است، خردادماه امسال که محمود رشیدی سکان هدایت فدراسیون را برعهده گرفت اما دوره ریاست او چندان بادوام نبود و از آن جا که اتحادیه جهانی دوچرخهسواری ریاست او را نپذیرفت، رشیدی مجبور به استعفا شد و هاشم کندی از سوی وزارت ورزش و جوانان بهعنوان سرپرست انتخاب شد.
بیشتر بخوانید؛
پوست موز زیر پای آقای رئیس/ تعلیق بیخ گوش فدراسیون دوچرخهسواری
انتقادهای تند رشیدی به رئیس سابق دوچرخهسواری؛ ایمیلها پاک شده و نمیدانیم چه وضعیتی داریم
اما این فدراسیون که این روزها با سرپرست اداره میشود، باید هر چه سریعتر در مهلت تعیین شده این ساختمان پرماجرا را تکنیل کند، اما سرپرست فدراسیون به صراحت اعلام کرده توانایی ورود به بحث ساختمان را ندارد. بدهی میلیاردی به پیمانکار قبلی و هزینههایی که هماکنون برای ساخت این ساختمان نیمهکاره نیاز است از توانایی سرپرست خارج است و به همین خاطر او اعلام کرده در مدت سرپرستی به این موضوع ورود نخواهد کرد.
بدون شک برای فدراسیون دوچرخهسواری بدترین اتفاق است که هیچ کس توانایی حل مشکلات این فدراسیون را ندارد.اگر شرکت توسعه و تجهیز ساختمان نیمهکاره فدراسیوندوچرخهسواری را تکمیل کند خودش آن را به بهرهبرداری میرساند و عملا دوچرخهسواری هر چه را که داشته از دست میدهد. ساختمان قبلی در مرکز شهر به امید فضای بهتر فروخته شد و این ساختمان هم که به دست شرکت توسعه و تجهیز به بهرهبرداری میرسد و عملا دوچرخهسواری ایران هیچ چیزی دیگر در اختیار ندارد.
دوچرخهسواری یکی از رشتههای المپیکی و البته پر از مشکل است و در یکی دو سال اخیر بحث ساختمان نیمهکاره این فدراسیون و بدهیهای سرسامآور آن به دیگر مشکلات اضافه شده است. قطعا در چنین شرایطی افرادی که مسبب این اتفاقات برای فدراسیون دوچرخهسواری شدهاند باید پاسخگو باشند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/