مرکز تحقیقات فناوریهای هوشمند در صنعت برق افتتاح شد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از گناباد، مرکز تحقیقات فناوریهای هوشمند در صنعت برق و آزمایشگاه مرکزی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد به عنوان نخستین آزمایشگاه مرکزی استان در این حوزه و مرکز مهارتآموزی و مشاوره شغلی (TMC) این دانشگاه به عنوان نخستین مرکز مهارتآموزی میان واحدهای خراسان بزرگ افتتاح شد.
این مراسم با حضور وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، عبدالله محمدی مدیرکل آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، پرویز احسنی مدیر ارزشیابی و رتبهبندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، سعید خیاط مقدم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی همراه بود.
بیشتر بخوانید:
گشایش مرکز رشد اقماری واحدهای فناور در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد
راهاندازی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در گناباد
داود کاوه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد در این مراسم با بیان فعالیتهای یکساله این واحد دانشگاهی به ویژه در حوزه پژوهش و فناوری گفت: افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور، عقد تفاهمنامه همکاری با شرکت برق و صنایع مختلف و اجرای طرح پویش از جمله اقدامات انجام شده در این واحد دانشگاهی است.
وی بیان کرد: به لطف خداوند و تلاش تمامی کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد و حضور مغتنم مسئولان سازمان و استان، مرکز تحقیقات فناوریهای هوشمند در صنعت برق و آزمایشگاه مرکزی عمران این واحد دانشگاهی به عنوان نخستین آزمایشگاه مرکزی استان خراسانرضوی افتتاح شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد ادامه داد: از اخذ مجوز و شروع فعالیت مرکز مهارتآموزی و مشاوره شغلی (TMC) این دانشگاه به عنوان نخستین مرکز مهارتآموزی میان واحدهای خراسان بزرگ بیش از هفتماه سپری میشود و دورههای مختلفی در این مرکز، برگزار و برنامهریزی شده و امروز به صورت رسمی، افتتاح شد.
وی اظهار کرد: ایجاد سرای گیاهان دارویی و همکاری با آستان قدس رضوی و پارک علم و فناوری خراسانرضوی از برنامههای آتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد است.
کسب درآمدهای غیرشهریهای با ایجاد شبکه آزمایشگاهی
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ظرفیت بالای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد گفت: در چند سال اخیر، برنامههای حوزه معاونت پژوهش و فناوری با نگاه جدیدی پیگیری شده است.
ضرغامی بیان کرد: ایده سرای نوآوری، ایجاد شبکه آزمایشگاهی و فراهم شدن تسهیلات استفاده از این شبکه برای استادان و دانشجویان فناور و ایجاد صندوق پژوهش و فناوری میتواند نقش مؤثری در توسعه فعالیتهای فناورانه واحدهای دانشگاه داشته باشد و موجب کسب درآمدهای غیرشهریهای شود.
وی تبیین کرد: فعالیتها و برنامههای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و حل مسئله است.
انگیزه استادان برای پژوهش تقویت شود
مدیرکل آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این برنامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از نیروی انسانی مجرب و امکانات فراوانی بهرهمند است و بایستی انگیزه استادان و کارکنان را در راستای انجام پروژههای پژوهشی تقویت کرد.
عبدالله محمدی اظهار کرد: به کمک شبکه آزمایشگاهی، میتوان تیمهای مختلف پژوهشی تشکیل و با مدیریت آن، از امکانات آزمایشگاهی واحدهای مختلف، بهتر و بیشتر، استفاده کرد.
اطلاعات تجهیزات در ساها ثبت شود
در ادامه، مدیر ارزشیابی و رتبهبندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ثبت اطلاعات تجهیزات در سامانه ساها، حائز اهمیت است و امیدواریم واحدهای دانشگاهی در این زمینه، اهتمام ورزند.
پرویز احسنی بیان کرد: شرایط کرونا و حضور کمتر دانشجویان، موجب شده استفاده از از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، کاهش یابد.
وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد از امکانات بسیار خوب و قابل توجهی در حوزه برق و عمران برخوردار است و با افتتاح آزمایشگاه مرکزی عمران و مرکز تحقیقات فناوریهای هوشمند در صنعت برق، از این تجهیزات به نحو بهینه استفاده میشود.
ظرفیت بالای دانشگاه آزاد گناباد در رشته برق
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانرضوی هم با بیان اهمیت نقش مدیران و برنامهریزیهای آنان در توسعه واحدهای دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد از واحدهای قدیمی کشور به ویژه در حوزه مهندسی برق بوده و تجهیزات بسیار خوب کارگاهی و آزمایشگاهی دارد.
خیاطمقدم بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد، همواره فعالیتهای پژوهشی شاخصی در سطح کشور و استان انجام داده و عملکرد یک سال اخیر این دانشگاه، ارزشمند است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/