سهم دانشگاه آزاد کرمانشاه از فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرمانشاه، بر اساس آمار منتشرشده ۲۱ اکتبر ۲۰۲۱ و به استناد آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط پایگاه استنادی اسکوپوس با همکاری مؤسسه الزویر، سعید روشنی دانشیار گروه مهندسی برق و فریبرز پرندین استادیار گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا معرفی شدند.
پایگاه اسکوپوس(Scopus) وابسته به ناشر الزوی (Elsevier)، بزرگترین پایگاه نمایههای استنادی جهان و ابزار مناسبی برای پژوهشگران در حوزههای مختلف است که میزان استنادات مقالهها و کتابها به همراه متن آنها را در اختیار قرار میدهد.
بیشتر بخوانید:
۲ عضو هیئت علمی واحد شهرقدس در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان
سه عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان ۲۰۲۱ قرار گرفتند
فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا که طبق دادههای پایگاه علمی اسکوپوس استخراج شده است بر اساس شاخصهای متعددی از جمله تعداد مقالات تالیفی، ارجاعات، استنادها و سایر شاخص های علمی منتشر میشود.
سعید روشنی در پاسخ به این سؤال که دلیل این انتخاب چیست؟ گفت: این انتخاب بر اساس تعداد مقالات چاپ شده در سال ۲۰۲۰ و کسب امتیازات لازم از طریق ارائه مقالات و میزان ارجاعات و استنادات سایر نویسندگان، ارائه مقالات به صورت نویسنده مسئول انجام میشود که اینجانب حدود ۱۵ مقاله ISI در مجلات معتبر علمی داشتهام و یکی از این مقالات دو بار به عنوان مقالات پر استناد HOT PAPER برگزیده شده است.
دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه افزود: برای سال ۲۰۲۱ نیز مقالات متعددی چاپ شده یا در دست چاپ دارم که امیدوارم این مقالات بتواند مجدداً این امتیاز را برای من و جامعه دانشگاهی در پی داشته باشد.
فریبرز پرندین نیز در مورد این انتخاب اظهار کرد: حدود ۱۲ مقاله علمی ISI در سال ۲۰۲۰ در مجلات معتبر علمی به عنوان نویسنده نخست ارائه کردم که این مسئله از دلایل مهم انتخاب اینجانب محسوب میشود؛ چراکه ارائه مقاله به عنوان نویسنده اول از آیتمهای مهم این انتخاب است.
عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تأکید کرد: برای سال ۲۰۲۱ تلاشهای بیشتری داشتهام و احتمال انتخاب من در سال آینده بسیار بیشتر است و این مایه افتخار من و جامعه دانشگاهی استان کرمانشاه است؛ البته معتقدم در مورد رشته مهندسی برق باید انگیزه بیشتری در دانشجویان ایجاد کنیم؛ چراکه چند سالی است به دلایل مختلف از جمله نبود بازار کار مناسب علاقهمندی به این رشته کمتر شده است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/