دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

چشم‌انداز فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان برگزیده جشنواره قلم دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟

مراسم اختتامیه چهارمین و پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و نفرات برگزیده این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند و بررسی چشم‌انداز فعالیت‌های برگزیدگان مهم است.
کد خبر : 617198
برگزیدگان چهارمین و پنجمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا-حجت عابدی؛ مراسم اختتامیه چهارمین و پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ۲۷ مهرماه در سالن حبیبی واحد علوم تحقیقات برگزار شد.
در این مراسم دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، فرشاد مهدی‌پور، معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام محمد شریفانی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، مرتضی خلفی‌زاده، مدیرعامل خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا)، محمدامین ایمانجانی، مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان و رئیس هیئت داوران چهارمین و پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی (قلم) دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نشریات دانشجویی حضور داشته‌ و نفرات برگزیده این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.


رسانه‌ها نهادهای مهم اجتماعی هستند که با مخاطب سازمان‌های مختلفی به‌طور وسیع و گسترده در تعامل هستند. نشریات دانشجویی دانشگاه‌ها باید بیش از پیش فعالیت کنند چراکه اخبار دانشگاهی به گوش علاقه‌مندان، دانشجویان، اساتید، اعضای هیئت‌های علمی و عموم مردم برسد.


با دریافت کارت خبرنگاری به فعالیت ادامه خواهیم داد


با توجه به اعلام معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به نفرات اول نشریات دانشجویی کارت خبرنگاری تعلق گرفته و دانشجویان برگزیده جشنواره در روزنامه می‌نویسند و حق‌التحریر دریافت خواهند کرد. فاطمه علی‌بابایی مدیر مسئول نشریه صدای دانشجو، رتبه اول بخش صنفی، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان و فارغ‌التحصیل رشته حقوق در این باره می‌گوید: «برای بالا بردن اطلاعات، آگاهی و استقبال دانشجویان علاقه‌مند به حوزه نشریه، نیاز است کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برگزار شود، با توجه به دریافت کارت خبرنگاری به طور رسمی و با جدیت بیشتری به فعالیت خود ادامه می‌دهیم.»


رتبه اول بخش صنفی جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه رسیدن به هدف تلاش بسیاری را می‌طلبد، خاطرنشان کرد: «این هدف با تلاش و در طی سالیان زیادی به دست آمده است، طبیعتا دانشجویی که وارد دانشگاه می‌شود اطلاع کافی در این زمینه ندارد و باید با آموزش، تجربه افراد خبره و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی جایگاه خود را پیدا کند. مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این راستا بسیار مشوق و راهنما بوده‌اند. دانشجویان باید بدانند که با تلاش، همت و پشتکار به هر هدفی می‌توان رسید.»




بیشتر بخوانید:


اهل قلم باید حقایق و ارزش‌ها را تبیین کنند


کارکرد خبرگزاری آنا مشابه مراکز رشد علم و فناوری برای دانشجویان است




برای بالا بردن اطلاعات، آگاهی و استقبال دانشجویان علاقه‌مند به حوزه نشریه، نیاز است کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برگزار شود





نشریات دانشگاهی جلوه دیگری از فعالیت‌های دانشجویی است


اصالت دانشگاه، تربیت اجتماعی در بستر کنش بوده و یکی از این بسترها نشریات دانشگاهی است. امیرحسین نیکبخت دانشجوی ترم هشتم مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و رتبه یکم بخش خبر در نشریات دانشجویی در این باره بیان می‌کند: «در نشریه فصلنامه علمی و فرهنگی آفتاب، همراه با دانشجویان پرانگیزه و خودجوش دور هم جمع شده و فضایی علمی و فرهنگی به وجود آوردیم تا بتوانیم جلوه دیگری از بعد دانشجویی و پرستاری را به جامعه دانشگاهی نشان دهیم.»


دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با اشاره به اینکه نشریات دانشجویی نهادی در دانشگاه‌ها هستند که مسئولیت آن برعهده دانشجویان است، خاطرنشان می‌کند: «اکنون در آغاز راه ایستاده‌ایم، در این زمینه چه در بخش خبر و چه از طریق نشریات، خبرگزاری‌ها و روابط عمومی دانشگاه همکاری‌هایی را خواهیم داشت.»


رتبه اول بخش خبر در نشریات قلم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار می‌کند: «امید است دانشجویان در نشریات دانشگاهی رسانه‌ای شوند و بعدهای مختلف مباحث پر اهمیت حوزه دانشجویی را به تمامی علاقه‌مندان، اعضای هیئت‌های علمی، اساتید و عموم مردم نشان دهند.»


چشم‌انداز فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان برگزیده جشنواره قلم دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟


امید است دانشجویان در نشریات دانشگاهی رسانه‌ای شوند و بعدهای مختلف مباحث پر اهمیت حوزه دانشجویی را به تمامی علاقه‌مندان، اعضای هیئت‌های علمی، اساتید و عموم مردم نشان دهند






نشریه دامپزشکی آماج متوقف نخواهد شد


نشریات دانشگاهی برای انتقال مباحث دانشجویی به عموم جامعه، دانشجویان و اساتید باید به فعالیت خود ادامه دهند. محیا هاشمی دانشجوی دکتری حرفه‌ای دامپزشکی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، مدیر مسئول و صاحب امتیاز نشریه دامپزشکی آماج در این باره به خبرنگار آنا می‌گوید: «این نشریه با برنامه‌ریزی‌هایی که داشت، تیمی قوی از دانشجویان با انگیزه و مشتاق را برای هیئت تحریره انتخاب کرد. این دانشجویان مقالات برتر خود را ارسال کرده و نشریه دامپزشکی آماج با همکاری اساتید و اعضای هیئت‌های علمی تایید علمی آن مقالات را دریافت می‌کرد.»


دانشجوی دکتری حرفه‌ای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در ادامه با اشاره به اینکه نشریه دامپزشکی آماج با منتشر کردن شماره‌های متعدد متوقف نخواهد شد، خاطرنشان می‌کند: «این نشریه توانسته است مقالات بسیار خوب دوزبانه و تک زبانه را چاپ کند. در ادامه راه به کمک همراهان و دانشجویان مقالات تخصصی‌تر و علمی‌تر را برای مخاطبین منتشر خواهد کرد.»


فرزانه اشعه‌شعار دانشجوی رشته ارتباط تصویری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، رتبه اول بخش کاریکاتور در این باره بیان می‌کند: «فعالیت خود را در زمینه کاریکاتور در نشریه‌ای به‌نام نبض هلال شروع کرده‌ و علاقه دارم به تدریج در زمینه موضوعات علمی و فرهنگی نیز به نوشتن مقاله ادامه دهم.»


انتهای پیام/۱۱۰


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب