از تحویل بیش از ۶ هزار واحد مسکونی در نیمه اول سال تا ساخت سالانه ۳۰ هزار واحد در روستاها
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و خانواده گروه جامعه خبرگزاری آنا، نداشتن مسکن و سرپناه مناسب برای خانوادههایی که در گوشه و کنار شهر زندگی میکنند و بعضاً در تأمین نیازهای اولیه خود نیز ناتوان هستند همواره یکی از دغدغههای دولتمردان و نهادهایی نظیر بنیاد مستضعفان، کمیته امداد و ستاد اجرایی فرمان امام بوده است. این معضل در شرایط فعلی که کشور از گرانیها و مشکلات اقتصادی رنج میبرد و مردم به معنای واقعی کلمه در فشار هستند، بیشتر خودش را در مناطق حاشیهای نشان داده است. با این حال کمیته امداد امام خمینی که برای کمک به نیازمندان، محرومان و ایتام تأسیس شده است، تمام تلاش خود را در سالهای اخیر برای تأمین مسکن مددجویان کرده است به طوری که در ۶ ماهه سال جاری ۶ هزار و ۵۷۶ واحد مسکن احداث و تحویل داده است.
با اینکه این واحدها در تمام نقاط کشور تحویل مددجویان شده است، اما کمیته امداد امام خمینی توجه ویژهای برای تأمین مسکت مددجویان روستایی دارد، به طوری که در مدت مذکور بیشترین واحد در روستاهای خراسان جنوبی با یکهزار و ۸۵۷ مورد بوده است و کمترین واحد نیز با ۸۵۵ مورد مربوط به روستاهای استان فارس است.
بیشتر بخوانید:
تفاهمنامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) به امضا رسید
دولت همه ظرفیتهای کشور را در حوزه مسکن فعال میکند
کمیته امداد در برنامهای تحولی برای خانهدار شدن تمام مددجویان و نیازمندان برنامه دارد و بر این اساس قرار است تا طی ۴ سال، ۳۶۰ هزار واحد مسکونی ساخته و تحویل مددجویان شود. این برنامه کمیته امداد از سال ۱۴۰۱ آغاز میشود، بهطوری که در هر سال ۹۰ هزار واحد ساخته خواهد شد. نکته جالب توجه این است که از ۹۰ هزار واحد ساخته شده در این طرح، ۳۰ هزار واحد در روستاها خواهد بود. این کار از این جهت حائز اهمیت است که مددجویان در محل خودشان صاحبخانه خواهند شد.
ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی طی ۱۸ ماه
تلاش کمیته امداد برای خانهدار شدن مددجویان و نیازمندان به همینجا ختم نشده، بهطوری که در تفاهمنامهای که بین کمیته امداد و بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان منعقد شده، قرار است با همکاری سه نهاد، ۱۰ هزار واحد مسکونی دیگر طی ۱۸ ماه برای شهرهای زیر ۲۵ هزار جمعیت ساخته و تحویل محرومان شود.
تأمین مسکن مددجویان از این حیث مهم است که حداقل یکی از دغدغههای مهم این عزیزان حل شده و قطعاً با همکاری نهادهای متولی میتوان در خصوص اشتغال پایدار همه نیازمندان نیز چارهای اندیشید و به طور قطع یکی از کارهایی که میتواند در زمینه محرومیتزدایی و تأمین نیازهای محرومان و نیازمندان تأثیرگذار باشد، احداث مراکز نیکوکاری تخصصی در کشور است، به طوری که هر شغل باید یک مرکز نیکوکاری داشته باشد و از طرفی فرهنگ کمک به محرومان نیز باید در این مراکز به مردم القا شود و در این صورت است که در آیندهای نزدیک شاهد زندگی شاد همه مردم در کنار هم خواهیم بود.
انتهای پیام/۴۱۷۴/
انتهای پیام/