مجتمع فرهنگی و نمایشگاهی نگارستان پردیس دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، در آئینی با حضور غلامرضا غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مجتمع فرهنگی و نمایشگاهی نگارستان پردیس دانشگاه فردوسی مشهد به بهرهبرداری رسید
در این آئین غفاری با بیان اینکه در مطالعه تاریخ جامعه، دانشگاه و دانشجو جایگاه ویژهای دارد، اظهار کرد: دانشجویان در کنار فعالیت علمی و تحصیل خود که شرط لازم حضور آنها در دانشگاه است باید یک کنشگر موضوعات اجتماعی هم باشند و این مهم در فضای دانشگاه آموخته میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه فردوسی مشهد در میان دانشگاههای کشور، افزود: موقعیت اجتماعی، تاریخی، جغرافیایی و استادان دانشگاه در آن تاثیر دارند و قرار گرفتن این دانشگاه در کنار بارگاه معنوی امام رضا(ع) بر جایگاه ویژه این دانشگاه افزوده است.
وی درادامه گفت: دانشگاه بر مبنای سرمایه و امکانات مادی و معنوی که در اختیار خود دارد پیشرفت میکند و دانشجویان نیز از سرمایههای دانشگاه است و محل یادگیری، فکر کردن، ایدهپردازی، به رسمیت شناختن دیگران و الترازم به هنجارها در دانشگاه به عنوان یک نهاد اجتماعی است.
غفاری با اشاره به افتخارات کسب شده کانونهای فرهنگی، هنری و دیگر تشکلهای دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در سطح ملی و بینالمللی عنوان کرد: بیشترین ضربه ویروس کرونا از لحاظ تاثیر اجتماعی بر دانشگاهها وارد شده و امیدوار هستیم به زودی شاهد رونق گرفتن فعالیتهای دانشجویی در مراکز آموزشی باشیم.
محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این آئین با بیان اینکه این دانشگاه در حال حاضر ۳۰ هزار نفر جمعیت دانشجویی دارد، گفت: این جمعیت متشکل از ۲ هزار و ۶۰۰ دانشجوی بینالملل از ۲۰ کشور جهان و نقاط مختلف کشور است و دانشجویان در کنار علمآموزی باید راه و رسم زندگی کردن، دوست داشتن محیط زیست، استفاده درست از انرژیهای فنا پذیر، مراقب از زیست بوم دانشگاه و فعالیتهای مسالمت آمیز را فرا گیرند.
وی افزود: دانشگاه فردوسی مشهد بزرگ ترین مرکز علمی در شرق کشور است و حتی در کشورهای همسایه شرقی ایران نیز مرکزعلمی با این وسعت وجود ندارد.
کافی با اشاره به اینکه دانشجویان توانمند و اساتید نخبه در دانشگاه فردوسی مشهد، فضایی ایجاد کردهاند تا دانشجویان در عرصههای مختلف کشوری و بینالمللی افتخار آفرینی کنند، افزود: در خصوص عدم حضور دانشجویان به واسطه ویروس کرونا باید گفت که انتقال این تجربیات در فضای مجازی به سختی انجام میشود البته از فواید حضوری بودن دانشگاه، کسب تجربههای اجتماعی و فرهنگی است و امیدواریم به زودی شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه برای شادابی و فعالیت بیشتر این مجموعه باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این آئین گفت: نگاه ما به دانشجویان به عنوان مدیران آینده این کشور است.
وی افزود: همه مدیران فعلی کشور در چند سال آینده بازنشسته خواهند شد و برای مدیریت کشور قرار نیست از خارج کشور مدیر انقلابی وارد شود، به همین دلیل شما باید بتوانید خود را به گونهای پرورش دهید که با سبک زندگی این نظام متناسب باشد.
این مجتمع فرهنگی و نمایشگاهی با تلاش معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و در مساحتی بالغ بر ۳۰۰۰ متر مربع برای اولین بار در دانشگاههای کشور با هدف بسترسازی فعالیتهای داوطلبانه مرتبط با انجمنها، کانونها، تشکلهای دانشجویی و نیز غنیسازی اوقات فراغت دانشجویان مقیم در سراهای دانشجویی صورت میگیرد که علاوه بر سالن نمایشگاهی، بازارچه صنایع دستی و محیط آسایش، دارای سالن اجتماعات و سینمای دیجیتال روباز مجهز به فناوریهای بروز صوتی و تصویری با گنجایش بالغ بر ۵۰۰ نفر است.
همچنین در این آئین، آمفی تئاتر روباز وحدت نیز که در فضای سبز و سایه گستر این دانشگاه است، به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام/۱۱۰
انتهای پیام/