همایش حکمت اسلامی و تعالی علوم روانشناسی و رفتاری برگزار شود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرمانشاه، حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در پنل تخصصی کمیسیون حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی نخستین همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی که از سوی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد با قدردانی از رئیس این دانشگاه و کیوان کاکابرایی رئیس مرکز تحقیقات روانشناسی واحد کرمانشاه از مقالات ارزندهای که به این همایش ارائه شد، قدردانی کرد و برگزاری این کمیسیون را کار جمعی و جهادی با حضور بخشهای آموزش و پژوهش برشمرد.
بیشتر بخوانید:
ارسال مقالات خارج از کشور به همایش ملی «علوم انسانی و حکمت اسلامی»
وی اظهار کرد: همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی از یک سال پیش طراحی شد و تلاشهای زیاد، دقیق و علمی صورت گرفت تا میان حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی پیوند برقرار کنند و موضوعات و محورها هم عمده مسائل روانشناسی و مشاوره را دربرمیگرفت.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی افزود: البته همایش علوم انسانی و حکمت اسلامی آغاز راه ماست و پیشنهاد میکنم دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه همایش ملی مستقلی را با مجوزهای لازم با عنوان روانشناسی حکمی یا حکمت اسلامی و تعالی علوم روانشناسی و رفتاری تعریف کند و کمک میکنیم تا در سراسر کشور هم برگزار شود؛ چراکه استان کرمانشاه ظرفیت و تجربه کافی را دارد تا این کمیسیون به یک همایش ملی حتی بینالمللی تبدیل شود و این پیشنهاد من برای هر ۱۳ کمیسیون است.
خسروپناه بیان کرد: امروزه این مباحث در جهان اسلام هم خواهان دارد و در سفری که به عمان داشتم این مباحث برای جامعه دانشگاهی آنها تازگی داشت و در جلسه مجازی که با دانشگاه قطر داشتیم نیز بسیار مشتاق بودند بحثهای ایرانیان درباره تعالی علوم اسلامی را بشنوند، حتی در سفر به سوئیس و آلمان و سایر کشورهای اروپایی نیز متوجه شدم بهویژه در حوزه علوم رفتاری خواهان شنیدن نظریات ما هستند.
وی تأکید کرد: در حوزه روانشناسی با سه ساحت مواجه هستیم، نخست توصیف انسان یا رفتار مطلوب، دوم توصیف رفتار محقق و سوم تغییر رفتار محقق و مطلوب که سه مأموریت مطرح شده در علوم رفتاری و روانشناسی است که اگر بنا داشتید همایش ملی یا بینالمللی را برگزار کنید در این سه ساحت مقاله دریافت کنید.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: البته حکمت اسلامی فقط فلسفه نیست و شامل کلام اسلامی، عرفان اسلامی، الهیات و معارف اسلامی نیز هست و بهکار بردن عنوان حکمت اسلامی به دلیل شامل شدن عرصههای مختلف علوم اسلامی است، به عنوان مثال در مناطق بومی هر منطقه انسان سالم از نظر مبانی حکمی چه تعریفی دارد؟ توصیف انسان محقق چیست؟ چه چیزهای بر شخصیت و حافظه و یادگیری و تفکر انسان ها تأثیر دارد؟ حکمرانی در هر منطقه چرا متفاوت است؟
خسروپناه بیان کرد: باید همه احکام ما پشتوانه روانشناختی داشته باشد و بدانیم که کاملاً علم روانشناسی با مدیریت پیوند وسیعی دارد و باید آن را باور کنیم و نتیجه این همایشها و کمیسیونها نیز به حاکمان و مدیران استان و کشور ارائه شود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/