رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد خراسان رضوی خواستار پیگیری اقدامات پژوهشی و فناوری در این استان شد
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر حسنعلی زمانی در چهارمین نشست شورای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد که با حضور معاونان پژوهش و فناوری استان برگزار شد، ساختار و تشکیلات جدید استانی را یادآور شد و شوراهای تخصصی را بازوان دبیرخانههای استان دانست.
وی افزود: قبلا" تصمیمات گرفته شده به عنوان پیشنهاد به سازمان ارائه میشد در حالی که اکنون شوراها تصمیم گیرنده هستند و مصوبههای آنها پس از تائید شورای استان قابل اجرا است.
رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی هم با توجه به هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران که در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد، آن را یک همایش بزرگ دانست و گفت: زحمات زیادی در برگزاری این کنفرانس کشیده شده است.
دکتر علیرضا مهرآذین، جلسات و نشستهای شورای پژوهش و فناوری را از جمله نشستهایی عنوان کرد که در آن تشریک مساعی خوبی صورت میگیرد.
حسنزاده نقش شوراهای پژوهشی را در تصمیمگیریها موثر دانست و ابراز امیدواری کرد تا با تصمیمات خوبی که گرفته میشود، واحدهای دانشگاهی بیش از پیش به سمت استانداردهای جهانی گام بردارند |
مهرآذین با بیان اینکه دانشگاههای معتبر دنیا قسمت زیادی از درآمدهای خود را از محل دستاوردهای پژوهشی تامین میکنند، افزود: با نواندیشی و برنامههایی که در سطوح عالی دانشگاه انجام میگیرد در این مسیر گام برمیداریم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گناباد هم پیشینه و تاریخچه این واحد را یادآور شد و گفت: اکنون در سیامین سال فعالیت آموزشی و پژوهشی واحد هستیم. رشته و گرایشهایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد فعال هستند اعم از 46 رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی، 16 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع دکتری است و بافت کلی در این واحد دانشگاهی بافتی فنی و مهندسی است.
دکتر مجتبی حسن زاده با بیان اینکه از مهر سال جاری نیز در سه گرایش ارشد و یک رشته دکتری غیر از رشتههای موجود پذیرش دانشجو خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: فعالیتهای پژوهشی در دانشگاهها به عنوان شاکله اصلی شکلگیری دانشگاه هستند. اکنون در ارزیابیهایی که صورت میگیرد دانشگاهها را دیگر با معیار تعداد دانشجو نمیسنجند.
سرپرست واحد گناباد با یادآوری بخشنامهها و دستورالعملهایی که از سوی سازمان مرکزی دانشگاه ابلاغ میشود، افزود: در این بخشنامهها کیفیت در اولویت است و در این میان نقش معاونان پژوهش و فناوری به عنوان مدیریت این کیفیت بسیار موثر و کلیدی است.
حسنزاده نقش شوراهای پژوهشی را در تصمیمگیریها موثر دانست و ابراز امیدواری کرد تا با تصمیمات خوبی که گرفته میشود، واحدهای دانشگاهی بیش از پیش به سمت استانداردهای جهانی گام بردارند.
دکتر محسن بلوچیان معاون پژوهش و فناوری واحد گناباد هم گزارشی از عملکرد و فعالیتهای شش ماه حوزه پژوهشی واحد گناباد اعم از تعامل و همکاری خوب و سازنده با بخش صنعت، عقد قرارداد با شرکت های صنعتی، طرح های در حال اجرا در شهرستان و استان و طرح های در حال تصویب، ارائه مقالات، پایاننامهها، مجموعههای آزمایشگاهی و کارگاهی و تجهیزات بینظیر آن و بحث درآمدزایی این مجموعهها و... را ارائه داد.
در ادامه دستور کار نشست مطرح و اعضای شورای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی به بیان طرحها و دیدگاه خود پرداختند.
انتهای پیام/